..and some people refuse to settle for something less then butterflies.

Imorgon Linköping!

annandag jul

Under julen ska man vara snäll och inte tänka arga tankar.
Nu är julen slut så nu kan jag tänka en massa arga tankar, och det gör jag. Just nu tänker jag hatiska tankar om min granne ovanför mig som har spelat heavy metal i ett par timmar nu. Inte ens i Ryd behövde man stå ut med sånt här. Vänta, nu tystnade det.. Kanske fick hans stackars familj nog och ingrep, kanske tog han sitt förnuft till fånga och stängde av. Kanske (hoppas) gick hans stereo sönder. Nej, nu började det igen WTF, jag blir så trött. Jag ska tejpa upp min bas i taket och hämnas, när jag orkar gå upp i sängen dvs.
Men har faktiskt varit nere på stan en sväng, en tre timmars sväng för att vara petig, och kom hem med en sak iallafall, en julklapp till Jonatan. Nu ligger jag i sängen igen och tittar på simpsons, dock gamla avsnitt som jag har sett ca 10 ggr, men it's still good, it's still good (tänk på avsnittet då Homer ska grilla en hel gris men Lisa knuffar ned den från en kulle så att Bart och Homer måste springa efter den).

Bankade precis på rören som går upp till grannen för att se om jag fick fram mitt budskap (det räcker för fan) men nej, det enda jag fick var ont i lillfingret, aj.

Dagen efter kvällen före

Igår var det naturligtvis utgång, man vill ju inte gå mot strömen.
("Vi följer inte strömen, vi leder den" Det stod brevid mitt skåp på gymnasiet, det var de som hade gått ut el -94 som hade skrivit så, vilket gör det lite fyndigare...)Förfest var det hos Robin i Salabacke, redan vid bar det iväg ned på stan till People. Efter en timme i kö (!) kom vi äntligen in.
People-Seven, tomato-tomato (funkar kanske inte i skrift...).. samma lika.
Iallafall var det väldigt mycket folk, drinkarna var dyra och musiken dålig, men det var ganska kul ändå. Det var kul att träffa folk man inte träffat på nästan ett halvår. Men fick ont i magen och åkte hem, var hemma till halv två.
Men nu mår jag ganska skapligt. Faktiskt. Kanske att man ska försöka ta sig ned på stan för att se vad mellandagsrean har att erbjuda. Inte för att den brukar ha det.. Tror bestämt att det är modern myt att någon någonsin har fyndat något. Det brukar sluta med att man kommer hem med en påse från Gina tricot innehållandes något illrosa/gult/turkost/eller någon annan sommarfärg som var nedsatt till 49:-

25 december.

Tänkte skriva ett inlägg men min syster hetsar mig till att börja göra mig i ordning så det får göra det senare..

tankar i natten...

Idag har jag varit och fikat hemma hos Tess, där var även Lisa, Jennie och en trött Veronica. Det var väldigt trevligt att träffa alla igen. Vi drack glögg och uppdaterade varandra om vad som hade hänt sen vi träffades sist.

Känner att jag måste dela med mig av en rolig historia innan jag slocknar.
När min syster var liten ville hon prenumerera på KP, kamratposten alltså.
Så mamma fyllde i en prenumerationslapp och skickade iväg den. När väl tidningen kom hem i brevlådan stod det, nu kommer det roliga, Bertil på adresslappen. BERTIL HAHHAHAH. Bertil Korkmaz, visst klingar det? HAHAHAHA Min syster, som var liten, blev ledsen och tog lite illa vid sig när hon såg att KP kallade henne Bertil. HAHAHAHAHAH Jag tycker att det är förjävligt kul, jag skrattade så att jag grät när jag hörde historien..

