...

Har fortfarande ont i magen, men det känns lite bättre iaf. Det är så tråkigt att vara hemma, längtar nästan till jobbet :P Har fixat en massa sagor idag iaf, på "stor-vilan" ligger vi nämligen och lyssnar på sagor på CD och jag börjar nu bli trött på de sagor vi har lyssnat på.

Jag vill åka härifrån. Jag måste göra det till hösten, ska söka så många kurser som möjligt. Behöver verkligen ombyte känner jag, mer än nånsin just nu. Kanske förvärrades det av en dag ensam hemma ?


Nu ska jag försöka sova.. Godnatt

sjuuuk

Hemma och är sjuk, och tycker synd om mig själv. Jag mår jätte illa och har ont i njurarna (?). Kanske mår jag som jag förtjänar efter helgen.. Men jag tror att det beror på pizzan jag åt igår, eller den kom upp ganska fort men iaf.. Trevligt trevligt..
Lördagen var iaf också trevlig! Först var vi på 40-års fest och sedan åkte vi på en annan, jag sjöng sing star typ hela kvällen och det var trevligt. Mådde dock inte så bra igår, låg i sängen hela dagen och tittade säkert på fyra-fem filmer.

Jaha vad ska jag göra nu då? Det är ganska tråkigt att vara hemma faktiskt, även fast jag knappt kan ta mig ur sängen utan att känna att magen vänder på sig.. Har redan tittat på en film, Little miss sunshine. Tittar just nu på Days of our lives men det är ju inte så där jätte bra direkt.  Och inte skriver jag nåt roligt heller, så kanske bäst att jag lägger ned för tillfället. Hejs

snabbmakaroner och delikatess köttbullar...

...åt jag imorse vid halv nio, vaknar alltid jätte jätte hungrig när jag har varit ute. Vet inte riktigt vad det beror på, kanske för att man dansar så mkt ? Aja iaf, det var en trevlig kväll med förfest med ölspel (där man inte fick säga Du - det var ganska svårt och straffklunkarna var många) och sedan en taxifärd ned på stan, där vi förgyllde taxichaufförens dag genom att sjunga, han stannade mätaren tidigt, kanske för att vi skulle vara tysta ? Men det var kul! Jag har otroligt nog inte alls ont i fötterna, jag älskar mina nya pumps. Gick på stan igår efter jobbet för att titta på en klänning som en tjej på jobbet hade köpt på rasten som jag kände att jag också ville ha.. Jag gick in på H&M och ser dessa pumps, det sista paret i svart - I min strl dessutom! Det var ödet så det var inte så mkt att fundera på (klänningen fick också följa med hem, den var jätte fin, speciellt med pumpsen :P och i sommar kommer det vara jätte snygg kombination med bara ben, var lite sugen på att ha det redan eftersom mina ben faktiskt är bruna tack vare solduschen).. De kostade bara 298 :- Och de är precis såna jag har letat efter, lagom hög klack, svarta, lite platå.. och jätte sköna och stabila! Fast höll på att snubbla ett par gånger på dansgolvet men det var inte skornas fel.. Det var för mkt folk på dansgolvet helt enkelt. Men det blev en shot för mkt, hade jag inte tagit den skulle jag antagligen mått bättre idag, hur en liten sambocka shot kan göra sån skillnad. För när jag vaknade imorse kände jag mig fortfarande full, kommer inte kunna köra förrän på måndag eftersom ikväll är det fest som gäller. Om jag nu klarar  av att dricka men efter en tupplur till så går det nog bra :) Ikväll ska jag ha min andra nya klänning så båda klänningarna för invigas den här helgen.


Nej nu ska jag försöka sova lite till..

...sova

Nu ska jag sova..  Börjar 11 imorgon, parapparaa I'm lovin' it ..

Snart helg!

