Du bara du

Nu har jag bestämt mig iaf, känns bra än så länge iaf, så ambivalent som jag är kan det nog ändras ett par gånger. Ska fortsätta i Linköping iaf, känns som att jag inte riktigt kan ge upp än, kursen verkar bara bli bättre och bättre plus att det jag hört från faddrarna låter bra. Så har jag lärt känna en del trevligt folk som det skulle vara tråkigt att säga hejdå till. Men vi får se hur det artar sig..

Jobbade idag och träffade min sötis simon :) får jag ett barn som är hälften så söt är jag nöjd.


Du bara du, finns i mina tankar, handen på hjärtat å det är för dig det bankar.. BVG låten haha.

haha

Mobilbutik, Kungsgatan, Stockholm

En man ~50, med utländskt påbrå, kommer in och går raskt fram till första bästa lediga säljare.
Mannen (rappt): Jag ha ett problem!
Säljaren: Ja, okej.. Vad har du för problem?
Mannen (viftandes med sin telefon): Alltså.. Varje morgon, klockan åtta någon ringa mig. Jag svara. Men ingen svara. Det är någon som heter SNUSSER!!
Säljaren (förvånat och osäkert): Jag tror att det är ditt alarm som ringer?
Mannen (aningen röd i ansiktet): Okij.. (han går raskt ut ur affären.)

från tjuvlyssnat.se

rumpa

Och så blev allt ännu mer komplicerat..

ska iaf åka hem idag, kul att sitta på ett tåg bakis och trött. Men det är iaf inte som min bakfylla från helvetet jag hade för ett par veckor sen, spy galla och hela kittet innehöll den.

...

jag bor i lilla kina

rtefdaasg4ew

jahapp nu sitter jag i linköping igen, fortfarande har jag inte bestämt hur jag ska göra. Jag har till på fredag för att bestämma mig, jag ska åka hem på torsdag och sen gå på kursen i uppsala på fredag för att se hur den verkar.
Jag velar verkligen fram och tillbaka, ambivalent räcker inte för att beskriva mig just nu. Så nu tänkte jag ventilera lite funderingar iaf och olika möjliga scenarion;

1- Gå kvar här i Linköping ett år.

Fördelar: Jag har ju redan börjat här och börjar komma in i det mer

Nackdelar: Kursen känns inte hundra procentig..

2- Åka hem, gå kursen i Uppsala. Söka program till våren i Sthlm, men vad ?

Fördelar: Kommer jag in på ett program så leder ju det till nåt iaf, ett jobb. Sen tror jag att jag skulle trivas bättre i sthlm än här, större och närmare hem. Är nog mer hemmakär än vad jag tidigare trott.

3- Åka hem, gå kursen i Uppsala. Söka till polisen och träna inför det, den här gången ska jag isf träna mer och klara skiten.

När jag är här längtar jag hem, när jag är hemma längtar jag bort. Eller jag längtar nog egentligen inte bort, utan efter nåt nytt. Men det kanske räcker med att läsa en kurs på universitet för att det ska kännas bättre? Lösningen kanske inte ligger i att flytta. Jag saknar ju alla där hemma, och att vara hemma också. Äh jag vet inte, bajs bajs bajs bajs bajs

Nu ska jag gå till det gemensamma köket och värma mat, igår såg det ut som lilla-kina där, det satt 10-15 kineser runt bordet när jag kom hem.

Skriv gärna vilket alternativ som verkar bäst :) skulle hjälpa en ambivalent sibel

you are way to beautiful

Nu känns det lite bättre med allt faktiskt, tror jag ska ge det en vecka till. Ska dock åka hem till Uppsala idag över helgen och tänka lite mer, måste bestämma mig tills den sista augusti iaf. Missar två nollningsgrejer men det är ju fler nästa vecka också. Vill åka hem och få lite distans, här kan jag inte bestämma mig känner jag.

Igår var det en ganska rolig nollningskväll iaf, på HG, ryds herrgård. Ligger ungefär 1 minut ifrån mig så det var ju bra. Aja det är typ en student pub, en cider kostar 23 kr!! very very nice. En flaska skumpa kostar 145 kr. Jag och sandra, en trevlig tjej i min klass, spelade dart med en fadder-Jonathan en stor del av kvällen. De fick spö :) Dock slutade kvällen blodig för Jonathan då han hoppade ned från ett tak och fick ett djupt sår i fingret. Bjöd på alsolsprit, tejp och gasbinda. Men han åkte iväg till akuten iaf.