Men jag känner med min syster, även jag har upplevt liknande saker.
Jag kommer ihåg ett tillfälle, det var en hemkunskapslektion i åttan. Vi skulle redovisa en hemläxa vi haft som gick ut på att vi skulle laga middag till hela familjen. För att bevisa att vi gjort detta skulle antingen ens mamma eller pappa skriva ett intyg. Min mamma skrev "Kl 16 stängde Sibel in sig i köket" (typiskt min mamma förresten, att skriva så istället för något mer formellt) och min efterblivna hemkunskapslärare tolkade det, och läste det högt som Sibelin. Gapskratt utbröt naturligtvis och jag fick leva med Sibelin i flera år, det hänger fortfarande med mig.. Tror att det var Veronica som skrattade högst, så det är väl delvis henne jag ska tacka för mitt smeknamn.

Har fler roliga varianter av mitt namn att bjuda på, har blivit så härdad genom åren att jag helt enkelt har accepterat att jag ibland kallas Sibylla, Sebel, Sibyll, Isabella.. Det är tröttsamt att rätta folk, pinsamt med för den delen, så då får man helt enkelt ta att bli kallad något man inte heter. Har även sett ett antal roliga stavningar, min favorit är Cebil (hihi) Ansvarig för den stavningen är Gun-Britt på mitt förra jobb. Saken är den att vi hade arbetat ihop mer än ett halv år när hon skrev så. Det är även hon som är ansvarig för Sibyll. Men hon är snäll så det är okej.

Men jag förstår, det är inte så lätt att uttala det rätt när man ser namnet Sibel för första gången. Enligt det svenska språkets regler så, baserat på uttalet, borde det stavas med två L. Men eftersom det är ett turkiskt namn så ska det bara vara ett L men ändå låta som att det är två, enligt svenskan då, nu svamlar jag kanske, men ni förstår säkert vad jag menar. Men iallafall, efter Idol tycker jag att allt fler borde veta hur det uttalas ändå, eftersom en tjej som heter Sibel var med, inte en, utan TVÅ gånger, och gick rätt långt dessutom. Om man då inte var medvetslös, utomlands, ej TV-ägare, under tio år gammal borde man ha snappat upp hur det uttalades någonstans, iallafall medan programmet gick.

Eftersom det är ett turkiskt namn så tycker man kanske att när man väl är i Turkiet så borde det vara skönt eftersom då vet ju alla hur det uttalas. Så är ej fallet. Eftersom det är ett turkiskt namn förväntar sig alla att man då kan turkiska. Personen som antagit detta börjar babbla på, en pinsam situation uppstår då man måste förklara att nej, tyvärr jag kan inte turkiska, personen ifråga blir lite stött och tar det nästan som att jag drar en dålig ursäkt för att slippa konversera. Obehaglig stämning uppstår då och jag avlägsnar mig.

Trots att jag ibland kallas Sibyll, måste bokstavera mitt namn, måste dra förklaringar så gillar jag mitt namn. Skulle inte vilja byta, efter 20 år har jag börjat fästa mig vid Sibel och även om det finns finare namn så föredrar jag Sibel.


Konstigheter, svamel, stavfel samt innehåll skyller jag på att klockan snart är fyra och jag snart tittar i kors för att jag är så trött.

Nu ska jag sova så att jag orkar öppna paket senare idag.
God Jul!

Julafton

12½ h till Kalle Anka

Dan före dan..

Från oss alla, till er alla
- En riktigt God Jul

Gran [X]
Julklappar (har kontrollerat att det verkligen ligger ett par julklappar till mig under granen, har även tjuvklämt lite..)[X]
Snö [nej, men det är frostigt]
Julpyjamas (en röd med snöflingor och stjärnor som jag fått av min kära syster, nu matchar vi som vi gjorde när vi var små) [X]
Godis [FÖR MKT]
Bingolotto [X]
Vinst [nej]
Dopp i grytan [nej]