Måndag. Jobb. TV.
Var på Gränby Centrum med mamma efter jobbet, vi köpte en present till pappa, en kudde - jätte kul men en nödvändig present, vi handlade även mat och när vi precis har betalat ser vi att han står i en annan kassa och betalar så då var vi tvugna att skynda oss till bilen eftersom en kudde har en ganska avslöjande form, dessutom i en hemtex kasse så går det knappast att ta fel på vad det är.. Aja en spännande måndag!
Titta på Outsiders, om barn med speciella sjukdomar. Att det finns så hemska sjukdomar, en liten tjej hade någon sjukdom som gjorde att hennes hud ramlade av vid minsta beröring och det bildades hela tiden nya blåsor och sår. En annan liten kille hade en sjukdom som gjorde att varje gång han ramlade och slog i kroppen, växte nytt ben ut. Han fick alltså knölar och svårt att röra sig. Hans dröm är att en dag kunna spela hockey, så Outsiders hade fixat att han fick träffa tre kronor, man såg verkligen hur glad han blev. Sånt får jag tårar i ögonen direkt av, det var så gulligt på nåt sätt.
Sen var det City Akuten!!! Me love it. Och nu tittar jag på Old enough to be his mum, en dokumentär om par där kvinnan är mkt äldre. I ett fall 39 år.. hm.. Ett par är speciellt lite kul, där är tjejen 45 och killen 25. Tjejen är från England och hon träffade sin 25-åring i Turkiet, där han var DJ på en klubb där hon var på chartersemester. Jag kanske är väldigt cynisk men jag tror han vill ha en tjej som betalar allt. I inslaget gick de på en marknad och då stannar de vid ett stånd och hon frågar vill du ha den där, han svarar ja, om du tycker det hihi.. Nej det där tror jag inte på.  Hon lämnade dessutom sin 15-åriga dotter i England för att åka till sin loverboy i Turkiet och bosätta sig där..
Nu måste jag sova för jag ska upp 6.15 imorgon, jippie!

Gud, vilket töntigt inlägg..


HEY DÄR

Måndag imorgon och ännu en vecka av god mat väntar. Nej tyvärr så är det inte fallet, maten smakar faktiskt skit ibland. Förtjänar inte barn bra mat ? Är det inte viktigt att barn som växer så att det knakar får god och näringsriktig mat istället för skitmat ? Det är jätte svårt att säga åt en liten tre-åring att hon måste äta lite mer mat när man själv sitter där och petar i maten, och jag är inte jätte kräsen. Men till exempel när vi fick minnestrone soppa, ja då var det korv, skinka, stora fettköttbitar, både nöt och fläsk, och  köttfärs i, tillsammans med sönderkokad spaghetti och lite gröna bönor. Det smakade skit, jag åt två skedar. Barnen åt inte mkt direkt de heller, och jag kan verkligen inte klandra dem. Och de gånger det faktiskt är nåt som smakar okej då får man jätte lite. Till exempel var det nån form av kyckling schnitzel för inte så länge sen, smakade typ som chickybits alltså helt OK, men då fick man en i var, alltså den här kycklinggrejen var kanske 7 cm lång och en cm tjock, alltså blev man inte direkt mätt. Som vuxen behöver man definitivt mer men även en två-åring behöver mer för att orka en hel dag. Man kanske ska börja spara in pengar på nåt annat än maten..

Har varit och tränat, fast jag var trött och ville sova mera så gick jag iväg till friskis, då känner man sig riktigt duktig.

Jag vill ha min blogg upp-piffad, kom igen syrran kom igen :P

Jag längtar redan efter nästa helg, innan den här är slut.. Den här helgen har varit lugn men nästa blir det två partydagar istället. jaja.

Den här veckan måste jag ;
- Skriva ett personligt brev.
- Komma ihåg att skriva ned alla extra timmar.
- Börja kolla lämpliga program/kurser jag kan söka till hösten, jag är trött på att jobba, vill börja plugga igen så jag kan jobba med nåt jag vill istället. Nu jobbar jag ju endast för pengar inget annat, dock trivs jag men jag skulle inte vilja jobba med det resten av mitt liv. No way josé. Göteborg som pluggort kanske? Har tänkt på det ett tag, sen jag var där i somras nästan. Jag gillar den staden. Eller kanske Lund, Växsjö ? Får se..
- Fråga om möjlig referens.
- Skriva ett mail till hon på arbetsförmedlingen som jagar mig.
- Boka syntest.
- Gå på spray-tan.
- Boka SPA- behandling.
- Träna minst tre ggr.
- Köpa present till pappa (Som för övrigt lagade "min och mammas" bil idag, det var bra! Vet inte om jag har skrivit om min helveteskörning förra helgen ? Aja tändstiften var tydligen slut och jag höll på att bli stående ett par gånger, bland annat vid E4:an, definitivt inte kul..)
- Köpa ett par pumps!! Hihi..
- Skriva ett tackbrev till Peder.. Fy att jag inte har gjort det redan.. Ska nog ta och göra det på en gång!


