Grattis Mallan!

Grattis Mallan!



Idag fyller min vän Malin 22 år! Grattis!

Grattis Verran!

Grattis Verran!



Idag fyller min gamle vän Veronica 21 år. Många grattis!

Letade upp en gammal tjusig bild på oss, tagen en varm, svettig sommarnatt på Alfons sommaren -05 (Ja, jag var bara 17, stämpla-av was the shit!).


GRATTIS!

6 månader

Idag har jag och Jonatan varit tillsammans 6 månader :)

Goosfraba

Ibland blir jag så irriterad att jag bara vill slå hårt på nåt.

GOOOSFRABAA!

Snööö

Min påsk kan summeras med följande ord; godis, film, godis, magont, godis, magont,
Jonatan, godis, Mjölby, magont.

Idag är det vinter här i Linköping. För ett tag sen skickade mamma ned en av mina vårjackor. Jag har kunnat använda den en gång. Att be sin mamma skicka ned vårkläder kanske är som att döda en spindel, man framkallar dåligt väder.

Nej nu måste jag sätta igång och plugga, seminarium imorgon, på onsdag och på torsdag...Sen Uppsala på Fredag - VERONICA ANDERSSON HAR LOVAT FEST!

Glad påsk

"Påskharen har gömt ett påskägg på ditt konto så att du kan köpa lite påskgodis. På påskafton hittar du det."

- Tack mamma för påskkortet!


Nu ska jag sova middag.

Hej mitt vinterland

Är det lagligt att publicera kort som man inte gav tillstånd till?
Ja,jag var nykter nog att komma ihåg att jag sa till att jag inte ville att det kortet skulle läggas upp. Dumma fotograf-kärring.

hihi

Jag är visst i en grotta åtta åtta åtta...
- Björn Gustafsson

dagen efter kvällen före

"Men vi tar det lugnt, dricker bara ett par cider, till schlager kan man ju dansa oavsett" Citat från okänd person, lördag eftermiddag

"- Malin! Vad ska du shota för nåt? - Tequila! - Okej, då tar jag också det!"
Hört inne på NH, lite senare samma lördag

Vi hade tänkt gå ut och "kolla läget". Vi "kollade läget" fram tills ljuset tändes inne på NH. Det var schlagertema (fast man kan ju fråga sig vilket år Timbuktu var med i melodifestivalen...) och det går inte att komma ifrån att det är roligast att dansa till schlager. I alla fall för oss som inte kan dansa som PCD till RnB, eller som gillar att stå och steka till house.

Idag så mår jag väl inte jätte bra men ska försöka tvätta ändå. Förhoppningsvis mår de i mitt hus sämre än vad jag gör så att tvättstugan är ledig.

One of a kind

Det är nog bara jag som lyckas att använda nio glas på mindre än två dagar, de enda som nog inte är förvånade är nog mamma och pappa :)

Sista april

Sista april



Mitt nya lördagsnöje: Gå på stan ensam och gå till systemet. Parkbänk nästa?
Bjuder på en fin bild på fina tjejer en sista April för ett par år sedan. Hemma hos Jennies pappa såklart. Jag tror att det var jag som tog bilden? Jag var där i alla fall.



Jag har hemlängtan.

Dagens i-landsproblem

Alla jag känner har nåt att se framemot, alla utom jag. Folk har bokat resor till Frankrike, Marocko, London, vissa befinner sig redan utomlands. Andra har annat som ger mening, men inte jag, och jag är sjukt avundsjuk. Det enda jag har att se framemot är... Hmm INGENTING! (Nej, men vad dum jag är, har ju en lång kväll av tentapluggande att se framemot). Nej, när jag får min lön är det jag som bokar en resa till London (har ju faktiskt ett gästrum till mitt förfogande). Och i sommar ska jag åka till nåt ställe där jag får sola och bada hur mycket jag vill, (om ingen vill följa med mig så åker jag ensam, får väl nästan ställa in mig på det eftersom vissa prioriterar en ny dator framför att åka på semester). Mitt enda krav är att hotellet har minst fyra stjärnor och att det är nära till stranden. Sen vill jag även åka en trip till istanbul och hälsa på farmor och kanske, kanske shoppa lite... Så, vem vill finansiera mina planer? Eller nån kanske i alla fall vill vara delaktig?

Ja, jag är rätt negativ just nu (det kanske märktes på texten...), men man måste väl inte vara så jävla positiv hela tiden. Allt känns rätt meningslöst just nu bara, men det går väl över nån gång (hoppas jag) eller så får jag väl strunta i mina planer på att ha en vit helg och på så sätt sopa mina problem under mattan.

Nej nu ska jag fortsätta plugga innan jag ska göra korvstroganoff.

Tisdag.

I natt drömde jag att någon hade glömt min skinka framme och att jag blev jätte arg. Till och med mina drömmar börjar bli tråkiga. Nu: Fortsätta tentaplugga.

Måndag, snart torsdag.