tack och godnatt

Skrev just ett förjävligt långt inlägg, ett roligt och bra inlägg kan jag ju så här i efterhand påstå att det var. Speciellt eftersom ingen kommer att få läsa det, tack vare blogg.se. Utmärkt tidpunkt att krångla, nej jag är inte sur, inte alls. Om möjligt blev jag ännu mer irriterad än jag var innan, hade precis sett den dåliga filmen Because I said so innan jag började skriva som gjorde mig väldigt irriterad. Bland de sämsta filmer jag sett, dåliga skådespelare, dåligt manus, dålig story, så äckligt sötsliskig. Man skulle nog kunna säga att jag total sågar den filmen, och jag brukar faktiskt inte såga filmer (inte så ofta iaf). Skulle vilja påstå att jag är rätt öppensinnad när det kommer till film (okej, har en del förutfattade meningar om vad som är bra eller inte, men efter lite tjat/övertalning brukar jag ge med mig och tillslut gå med på att titta på filmen ifråga), brukar titta på filmer inom många olika genrer. Tittade till och med på en Startrekfilm igår(braflickvänspoäng till mig) och, hör och häpna, jag tyckte faktiskt den var rätt bra, fast det tänker jag inte erkänna för det bli så mycket svårare att motivera varför vi ska titta på SATC då.

Jaja, nu ska jag lyssna på jätte hög musik i min iPod, kommer säkert få tinitus men vad ska man göra.

haha

Postat av: tess
du sa ju att imodium plus hade gjort underverk för din dåliga mage!

2007-dec-21 @ 01:35

Tess är för rolig hon!

JAG VET VAR DU BAJSADE FÖRRA SOMMAREN

remember when it snows, you never are alone

Ligger nu hemma i min säng i Uppsala, är obeskrivligt trött.
Hemma är allt sig likt, men det är skönt på ett sätt, man vet vad man kan vänta sig. Tydligen kan jag förvänta mig att någon har pillrat på min tv så att högtalarna inte fungerar när man tittar på tv, man kan inte flytta tv:n hur som helst! grr.. men det är jul och jag är glad ändå.

nej nu måste jag nog sussa lite..

kram

längtar redan tillbaka..



the greatest gift is in your heart

hihi

Magnus Betnér är rolig.

julen är här

Inte många dagar kvar nu, på måndag är det julafton och jag har inte köpt en enda julklapp! Jag brukar tycka det är kul att tänka och klura på vad jag ska ge i julklapp, men inte i år.. Men ska väl ner på stan och trängas lite senare för att köpa nån julklapp iaf. Jag vill bara att julen ska vara över så att jag får flytta och fixa i mitt nya boende. Ligger och tittar på skrivbord på ikea.se medan jag väntar på att Jonatan ska komma hem.

Imorgon bär det som sagt (?) av hem till Uppsala, my sweet hometown.

Skrev ju igår att jag tänkt dröja lite med sammanfattningen av året, men tänkte kanske börja lite smått med "årets" i brist på annat att göra:

Årets roligaste: singstar, 9/6 - dansbandsfestival på Flustret :P, nollningen, 25/9.
Årets tråkigaste: Att pappa var sjuk, men nu är han frisk :)
Årets bästa: Jonatan.
Årets sämsta:Att jag inte fortsatte springa.. dumma dumma sibel.
Årets misslyckande: sista polis-fystestet, grrr..
Årets gulligaste: Simon! & Tia! Får jag barn som är hälften så söta skulle jag vara mkt nöjd.
Årets förändring: Självklart flytten till Linköping.
Årets resa: Måste vara resan till summerjam, Tyskland. Mitt första festival-besök. Men även London var kul - china white, jag klarade av att åka ned på stan själv utan att gå vilse (!), PRIMARK!!, simpsons the movie..
Årets inköp: Min bärbara dator! tack pappa..
Årets film: The departed, simpson the movie..
Årets bok: Camilla Läckbergs böcker...
Årets bästa beslut: Att stanna i Linköping.
Årets sämsta beslut: Att inte göra en budget över matinköp.
Årets tv-serie: Grey's!
Årets sönderspelade låtar: "How to save a life", "de vet ingenting om oss", "superior", "cara mia", "beautiful girl", "du bara, du".. och många, många fler.
Årets vägbeskrivning: "then you go up a hill and down a hill"
Årets 9/11: Jag klarade tentan!
Årets hjälp: Mamma.
Årets sämsta reklam: "när du fick diarré i morse hade du ett val..", "Merci my little way of saying thanks, merci for being you", halbop-reklamerna.
Årets bästa reklam: Bredbandsbolagets, telia och ica.