En annan sak som jag måste ta tag i är att åka till Arlanda för att lämna tillbaka mina arbetskläder, det handlar trots allt om 500 kr. Men jag vill verkligen inte.. jag bävar verkligen för att ringa.. usch. Men jag måste ju nån gång. BAJS BAJS

Nu ska jag hoppa in  i duschen, hejsvejs


godnatt

Söndag, veckans sämsta dag, iaf för oss som jobbar mån-fre. Man får absolut ingenting gjort på söndagar, man går där i sina mjukisbyxor och fläckiga nattlinne och stirrar runt på sitt stökiga rum.
Man tittar på tråkiga repriser och andra meningslösa tv-program. Men jag ska iaf försöka komma iväg och träna, passet börjar halv fem vilket betyder att jag måste gå hemifrån runt fyra och då kan jag alltså sova i 1½ timme till, nice godnatt!


lördag

Jag älskar att spela hög musik med mycket bas ( det är jag inte ensam om i huset  rrrgh ). Men jag är så dålig på att skaffa ny musik! Jag har min playlist jag spelar om och om igen tills nån skickar ny musik till mig (oftast Tess, tack!).

Jag vill ha lön nu! Måste köpa ett par pumps innan fredag och jag får lön tisdagen efter, hur ska jag lösa detta ? Jag behöver nämligen ett par pumps att ha till min nya klänning som jag har tänkt att inviga på fredagens utgång! Och så behöver jag ett par nya leggings eftersom det antagligen inte hinner bli sommar tills på fredag. Dock skulle det var trevligt..

Har äntligen kommit på vad jag ska köpa till pappa iaf : En bra kudde, de kuddar han har nu ser inte ut att vara i så bra skick så det ska jag köpa, och en liten klocka med sugpropp man kan ha i badrummet eftersom vår radio i badrummet åkte i golvet vilket resulterade i att klockan på den gick sönder. Det får räcka, önskar man sig inget kan man inte räkna med att få så mycket, precis som Alfons Åbergs pappa (den boken läser jag i snitt tre ggr per dag, I know it by heart)

 nu mat


Only You

orkar inte..


Den 15:e februari

Jag håller på att läsa en bok som heter Flickan med skulden (av Katarina Wennstam), den handlar om samhällets syn på våldtäkt, och tar upp en mängd fall där omständigheter har spelat roll, trots att de inte borde det. Boken är faktiskt bra men samtidigt hemsk, man kan få en klump i magen när man läser den för vissa saker blir man så arg av att läsa. Som till exempel så spelar det stor roll vad tjejen hade på sig, hur många hon hade haft sex med, alltså hur stor trovärdighet hon har. Om hon var full och självmant följde med killen hem från till exempel krogen men sen inte vill ha sex och han då våldtar henne, då får hon skylla sig själv ? Men skulden borde väl ändå ligga hos killen, det var ju ändå han som gjorde fel. Även om tjejen var full och blir våldtagen. Om man skulle misshandla någon som var full, skulle det bli förmildrande omständigheter som det kan bli om tjejen i ett våldtäkts fall var berusad. Det är alltid killen som gör fel när det kommer till våldtäkt (förutsatt att det är en kille som våldtar..). Det ska inte spela någon roll, killen ska bära på skulden om tjejen inte vill. Boken Flickan med skulden är relativt gammal, den kom ut 2003, två år innan den nya lagen som innebär att även om tjejen var berusad/medvetslös så ska det dömas som våldtäkt, inte sexuellt utnyttjande som tidigare. Sex med minderårig ska också räknas som våldtäkt och inget direkt våld behöver förekomma för att det ska räknas som våldtäkt. Dock så finns det en annan lag som hävdar att våld behöver förekomma för att det ska räknas som våldtäkt, så det är en tolkningsfråga. Nej det här kanske inte blev så sammanhängande, men för att sammanfatta det hela så tycker jag att man ska läsa den här boken! Och kanske tänka på att "alla män är potentsiella våldtäktsmän"..och att om man går ut på krogen och självmant super sig full och sen blir våldtagen, då kanske det inte är säkert att man är ett trovärdigt offer. Jag ska köpa ett överfallslarm!