Jaja, jag skulle vilja ha en tidsmaskin för att veta hur det blir i framtiden, skulle vara trevligt och veta så man gör rätt val.

Ska städa lite nu, bye bye

ambivalent..

Varför ska allt vara så jävla svårt jämt för?
Sitter nu i Linköping, och sitter och tänker på om jag ska fortsätta gå här eller åka hem och plugga i Uppsala istället. Bra att jag som är världens mest ambivalenta person ska fatta ett sådant beslut.

För att underlätta lite tänkte jag göra en för/mot-lista (för att stanna och mot att stanna)

Mot:
- Kursen verkar inte vara så som jag hade fått för mig, för mycket flumm och filosofi för min smak.
- De flesta som går kursen bor i Norrköping vilket betyder att de åker hem efter föreläsningen medan jag är ensam kvar, typ.
- Att dela kök, det är inte så kul faktiskt, trots ganska mkt eget förvaringsutrymme.
- Jag saknar Uppsala och allt vad det innebär, kompisar, familj, uppsala. Vet inte om jag riktigt var mogen för flytt än, vilket blir kanske ännu mer påtagligt då jag inte är så motiverad med kursen. Det skulle nog varit skillnad om jag kommit in på nåt jag verkligen velat läsa och som lede nån vart.
- Är det värt 50 000 i skulder?

För:
- Det kanske blir bättre, har träffat en trevlig tjej som bor nära iaf.
- Kursen kanske blir bättre längre fram, det här är ju trots allt bara en delkurs.


Jag vet inte hur jag ska göra, det lutar faktiskt åt att flytta hem. Det är nästan för många kansken i för spalten för att det ska väga tyngst. Och jag kan inte stanna och ge det en chans för då förlorar jag chansen att plugga i Uppsala.

Om nån vet hur jag ska göra, skriv till mig..

Toooorsdag

Kom precis hem från en liten roadtrip, har varit och hämtat nycklar till mitt rum i Linköping samt sovit en natt i på scandic i Norrköping samt varit på Kolmården :) Rummet var faktiskt över förväntan, kanske möblerna inte var så mkt att hurra för men det var en helt ny säng och madrass iaf, nyrenoverat badrum och ett stort skrivbord. Dock en ful fåtölj, bekväm med ful.. får lägga en filt över eller nåt för att göra det bästa av situationen. En massa garderober var det iaf, eller två stora där man kan hänga kläder och en med hyllplan och lådor, mer plats än hemma alltså. Det gemensamma köket var väldigt fint och "vardagsrummet" var helt okej. Det var 6 rum totalt i min korridor så bara de personerna är okej så kommer det inte göra så mkt att man inte har ett eget kök, köket var så stort att man nästan skulle kunna vara alla 6 där inne samtidigt och laga mat.

Det känns bra att rummet var fint men nu börjar verkligheten ändå komma i kapp, det är så mkt som jag måste fixa och det ska bli skönt när allt är klart.
Men ändå känns det sorgligt på nåt sätt att flytta, även om jag kan komma hem i princip varje helg. Jag har aldrig gillat förändring egentligen, redan som liten hade jag svårt för det. Det bottnar nog i rädsla att förlora saker och personer, som liten hade jag ont i magen flera dagar innan skolan började igen efter sommarlovet bara av förändringen och tanken att nu var allt roligt slut. Nu har jag också ont i magen på ett sätt, fast jag egentligen inte har så mkt att förlora, jag kommer ju som sagt komma hem så jag hoppas att mina gamla kompisar finns kvar här då :) och mitt rum är inte jätte stort men självklart öppet för besökare any time :)

nej nu måste jag äta något innan jag dör kramkram.

SPIDER PIG

Den här veckan som kommer måste jag;

- Städa mitt rum
- Ordna inför flytt
- Åka till Linköping och kolmården, eller till kolmården måste jag inte åka men jag vill :)
- Springa varje dag, den långa rundan eller jag tycker den är lång iaf :P men jag antar att det är relativt.
- Fika med veronica :)
- Fixa min nageltrång, ja äckligt ja det gör väldigt ont. Det gjorde inte mindre ont när en gubbe körde över min tå med sin resväska.
- Välja, sthlms nation eller norrlands? eller kolla om det finns fler kanske man ska göra iofs, men det är de jag har fått info ifrån.
- Klippa mig om möjligt
- Se oceans 13 ?