Nu kan ju ni som läser och har egna bloggar göra samma lista, med andra ord: Veronica och Jennie, nu gör ni samma lista! I sann blogganda utmanar jag alltså er hihi.

Nu ska jag duscha, kram kram

havet är djupt

Hade gjort en sammanfattning av 2007, men tänkte att nej, det är nog mer lämpligt att göra den nästa år, när året är slut, tänk om det skulle hända nåt helt fantastiskt på årets sista dagar och så har jag inte med det.


Nu har jag packat en del, alla kläder, alla saker i hyllorna och allt på skrivbordet förutom datorn. Kan inte göra så mkt mer nu, känns lite konstigt att jag inte kommer sova här på Björnkärrsgatan något mer, och aldrig mer laga mat i det trevliga köket. Min sista måltid här bestod av fullkornstagliatelle och delikatess köttbullar.

Det ska bli så skönt att flytta, men jag kommer sakna att ha nära till HG men det är ungefär det jag kommer sakna med Ryd. Jag kommer defintivt inte sakna alla fjortisar som bor här. Några fjortis citat:
"aboou henne skulle jag kunna sätta" tack, men nej tack.
"Hörru tjejen vill du pippa? Hörru vill du knulla?" Pippa?! vem fan använder det ordet..
"Kan du köpa cigg till mig?" Jag skulle aldrig hjälpa någon att förstöra sitt liv.


usch va tråkig jag är

tale as old as time

Har nu laddat hem sammanlagt 101 disneylåtar!
"Du tror att i grannens vatten, är sjögräset alltid grönt"

5

Hm.. 46 sidvisningar och 6 läsare, det går inte ihop.

gadsit

Tänka sig att man kommer ihåg lite av webbdesignen iaf, är måttligt stolt över min nya design. Nu ska jag bara figuera ut hur jag använder en egen bild som bakgrund. Någon som vet?

Idag har jag varit hemma hos Natalie och jobbat med vårt arbete i kvalitativ metod. Underbart kul och givande, och dessutom har vi en sån superbra handledare som ställer upp och svarar på alla frågor vi kan tänkas ha!
(observera sarkasmen)

Mindre än en vecka kvar till julafton. Inte en enda julklapp är köpt. Har ingen motivation heller, eller ja, jag har ju inga pengar till julklappar direkt. I år är det tanken som räknas!

Fick min första "arga" kommentar, på mitt förra inlägg, också;
Postat av:
suck är de svårt att söka eller?!

2007-dec-18 @ 15:43

Svar: Nej, det är väl inte så jätte svårt att söka, men det är jobbigt. Speciellt när man har en dator med uppenbart för lite ram-minne.
Det jag dessutom stör mig på är att iTunes, utan uppenbar anledning, bestämmer sig för att inte kunna spela vissa filer... Sen är det så väldigt underbart kul att klaga!

nej, nu har jag suttit här för länge igen.. stress till bussen!

du, bara du

Spåret "XXX" kunde inte spelas eftersom orginalfilen inte kunde hittas. Vill du leta reda på den?

Vadå orginalfilen kunde inte hittas? Jag kan inte beskriva mitt hat gentemot iTunes, måste vara världens sämsta program. Jag vet att orginalfilen finns kvar på datorn, dock vet jag inte exakt var och då kan jag alltså inte lyssna på den. Tack iTunes, tack.

Hinner inte skriva mer, stressad som vanligt...

one in a million

28 sidvisningar och fem läsare.. Jag har få men ivriga läsare :P

Nu spurt till bussen och vidare till t1 för matlagning samt kortspel.