Okej till nåt roligare..Det är fredag imorgon!! Jippie.. I helgen ska jag förhoppningsvis gå på bio, jag vill se hannibal rising och Se upp för dårarna.. Se upp för dårarna handlar om en svensk och en tjej vars pappa är ifrån Turkiet (!) som söker till polishögskolan (!).. Den vill jag se! Hannibal rising är filmen innan Lammen tystnar. Den vill jag också se! Det kanske blir ett bio-marathon. Jag har en massa gott i skafferiet, bland annat choklad tryffel, mums.. Men eftersom jag inte ska äta på vardagar så får jag vänta.. Eller fredag är okej, och lördag men inte sön - tors. Okej igår åt jag onyttigt men det var ju alla hjärtansdag! Jag och Kim gjorde en jättegod kycklingsallad, till det åt vi vitlöksbröd och drack cola. Till efterrätt åt vi chokladmousse och fruktsallad. MUMS!! Sen hade vi köpt chips och godis, men det orkade ingen av oss att äta vilket resulterade i ett välfyllt skafferi. För att sona mina synder tränade jag KI idag (måste träna imorgon med) , och hade med mig rester av kycklingsalladen till jobbet istället för att äta pannkaka. Inte för att jag tycker om pannkaka egentligen, det är inte mat. Då äter jag hellre en bulle, även om det kanske inte är lika mkt socker i pannkaka som i bullar så äter man ju alltid nåt sött till pannkakor så som sylt eller till och med rent socker så då blir nog sockermängden densamma, eller iaf nästan. Pannkaka är inte mat som passar små barn heller, det innehåller bara tomma kalorier och man blir hungrig väldigt fort igen, man måste äta soppa till.

Nästa vecka ska jag gå upp i tid, från 50% till drygt 80, eller 12,5 h mer i veckan (tot 32,5). Vet inte hur länge jag ska jobba så mkt men förhoppningsvis ett tag så att jag kan spara lite pengar, katshiiing.
Ett minus är dock att jag tis, ons, tors börjar halv åtta , iofs börjar jag 10.30 måndagar och 11.00 fredagar. Fredagar kommer vara den bästa dagen och det är ju skönt, då jobbar jag bara fyra timmar och börjar sent. Onsdagar är värst och då börjar jag halv åtta och slutar halv fem. Men ett stort plus blir ju tillskottet på lönen, och att jag kommer få ta rast eftersom jag jobbar längre dagar och då blir det ju lite mer gemenskap om man säger så, plus att jag också vill ha en nyckel till personalrummet! Jag vill inte bli särbehandlad.

Nej nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka gå upp och göra pilates, bäst att passa på när man börjar sent eftersom att jag antagligen inte kommer orka gå upp och göra det när jag börjar halv åtta. Men även fast jag jobbar mer så tänker jag inte träna mindre, no way josé. Minst tre ggr/veckan helst fyra + 3 ggr pilates. Beach 2007 here I come, helst i bikini och inte i sopsäck.

Det här inlägget kompenserade för att jag inte har bloggat sen i söndags, min stora läsarskara har nog saknat nåt att läsa :P Sorry syrran..

Ah höll nyss på att bli lite arg, allt jag hade skrivit försvann, men som tur är kunde jag backa.
En annan sak, vad ska jag köpa till pappa?? Han fyller år om en vecka och jag har ingen aning om vad jag ska köpa, eller jag vet en sak men den kostar 29 kr och det känns lite snålt. GE TIPS

22:23:37

Ett nytt inlägg, lite gladare sibel men lite ostabil.