Ooh det är Anakondan på trean, den ska jag nog se :)

sverige

Är nu hemma i Sverige igen, slogs av väldigt fuktig luft när jag klev av planet men hörde att det tydligen har varit ännu värre.. runt 80% luftfuktighet hade det tydligen varit i torsdags.

Trött

London, last day..

Imorgon bär det av hem till Sverige, får sällskap av min käre syster iaf, slipper trängas med alla andra snåla jävlar som väljer Ryan air :) Ryan air är faktiskt inte bra alls, visst det är billigt men man får verkligen vad man betalar för, för det första får man åka från en lagerlokal i västerås, ingen taxfree värd att nämna, sen är det inte numrerat så 20 minuter innan boarding måste man ställa sig i kö för att få en hyfsad plats. Det är väl okej om folk ändå kan bete sig och också ställa sig i kö, nej 1 minut innan försöker de tränga sig in framför en, ungefär som om det var en påfart fil precis vid mig. Och nej jag skiter i om du har tre ungar under tre, det ger ingen rätt att tränga sig för du har väl satt dig i din egen sits och valt att skaffa barn och dessutom valt att betala 200 kr för en biljett ist för att betala lite mer och få mer bekvämlighet, du kan till och med välja att betala lite mer med Ryan air och få gå före på planet, men nej istället är man snål och väljer att tränga sig med barn, skötväskor, barnvagnar, nallar, skrikande ungar, en full man och ett handbagage på 10 kg. Jag skulle aldrig orka, jag orkar knappt resa med mig själv. Så jag har nåt att se framemot imorgon alltså :) fast standsteds taxfree sortiment är lite bättre iaf, and that's nice. Vill köpa en Blink mascara, får se om de har den där. Ska även titta efter en sminkgrej till tess, har inte hittat den nånstanns förutom på ett ställe där den var out of stock. Men om du läser det här så har jag verkligen tittat i varje sminkaffär jag gått in i :) Ska nog passa på att köpa lite sprit också, nu när jag reser med min syster som har åldern inne iaf. Fick visa leg här igår när jag skulle köpa en flaska rum, sainsburys egna jo jag tackar, 4 pund bara, men det stod en kille och packade upp precis brevid och så fort jag tog flaskan frågade han om leg, vadå får man inte ens titta om man inte har åldern inne? :P Men i kassan däremot brydde de sig inte om leg.. nehepp. Varför kan man inte köpa sprit på typ ica i sverige, tänk vad bekvämt det skulle vara, och billigt.. i tyskland kostade en tetra vin under 1 euro och här kostar det ungefär lika mkt, man skulle kunna komma undan så billigt. Men det finns väl nån fördel med systembolaget också, sverige kanske har en mindre andel alkohollister och om det är så är det ju bra.

Ett långt inlägg idag med, vad kreativt av mig. Sitter och äter OREOS (så goda) och funderar på att öppna min påse med mini-pringles, de är jätte små o gulliga :) Betül kommer nog snart, hon är och hämtar sin lilla bil på verkstaden, hope it's okey :)

Imorgon är man som sagt hemma i sverige, det känns dock typ som jag bor här. Skulle vilja bo här en period i mitt liv iaf, helst i west-end ;) men det kommer jag aldrig ha råd med så var det med det, att bo vid regents park skulle inte heller vara fel, tror svennis bor där, är han singel?

Nu malcom in the middle..

har förresten träffat samuel och hans rumskompis och fikat, nice nice.

bye bye

london calling hiihi

Nu har jag varit här i London i nästan en vecka, känns som jag har bott här ett tag, man vänjer sig snabbt. Igår var vi på China White, en tydligen ganska "posh" nattclub med smink man fick låna på toaletten, haha undrar om det är någon som gör det egentligen? Iaf, drack en väldigt god mojito, eller hur det nu stavas, gratis är dessutom alltid gott, gjorde av med 1 pund på hela kvällen. Eller köpte en hamburgare på BK för 2 också så total summan var 3 pund, det är bra jobbat med tanke på att bara inträdet normalt är på 20..
En trevlig kväll helt enkelt.. men många sliskiga killar hade också hittat dit tyvärr. På väg dit blev vi erbjudna att åka med i en Bentley continental, det var dock ganska lockande.. :P Äckliga killar men en så fin bil, de hade säkert hyrt den för en timme för att åka runt och se om de fick napp men ändå.. det är en väldigt fin bil.