Trevlig kväll!

bajs

Saldo: ca 100 kr
Hemresa: 21 december
Antal dagar jag behöver äta mat: 7
Andra utgifter: tågresa
Svält? Ja

tolfte december tvåtusensju

Onsdag i korta drag:
- Föreläsning om t-testet. Lika kul som det låter.
- Jobb.
- Julmiddag.

Nej, nu sitter jag här fast jag borde göra mig klar. Måste hinna till systemet innan. Jag gillar att skriva att jag ska till systemet. Då känner jag mig vuxen. Jag känner mig även vuxen när jag tittar på mitt körkort (och när man får säga körkort istället för leg), fast kortet är jätte fult så blir jag väldigt, väldigt glad av titta på den lilla rosa plastbiten. Känslan av att vara vuxen kommer också när man står i en lång hemköpskö för att betala flera hundra för lite mat, då är känslan inte lika positiv dock...

Hejs

story of my life.

Tisdag, bussavgång 16.51

16.22 Sibel sitter lugnt framför datorn, tänker att det är gott om tid.

16.38 Tanken att hon kanske borde byta om slår henne, men den tanken slåss snabbt bort.

16.42 Hm.. Ska hon kanske ta nästa buss? Nej, då kommer bokningen ha försvunnit innan hon hinner fram. Nu är det dags att lägga på ett kol.

16.49 Löpning till bussen. Tänker att det är bra att det är till spinningen hon är på väg till, då konditionen kunde vara bättre, minst sagt.

Onsdag, bussavgång 09.00

08.33 Sibel sitter lugnt framför datorn, tänker att det är gott om tid.


När ska man lära sig?

spiderpig, spiderpig does what ever a spiderpig does...

Ska se simpsons-filmen igen ikväll hade jag tänkt :) När jag tänker på den filmen så tänker jag tillbaka på min Londonvistelse i augusti (eftersom jag såg den på bio där kanske jag borde tillägga). Jag skulle kunna tänka mig åka dit och bo där ett par månader. Men det är mkt jag skulle kunna tänka mig att göra, jag skulle behöva vara 20 i minst tio år för att hinna med att göra allt jag vill...

Har börjat fila på mina nyårslöften/saker jag ska göra inför det kommande året;

- Jag ska göra en budget för varje månad, jag måste helt enkelt. Jag tänker inte slösa så mkt pengar på mat som jag gör.

- Träna, äta bättre bla, bla.. 2008 får väl bli det år jag ska bli smal istället för 2007, hade ju satt upp målet att jag skulle bli det i år, men om jag inte på något sätt går ned 10 kg tills nyårsafton så verkar det inte ske i år heller... Vem har jag att skylla? Ingen förutom mig själv.

- Ha god framförhållning när det gäller att plugga. Inte sitta sista veckan och panikplugga. Men fast panikplugg har ju iofs funkat den här terminen.

- Inte låta ett städat rum bli ett stökigt rum. (HAHA)

- Nästa år ska jag åka till Turkiet, så är det bara. Det är ett löfte.

- Köpa en skinjacka! En riktig... Om jag håller min budget borde jag ha råd med det...



Nej nu ska jag göra åt klädberget på mitt golv.

In my life every color is grey

DET ÄR KALLT OCH JAG ÄR ENSAM


Det blev många inlägg idag, no life.
Jag ska snart gå och lägga mig under mitt nya fluffiga täcke tillsammans med min iPod, i brist på annat sovsällskap får den duga. 30 Gb är ju inte allt för pjåkigt sällskap.

Dumma, dumma CSN

Okej, nu är jag ganska irriterad. Vem fan är pundhuvudet som bestämmer över CSN-bidraget? I december får man enbart 5500 kr att leva för, alltså ungefär tvåtusen kr mindre än vanligt. Då undrar jag hur de tänker på CSN, för hyran blir ju inte mindre i december (för januari månad), maten blir inte billigare och alla andra utgifter man har blir inte magiskt mycket mindre. Det enda som blir mindre är alltså ens inkomst. JIPPIE. Om man någon månad (varje!) skulle behöva mer pengar är det väl december?! Julklappar, resor hem, julfester.. Kurslitteratur kan ju även behöva införskaffas.. Inte konstigt att allt fler unga drar på sig skulder genom sk. sms-lån. Är man tillräckligt desperat så verkar ju det som en bra lösning på ens pengaproblem.