Okej, tenta på Torsdag. Borde därför plugga all min vakna tid, men av olika anledningar så gör jag ju inte det (kände t ex att det var väldigt nödvändigt att dammsuga när jag kom hem, man kan ju inte plugga i en dammig lägenhet?). Somnade två gånger medan jag låg och läste, jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, tänkte att det var lika bra att sova en halv timme så att jag piggnade till lite. Sov en halv timme, läste 10 sidor, somnade igen. Kl 12 på Torsdag börjar mitt nya liv. Då har jag ingen mer inplanderad tenta, utan bara en massa grupparbeten men det är ju inte lika jobbigt som tentaplugg i alla fall. Så efter Torsdag ska jag ta itu med allt som jag känner att jag inte riktigt kan prioritera just nu, typ träna varje dag, dammsuga under sängen, göra en massa matlådor så att jag aldrig måste impulshandla, skaffa en hobby, läsa en massa bra böcker och vara så där allmänt bra som vissa verkar ha tid för att vara. Men nu måste jag nog ta itu med att laga middag och sen fortsätta plugga för annars blir det inte min sista tenta på Torsdag...

WORK WORK

Jobbar och sliter. Dock bara fram till klockan 12, men hade då tänkt parkera mig i biblioteket och läsa klart den där jävla boken. Idag ser jag faktiskt lite mindre ut som en hamster, nu kanske mer som en liten mus bara eller nåt, hoppet finns för att jag ska vara återställd till det normala tills imorgon. Nu rast!

HAMSTER!

Hej, jag är en hamster. Jag har tydligen fått en infektion av min visdomstand och det har resulterat i en uppsvullen kind, väldigt attraktivt om jag får säga det själv. Igår gjorde det så ont så jag brydde mig inte riktigt om kinden men nu så gör det inte lika ont längre, bara när jag försöker äta, så nu har det slagit mig att jag ser ut som en hamster. Har också kommit till insikt med att det är svårt att sminka över en hel kind så det är bara att acceptera läget. Hoppas dock att svullnaden har lagt sig tills på Lördag då jag ska på Suntrip kravallen med "back to Africa"-tema. Ska bli kul, Daniel Lemma kommer också tydligen (är han verkligen så "back to Africa"?). Så nu håller vi alla tummarna för att jag slipper vara en hamster med leopardkläder! (okej, jag ska ha EN grej med leopard mönster, ett hårband, möjligen leggings med leopardmönster, om det går att få tag på, men det kanske verkligen var -06? eller?)

Nu: Mat hos Jonatan.

AJ

[Plus]
+ Jag fick VG på tentan (!)
+ Vi lyckades få tag på biljetter till kravallen
+ Jag har en väldigt snäll mamma & en väldigt snäll pappa
(Jag har även andra väldigt snälla personer i mitt liv, men inga som gav mig 500 kr i bidrag till ett par gympaskor, så om ni vill bli omnämnda så vet ni vad ni ska göra)
+ Det är outsider och ER ikväll!

[Minus]
- Jag har ont i en visdomstand. Jaha, men lite tandvärk är väl inget att gnälla över, tänker du. Men nu ska jag berätta om MIN tandvärk, högra sidan av mitt ansikte är bortdomnad och jag kan inte öppna munnen ordentligt. DET ÄR SYND OM MIG! (Okej, det kunde ju varit värre, men lite synd om mig är det faktiskt)
- Jag har tenta nästa torsdag och få se, efter att ha läst 60 sidor idag, har jag ca 200 sidor kvar att läsa.
- Jag ska jobba 8-16.30 imorgon. Om ni av någon anledning ringer till LiUs växel och får prata med någon som sluddrar lite, säg hej!
- Att jag fick fakturan från Radiotjänsten idag. Har ni hört Björn Gustafssons "dikt" till Swebuss? (För övrigt väldigt rolig) Ett citat från den skulle passa in här; "Ni ska pissa i motvind, stryk ska ni ha, jag hoppas att ni inte får nån tårta på er födelsedag, era värdelösa kreatur som är svårt att hata mer, barnen i Afrika tycker synd om er" MEN JA, JAG SKA BETALA! Men hade jag varit lika kreativ som Björn skulle jag också spelat in ett argt meddelande på deras telefonsvarare, nåt om Uutiset skulle definitivt fått vara med i mitt meddelande, och Gudstjänsten. Appropå Gudstjänsten, så här står det på kuvertet: "Tack vare dig och alla andra som betalar tv-avgiften finns radio och tv som är oberoende av kommersiella och politiska intressen." Okej, det låter bra, det måste jag medge, men jag vill gärna slippa religiösa program också. Jag ser hellre ett program med kommersiella intressen än en Gudstjänst, sen tycker jag att man ska inte tvinga på människor religion, och eftersom man inte får välja om man vill ha ettan och tvåan så borde inte de sända några program med religiösa budskap. Och om man vill dra det ännu längre, så borde man kanske, om man nu ska ha Gudstjänster i tv, ta hänsyn till samtliga religioner.

Nej nu ska jag bege mig till Sveriges dyraste matvarubutik!

haha

Tåg mot Södertälje C

Kille 1 ~18: Jag hade det sämsta sexet igår?
Kille 2 ~18: Va?
Kille 1: Ja, det var som att vifta med en limpa i Globen.
från tjuvlyssnat.se