Nu börjar det gå upp för mig att jag verkligen ska flytta och nästan få kalla fötter. Den lilla fegisen i mig vill bara dra mig ur och stanna hemma för alltid, men nån gång måste man ju ta steget. Nu känns dessutom som en väldigt bra tid då jag inte har nåt som håller mig kvar i Uppsala, bara de praktiska bitarna är tillräckliga för att få mig att vilja ge mig iväg. Att stanna kvar och gå hemma arbetslös är inget som lockar, milt uttryckt.. Har ingen direkt lust att gå till arbetsförmedlingen igen och hamna i samma sits som jag var i den här tiden förra året, det skulle kännas jobbigt speciellt när alla andra går vidare.

På fredag ska jag jobba iaf, det är nog första gången jag ser framemot att jobba :) Hade dessutom ändå tänkt gå dit och fika och nu kan jag fika med betalt ist :P Sen blir det nog flustret med mina fd arbetskamrater :) Linda Bengtzing kommer ju.. haha. Men baserat på de gånger vi har gått ut så har jag iaf haft jätte kul, det var längesen jag hade så kul.. kommer sakna de tjejerna när jag flyttar, speciellt mina låtsas-stora syster, haha.

hur mkt jag kommer sakna familj + vänner vill jag inte ens tänka på än.. men det är ju inte som att flyttar till andra sidan jorden direkt, kommer nog åka hem de flesta helger fast förhoppningsvis kommer jag vilja stanna kvar en del också :)

Det blev ett långt och hoppigt inlägg det här, sitter och väntar på att min kära syster ska komma hem så ska vi hitta på nåt. Igår föresten var jag på stan alldeles själv, känner mig fortfarande lite stolt att jag hittade utan problem trots mitt otroligt dåliga lokalsinne. Köpte ett par skor och lite mer kläder från Primark, love it. Varför köpa ett linne för 30 pund när man kan köpa det för 3 ? :P Min filosofi, kvantitet före kvalitet när det kommer till kläder, kvalitet före kvantitet när det kommer till skor :) kvantitet när det gäller smycken. Aja men vem bryr sig..

nu ska jag nog duscha, imorgon ska jag träffa samuel btw :)

tuesday, london

Inte lika soligt idag men fortfarande varmt. Åh jag skulle verkligen velat åkt till turkiet i år men det går inte med tanke på dels att jag ska flytta samt att andras scheman inte riktigt matchade med mitt, men får ta igen det nästa år. Jag ska försöka hitta någon som vill åka till Turkiet och jobba som reseledare eller nåt i den stilen, helst skulle jag vilja vara lekledare, that would be fun. Leka med barnen i solen på dagen och ut o parta på kvällen. Tror att min kurs tar slut i början av juni sen skulle det bara vara att ta en charter resa o hittar man jobb så gör man :) Skulle vara trevligt att lära sig lite turkiska när man ändå håller på. Kanske hittar jag någon resekompis i Linköping, eller kanske nån jag redan känner är intresserad ? :P Säg till isf, ja det är nästan ett år kvar men ändå, en idé att ha i åtanke iaf.

Nej nu ska jag försöka få tag i min kusin angående kvällen, bye bye

LONDON

Är nu i London, jätte fint väder och varmt.

London i korta drag ;

Fredag: Gjorde av med 90 pund på Primark, men för det fick jag typ 5 linnen, 1 klänning, 3 väskor, tofflor, 1 kjol hm.. 1 tunika hm.. det var nåt mer, ja fick mkt för pengarna iaf :)

Lördag: En kortis på UK festival sen Regents park med bl a världens sötaste 1½ åring, Tia. Otroligt söt och charmig, en sån unge som ingen inte kan tycka är söt. För de flesta ungar är faktiskt inte söta i andras ögon än deras mammor.

Söndag: Latin festival, trevlig festival med mkt folk. Rum punch och stekande sol resulterade dock i väldig huvudvärk morgonen efter. Men det var kul :)

Måndag: Solade i Finsbury park med picknick från KFC, trevligt trevligt :)

Imorgon ska jag nog försöka ta mig in till central London och titta lite vad affärerna har att erbjuda :)

HAVE A NICE DAY

jaha

så hade man ett studentrum i Linköping då :) från och med idag faktiskt.. Ibland har man tur, min tur beror ofta på en envis mamma :)