Appropå skulder och unga så såg jag Lyxfällan i torsdags. Då handlade det om ett ungt par, 20 respektive 22 år gamla, från Tierp var de dessutom.. Men iaf, de hade dragit på sig skulder på över 600.000, utan att egentligen ha köpt något för pengarna av värde. Eller de ägde ingenting egentligen kom de fram till. Har man lån på allt så äger man ju ingenting. Men okej, nu snurrar jag lite, men tänk att vara skuldsatt så mycket och vara så ung, jag skulle flytt landet, tveklöst. De kommer ju vara skuldsatta tills de är i medelåldern, skulden kommer ju förfölja dem hela livet, till den dagen de kanske vill ta ett vettigt lån och t ex köpa ett hus eller nåt. Jag ska aldrig ha ett kreditkort, tror inte jag har karaktär för det :P

Den här dagen har varit ganska seg, men har iaf läst två kapitel(!) i min roliga bok samhällsvetenskaplig metod. Visst är jag duktig? Speciellt med tanke på att tentan inte är förrän 14:e januari.. Mitt mål är att ha läst allt innan jag åker hem till jul, men vi får se hur det går med det.
Jaja, idag har jag även pantat flaskor, handlat mat, lagat mat, lyssnat på nostalgi-musik samt fikat med Malin och Natalie på stan :)
Nu sitter jag här framför datorn i min ensamhet och tänker om jag skulle orka städa lite, det tar ju inte så lång tid om man väl kommer igång men det är just att lyfta sig från stolen som är problemet.

Hejs

You're not the boss of me now

Ligger i sängen med min kompis Compaq, är så där lite lagom seg dagen efter kvällen innan om man säger så. Igår var det först Tacos hemma hos Natalie och sedan förfest samt idol-final. Sedan begav vi oss till HG men blev ganska avtaggade av den långa kö som vi var tvugna att stå i för att komma in, första gången jag står i kö till HG tror jag.. Aja vi var inte så länge på HG direkt, var hemma till två. Tänkte att jag är ju inte så trött, la mig i sängen för att titta på tv, somnade med tv:n på och vaknade kl 9 av att min affisch över sängen ramlade ned. På mig. Men men..

Fick en väldigt fin lussebulle igår också :)

Så, vad ska man hitta på att göra idag då?
- måste plugga
- träna? njae, det orkar jag nog inte.. har dessutom ont i benen efter gårdagens spinning. Stretching är tydligen inte överskattat...
- Borde städa lite, fast det är inte så stökigt att det är akut.
- Jag skulle vilja titta på en riktigt sorglig film och gråta lite, men har ingen sorglig film. Har i princip inga filmer alls, speciellt med tanke på att det saknas skivor i tre st(!!) vem är den skyldiga? Jag har mina misstänkta.. Eller det finns egentligen bara två personer (möjligen tre) som kan ha slarvat bort mina skivor. MAMMA: Leta efter min "Och så kom Polly..."- skiva samt vänner och "Me, You and Dupree"(den är bränd)
En sak som gör mig minst sagt lite sur är att LoveFilm skickat mina filmer till fel adress, hem till mig i Uppsala ist för hit. Annars kunde jag njutit av Simpsons-filmen och Transformers. Fast vill ändå ha sällskap när jag ser dem och mitt sällskap befinner sig, jag är inte säker på exakt var, men någonstans runt Norrköping tror jag bestämt, så skulle ändå inte kunnat se dem idag.
En film jag väldigt gärna hade velat se ikväll är denna: http://www.youtube.com/watch?v=y6U8o9Ed0VI&feature=related (för er som inte orkar titta på länken, så är det den officiella trailern till SATC-filmen). Jag längtar till hm.. om den har premiär i USA i maj när kan komma att ha premiär i Sverige? Oktober? jaja jag längtar till premiären i vilket fall.