Jag saknar min syster (jag vet att du läser det här :P), jag gör verkligen det. Kom hem!!
Det är sju år mellan oss, men nu de senaste åren har åldersskillnaden krympt. Ju äldre jag blir desto bättre kommer vi överens. När jag var liten så var min syster mer en elak stora syster som gjorde de, ja ganska vanliga saker som stora syskon gör, som att säga att jag var adopterad, utnyttja mig och behandla mig som sin slav haha, säga då när jag kom in i hennes rum och sa hej, jag fick aldrig vara med henne och hennes kompisar ( Iofs så var inte jag världens gulligaste heller, till exempel brukade jag ibland tjuvlyssna när hon pratade i telefon hihi, fast jag blev oftast ertappad osmidig som jag var) Men hon var också snäll när jag var liten, till exempel brukade hon ibland leka med mig, jag fick en massa av hennes saker, ibland dock i utbyte mot att hon fick sminka mig, om jag skulle på minidisco så hjälpte hon mig med min frisyr m.m, hon gjorde böcker åt mig, väldigt bra böcker, jag kommer ihåg en som handlade om ett mord på ett läger där det simmade krokodiler i poolen :) haha. Men nu är vi mer på samma våglängd, åldersskillnaden är inte lika märkbar. Vi är nästan som bra kompisar, vi tänker och tycker ganska lika, och kan umgås som kompisar, fast vi träffas ju inte så ofta tyvärr pga avståndet. Vi har ganska lika smak när det kommer till kläder och sånt också, vilket kan vara positivt :) Jag väntar ivrigt på min skinjacka.
Jag tycker att du ska boka en resa och komma hem, eller ännu bättre jag kommer!! Jag ska komma i vår, that's a fact.

Nu ska jag blåsa håret! Hejs.-

- Are there any other magazine you like?
- Hello magazine!
- Finally we are getting somewhere, here it is.
- I was just saying hello to that magazine over there.
(kanske inte överens stämmer helt)

seg söndag

Det finns tre ord som beskriver hur jag mår just nu ; Jag . orkar . inte.
Jag orkar ingenting just nu känns det som, allt är jobbigt och jag är på så dåligt humör. Jag känner mig värdelös och som att jag inte duger, men framför allt orkar jag ingenting. Ingenting, jag är en nolla, LLOOOSER. Jag gör losertecknet åt mig själv. Men nu måste jag orka duscha, eller om jag inte gör det får jag göra det en annan dag, om jag orkar. Är på ganska uselt humör, och det blir inte bättre av att min jobbiga granne över mig spelar så usel musik, oavbrutet, med bas, ingen variation. Snart kanske mitt tålamod brister och jag blir tokig. Jag vill inte vara jag längre, jag vill vara någon annan. Någon som har kul, någon som inte längtar efter nåt annat, som är nöjd med det hon har. Vänta, kan han ha slutat spela...nej såklart inte jävla techno/hårdrocks lover,  hoppas att du läser det här, isåfall SLUTA! Speciellt tidigt på morgonen, jag börjar 11, jag ska en dag hämnas och tejpa upp mina basar i taket och sätta en och samma låt på repeat, för det gör han, en gång spelade han en gammal eminem-låt ca 10 ggr i rad. En annan sak som påverkade mitt humör var två äckliga tjejer på friskis, de kanske var max 13 och de betedde sig som två fulla fjortisar på krogen. Hade jag varit gympaledaren hade jag slängt ut dem. Den här dagen började inte så bra heller, hade en helvetesupplevelse med bilen. Den ville dö hela tiden och jag ville hem. Kom hem men efter några ångestfyllda minuter, speciellt när jag körde över E4:an. Hade den stannat där hade jag antagligen lagt mig på vägen och hoppats att en lastbil skulle köra över mig. Världen skulle ha saknat mig, eller ? Ibland tvivlar jag. Jag är low som ni kanske märker. Men det kanske går över så småningom. Har väl fått en släng av sen vinterdepression. Nu ska jag gå till gränby centrum och köpa schampoo och hårinpackning. Hejdå


En rolig rubrik

Torsdag och trött. Fast jag är faktiskt oftast trött, förutom vid 12.. vilket resulterar i att morgonen efter är jag trött, även på jobbet. Idag slutade jag kl 2, gick lite på stan (köpte en reflex) och sen gick jag och tränade KI-Gympa så nu har jag ont i armarna, speciellt min bära-barn arm. Har vaknat med värk i höger överarm ett tag nu och tänkt att det är nog för att jag ligger och sover konstigt på den, men sen kom jag på att det är nog för att jag alltid använder den armen när jag lyfter upp ett barn, vilket jag gör ganska ofta. Har inte hjärta att inte lyfta upp någon som vill bli upplyften, men måste nog börja skifta arm, och börja träna armarna mer. Tränade gym igår, men jag är så dålig på att gymma. Jag är den där tjejen som man ser går omkring om petar på de olika maskinern, som aldrig riktigt vågar testa på den där komplicerade magtrim-lårbegone maskinen, även fast jag vill innerst inne, fast då vill jag ju se cool och som jag vet iaf lite grann vad jag håller på med.. Nej men jag håller mig till de maskiner jag kan inställningarna på, och det tycker jag är aptråkigt. Sen har jag noll diciplin, så jag gör ett par maskiner och några situps, sen går jag hem. Därför ser jag till att konditionsträna minst 30 min så att den där timmen på gymmet inte känns helt bortkastad. Igår cyklade jag och powerwalkade, dötråkigt. Jag är verkligen för att träna i grupp, för då kan man inte lägga av utan att känna sig lite dålig för att den 60-åriga tanten längst fram orkar vidare, nej så då är det bara att fortsätta vare sig man vill eller inte. Det gäller speciellt spinning, det syns så tydligt om någon sätter sig ned. Därför gillar jag spinning, om man ska träna kan man väl göra det ordentligt, efter ett spinning-pass är man garanterat svettig och trött, och det känns ju bra.

Tittar på Du är vad du äter, tjejen som är med är 18-år och vill gå ned så hon kommer i sin studentklänning. Jag vill ta studenten igen, den dagen var faktiskt riktigt rolig! Att stå på flaket och sjunga med i en massa låtar och tuta var så roligt, kanske för att man visste att det kommer aldrig vara okej att göra det igen.

Kom aldrig iväg till IKEA, måste försöka göra det i helgen, vill köpa en liten hylla som jag ska ha mina krämer på. För jag använder de aldrig, för att de ligger i en liten korg och jag glömmer helt enkelt bort dem, och det känns lite tråkigt. Tänkte åka dit idag men jag orkade inte skrapa bort isen på bilen och jag behöver ändå hjälp av en borrmaskin (Kim) för att kunna sätta upp den då det är en betongvägg.

Imorgon är det fredag!! Jag älskar fredagskänslan, som en tjej på jobbet sa " hur jobbigt dagen än är så är det ändå Fredag " och det är sant. Det är nåt speciellt med fredag eftermiddag, och imorgon ska vi ha planering på förmiddagen, that's nice. Då sitter man och fikar och pratar lite, planerar och fikar lite till. Och på Måndag är det planeringsdag, har aldrig varit med på en sådan men det är nog också nice. Det ska bli trevligt att iallfall en gång kunna ha på sig kläder som är snygga och inte kläder som är spilltåliga. Fast jag har faktiskt köpt två tjocktröjor på gina tricot som jag bara ska ha på jobbet, nån måtta får det vara, man måste ju känna sig hyfsat klädd på jobbet även om man riskerar att få färg/mat/bajs/dregel  på sig. 


Det blev ett långt och meningslöst inlägg men det är också kul. Nu ska jag snart gå en promis med tess. HEJS!

fatty fatty boom boom

Tisdag, work work. Har inte gjort så mkt mer, kom hem från jobbet somnade vilket har resulterat i att jag inte är trött nu. Har iallafall städat mitt rum, det tog tid men nu är det gjort. Har dammat, dammsugit samt städat min garderob. Duktigt eller hur ?
Har fått mitt Sibel-halsband lagat, känns ungefär som att jag har fått en nytt eftersom jag bara hann använda det gamla en gång innan kedjan gick sönder. Inte så bra kvalitet kanske, men så köpte jag det på en marknad i Turkiet också så det kanske var lite väntat (fast man ska inte underskatta marknader, har gjort en del fynd.. speciellt h&m-och topshop kläder, me likey!)

Vill köpa en liten smal hylla, måste alltså åka till IKEA imorgon... Om jag orkar.. kanske åhléns har någon passande.

Tråkigt inlägg av tråkig sibel, jaja man orkar ju inte vara rolig jämt (haha)

call me Bubbles..

Pojke: Pappa, jag vill ha vatten.
Pappa: Nej men, ät upp din bulle först!
Pojke: Jag vill ha vatten.
Pappa: Nej men då blir det smulor i vattnet, och du vill inte ha smulor i vattnet.
Pojke: Jag vill ha vatten!
Pappa: Är du säker på det?
Pojke: Jag vill ha vatten!!
(Pappa ger vattnet till sonen.)
(Paus.)
Pojke: Jag vill inte ha vattnet, det är smulor i det.
( från tjuvlyssnat.se)

typiskt barn, men väldigt kul.

Bakis men mår hyfsat OK nu, efter lite mat i magen hihi. Kollar på Little Britain, så jävla roligt!
Nu ska jag titta vidare!

solig lördag

Lördag och utgång! Ska basta och käka kina eller nåt först, det blev tyvärr inget SPA då det var fullbokat..
Var på stan och köpte några hårklämmor samt ett linne som jag skulle vilja ha ikväll. Problem är att det är små silvriga ränder i linnet, och jag har inga snygga silver smycken.. Har bara guld "party" smycken. Och som min kära stora syster en gång lärde mig får man inte matcha silver och guld, that's a big no no, hon har också lärt mig att man ska matcha väska med skor. Det har hängt kvar hos mig, jag kan inte ha svart väska och bruna skor, då har jag hellre ingen väska alls. Det är ju så mkt snyggare att ha matchande, faktiskt, speciellt när det kommer till skinskor och väskor. Det kan faktiskt störa mig lite när folk i övrigt har jätte snygga kläder och sen förstör intrycket av att ha en väska som inte matchar ett dugg, man kan ju ha väskan i åtanke lite grann iaf... Ungefär som jag stör mig på om folk skriver dom ist. för de/dem.. Till och med på tv kan man se det och i tidningar, hallå de flesta har väl ändå läst svenska i skolan ? Eller så kanske det är så enkel att folk inte bryr sig om småsaker så som jag gör, men va fan det är väl inte jobbigare att skriva rätt än fel ? Okej det kanske finns viktigare saker att bry sig om, typ orättvisor, fördomar m.m
När jag var på friskis och svettis för nån vecka sen fick jag se hur en kärring utan att antagligen märka det själv behandlade två olika besökare helt olika, antagligen med fördomar som grund för hennes beteende.  Två invandrar killar hade gått fram till receptionen för att den ene skulle låna ett lås, då kommer hans kompis på att han också nog vill ha ett lås han med och säger det. Då får han ett hur snorkigt och otrevligt svar som helst, att han också minnsan måste lämna en deposition. Självklart säger han och lämnar fram sitt bankomatkort. Står det namn på det här? frågar receptionisten otrevligt tillbaka. (Det brukar ju oftast göra det på bankomatkort eller ??) Ja svarar killen och får sitt lås. Sekunden efter kommer en äldre svensk man. Han vill också låna ett lås, javisst säger receptionisten trevligt och glatt. Mannen lämnar fram sitt körkort och får ett lås. Då kommer hans runt 25-åriga dotter och säger att hon också vill ha ett lås. Mannen frågar om det behövs en depostion till, receptionisten svarar att nej det behövs inte..
Hm..


Har en del grejer jag måste hinna med innan det är dags att gå, jag måste bränna en party skiva, plocka ögonbrynen, bestämma vad jag ska ha på mig.. det är ju alltid roligast att ha nåt nytt på sig när man ska ut, men då återstår att ta tag i smyckesproblemet. Nu måste jag snabba mig lite ,

äntligen fredag.

Aaahh äntligen fredag, det är nåt speciellt med fredagar, alla är på så bra humör och man känner sig väldigt avslappnad. Okej det kanske inte gäller de som jobbar helg men för oss mån-fre jobbare så är fredag eftermiddag bäst! På fredag eftermiddag kommer också tröttheten efter veckan som gått.. så fredag kväll är det inga problem att somna tidigt tråkigt nog. Lördag är veckans bästa dag. Då kan man verkligen slappa på dagen och göra nåt kul på kvällen, pigg och utvilad. Söndag däremot är veckans sämsta dag. Då är alla sunkiga och tråkiga medvetna om att det snart är dags att gå till jobbet igen. Aja inga trista tankar, nu är det fredag.

Jag har kommit på lite saker jag vill ha så om nån vet vart jag ska leta så säga till.
* En röd adidas tröja med vita ränder, eller en svart. Jag har redan en röd men den börjar tappa formen, vill ha en i wct(?)-tyg.
* En kortärmad rutig skjorta som går i rött/guld, möjligen lite svart också.
* Nåt man kan hänga långa halsband på.
* En fin klänning.

Får se hur mkt den här lönen räcker till! Lär bli ett par utgångar också.

Jag vill åka till London snart. Shoppa, träffa syrran & gå ut! Om nån snart ska åka dit och gå ut kan jag tipsa om den här hemsidan ;
www.ray1.co.uk som förövrigt min syster har gjort! Hon är duktig hon.
På hemsidan kan man få infomation om heta klubbar i London!

Grand blue sky

Grand blue sky


Fin bild eller hur ? Tagen av mäster fotografen sibel.. Den föreställer utsikten från hotellet i Turkiet sommaren -05.. Synd att jag inte har någon bild på utsikten från hotellet i Ayia Napa, det är ju en lätt skillnad. Där bestod utsikten av en soptunna. Bokstavligen, ja man såg en soptunna, och lite stängsel. Och om man kisade med ögonen och ställde sig på tå kunde man skymta havet nånstans långt borta.

Vad härligt med sommar! Vem gillar vintern egentligen ? Det enda bra med vintern är julafton, och när man får ligga inne och titta på film men så fort man ska ta sig ut så vill man bara gå i ide. När man ska köra bil är det inte heller kul. Man måste skrapa rutorna, det är ungefär tio minus inne i bilen och det tar 20 minuter innan den blir varm, ratten är en isbit och sist men inte minst så känns det osäkert att köra på halt underlag. Me like sommar.

Nu ska jag titta på tv!

tack lilla damen

Hm har lite ångest, vad händer i höst ? Jag slutar jobba sista juni, dock så skulle jag inte vilja fortsätta jobba på dagis, men vad händer sen ?  Vill ta tag i mitt liv på allvar snart, men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag vill göra.. vill jag åka långt bort där jag har basta-kjol 24/7 och dricker paraplydrinkar, eller vill jag åka till London (gå i många personers fotspår :P), New York eller räcker det att åka till Gbg? Vill jag börja plugga till hösten eller vill jag resa, vill jag plugga utomlands, vill jag bli polis ? Vad skönt det skulle vara om nån sa till mig " ja det här ska du göra, den 27 augusti så ska du infinna dig där" Du vill det och allt kommer bli jättebra. Du kommer bli framgångsrik och tjäna bra med pengar. Du kommer en dag ha en snygg bil och en snygg lägenhet (och ett sommarhus), du kommer få söta barn en pojke och en flicka som är snälla och aldrig gnäller. De är rumsrena från början så du kommer aldrig behöva byta en bajsblöja, de är nästan aldrig sjuka heller. De gillar att leka tysta lekar och älskar att städa. När de ska sova så somnar de på en gång och skriker aldrig. Sen får dina barn jätte söta barn, mina barnbarn alltså, och jag blir den glamourösa mormorn/farmorn  som skämmer bort sina barnbarn. Finns det ett sånt program man kan plugga ? Hur-du-får-ett-bra-liv-utan-ansträngning  140p.
Jag har definitivt en 19-årskris. Okej jag ska inte tänka på framtiden så mkt, inte än iaf... Tänkte fylla i en lista för att få tänka lite på annat. Alla andra bloggare verkar ju tycka listor är kul så då ska väl jag inte vara sämre. Kommer inte ihåg vem jag tog listan av, har sett den hos flera.. vet inte vem som kan ta åt sig äran för att ha knåpat ihop den..


Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"? Jag har sett alla, ett par gånger.
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?


Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? 
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det? Eller glömt..
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Förövrigt är rubriken ett citat av en liten tjej på dagis som använde den frasen när hon fick en macka vid maten. Jag är en liten dam.