Nej men nu är klockan 10:34 och dagen har alltså precis börjat. Får se om jag orkar göra något vettigt idag. Tror bestämt att jag ska unna mig något gott till middag iaf. Blev sugen på kyckling och klyftpotatis samt tzatziki, kanske en god sallad.. Får se hur mkt mina pantburkar räcker till..

nej nu ska jag väl sluta skriva iaf. SCRUBS nu :)

I'm feeling blue..

Har precis kommit hem från stan och systemet. Det var jag och 10 alkisar som stod och hängde på dörren innan de öppnade. Jag köpte en kvarting Explorer, samma sak som de flesta alkisar köpte. Trevligt, trevligt.

Köpte även en fin halsduk på Indiska som jag hade uppmärksammat och klämt lite på när jag sist var i Uppsala. Då snålade jag ur och borde väl egentligen gjort det idag med men nu var det halva priset! Förstå min lycka, och den som säger att man inte kan bli lycklig av att shoppa har aldrig stött på något de velat ha till halva priset. Hm.. eller det var egentligen inte halva priset men den var nedsatt med 50 kr iaf.. schyy det var en jätte bra investering.

Nu snabba puckar till bussen för att hinna till CH för att spinna med Malin :)
Jag håller tummarna för att det är den roliga killen som håller i passet och ingen tråkigt sadistisk kärring.

Puss!

Homer no function beer well without

TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT. Jag är konstant trött, oavsett hur länge jag sover är jag ändå trött.


Saker som gör mig ännu tröttare:
- Statistik och det faktum att jag behöver börja sätta igång att plugga. Blir ännu tröttare när jag tänker på hur den röriga föreläsningen avslutades idag. "Oj, nu blev det fel.. så där kan man inte göra.. men nu slutar vi hejdå!" Allt blev ännu rörigare i mitt lilla huvud.

- Tanken på mat, eller snarare vad mat kostar. Buhu blir jätte trött och ledsen när jag tänker på hur mycket pengar jag lagt på mat som jag kunde ha lagt på något skoj istället, t ex

178390-7

Den skulle passa jätte bra på min handled.. Den fina klockan är från Tritoni och kostar ungefär lika mycket som 32 färdiga måltider från Findus (eller 64 st från Netto!) Om du läser detta tomten så slå till! Nej Sibel måste önska sig roliga saker som en micro i julklapp..

- Tanken på julklappar, eller snarare saknaden av pengar till att köpa några. Synd att man inte har syslöjd längre..
Från tjuvlyssnat.se
En pojke ~10 sitter och fikar med sin mamma ~35 och passar på att fråga henne vad hon önskar sig i julklapp.

Mamma: Ni behöver ju inte köpa något, men om ni gärna vill så önskar jag mig ett nattlinne.
Sonen: Men mamma, jag har ju träslöjd!

- JAG BLIR JÄVLIGT TRÖTT PÅ WEBBSIDOR SOM INTE KAN VISAS, UNGEFÄR SÅ TRÖTT ATT JAG VILL SLÄNGA UT DATORN GENOM FÖNSTRET OCH DESSUTOM SÅ TRÖTT ATT JAG HOPPAS ATT DEN TRÄFFAR NÅGON STACKARE SOM SLÄPAR SIN DUMMA TVÄTT(JA TVÄTT KAN VARA DUM) TILL DEN DUMMA TVÄTTSTUGAN UTANFÖR.

- Appropå tvätt blir jag också väldigt trött på folk som tvättar utan att hålla koll på när deras maskin blir klar så att jag måste ta i deras äckliga gamla kalsonger för att få en chans att tvätta.

- Jag blir trött av tanken att jag måste åka ned på stan för att besöka systemet imorgon. Men jag blir däremot inte trött av tanken att det blir lite partaj på kvällen iaf :) HG as always..

Men det finns några saker som får mig att bli mindre trött iaf; Simpsons, spinning, Jonatan, musik.. och många andra saker, eller snarare personer :)

top notch

TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT