put your hands up.

JAG HATAR DET HÄR VÄDRET men det matchar mitt humör. Är lite nere av lite olika anledningar;

- Jag råkade nyss låsa min mobil, jävla skit pinkod som var fel..
- Jag råkade somna när jag egentligen skulle ut och springa men får göra det nu istället.
- INGEN NY DUSCHRADIO, jag köpte en på Mique, men jag fick inte in någon station om man inte höll i radion, stod på ett ben och sträckte upp armen mot himmelen. Den var söt dock men den fick åka tillbaka. Nån som vet vart man kan köpa en härlig liten duschradio??
- ...
- Det är dåligt väder.
- Det dröjer länge innan nåt skoj händer.

En liten ljusglimt den här dagen är iaf att vi har bokat biljetter till summerjam, jag hoppas iaf att jag gjorde det.. med min tur råkade jag säkert boka en biljett till folksdansfestivalen i mora (var tvungen att dubbelkolla kvittot, det var till summerjam iaf, wioo)

jag är iaf ledsen. ska springa bort lite tankar tror jag. läste förövigt nya veckorevyn igår, där de hade en stor kroppspecial om tjejers egna kroppsuppfattning. Tänkte lite på det, och jag och Verran diskuterade även det lite grann, ofta är det säkert vanligt att tjejer tror att de är större än vad de i själva verket är, t ex i programmet snygg naken när tjejen som är med ska placera sig på rätt plats i ett led av olika stora tjejer, allt som oftast placerar de sig bland de som är ett par strl större (kanske handlar det lite om att de är med på tv och inte vill göra bort sig genom att ställa sig bland någon som är mindre) och då är det tydligt att deras egen kroppsuppfattning är lite skev. Men jag tror också det är vanligt att man tror att man är mindre än vad man är. Hur ofta har det inte hänt att man när man har gjort i sig i ordning för t ex en utekväll, man har kanske köpt nåt nytt att ha på sig, man har precis fixat håret och sätter på sig den där klännigen man tycker jätte mkt om. Hemma tycker man att man ser snygg och smal ut (man kan se det ena ut utan det andra, smal är verkligen inte alltid = snygg) sen när man kommer ut så kommer verkligheten ifatt än, antingen igenom en spegel, ett skyltfönster eller det obarmhärtigaste - ETT KORT. Där ser du hur fet och ful du egentligen ser ut, och personen du såg hemma i spegeln stannade uppenbarligen hemma. Det tycker jag händer varje gång? Händer det bara mig? Varför är man bara snygg hemma? (Kanske är det så att det är min superbraiga spegel som ligger bakom det..) Jaja life is though.

Anthon Bergs sockerfria choklad är faktiskt god, yeyh för sötningsmedel!
nej men seriöst, den funkar faktiskt riktigt bra som substitut för riktig choklad.

ska väl ut och springa nu, jippie (ironiskt)

morsdag

Det är synd om mig, eller rättare sagt om mina fötter. De mår inte så bra efter gårdagens kväll. Trots att mina nya skor är låga så var de inte snälla mot fötterna, eller de är inte snälla mot fötterna efter ett antal promenader i dem. But I love them anyway (men ska nog vänta ett tag tills jag har dem igen). Jag gillar mina andra nya också (de första nya är ett par flats med öppen tå i guld från DONNA GIRL, scorette 300 pix, känns bra, de andra är vita tygskor från wedins 160 pix, ett kap enligt mig!) de är så där härligt sommar fräscha, very nice. Dock är de inte idealiska för mina fötter, jag har stora fötter (strl 40, eller 26 cm eftersom strl 40 kan variera tyvärr, finns inget man blir argare över, eller?) eller det är väl relativt, ärligt talat passar de min kropp ganska bra, skulle nog sett konstigt ut om jag hade haft strl 36 till mina 173 cm (och så ett argument mot stora fötter; har du stora fötter ser benen smala ut hihi, ett L är ju smalt? GO BIGFOOT) men problemet är dock att mina fötter är smala, långa och smala vilket leder till att skor i rätt längd allt för ofta glappar, not nice.

Gårdagen var trevlig, trots onda fötter. Väldigt trevligt att det är ljust när man börjar rund av kvällen, halv 4 var det jätte ljust och en promenad hem (AJAJ) var väldigt behaglig (förutom fötterna då). Somnade väl runt halv 5, vaknade halv 9, som vanligt. Kan verkligen inte sova länge dagen efter. Är rastlös men orkar inte göra nåt, men ska ned till stadsparken sen och träffa mamma, mormor och moster. Mormor ska komma för att se tulpan utställningen i stadsparken (stadsträdgården jaja jag vet, men har någon någonsin använt det namnet?) som hålls i Linnés ära. Har faktiskt redan sett den och den var faktiskt fin. Otroligt att ingen vandaliserat den än bara, men det kommer väl fast de dör ju så småningom..

Min duschradio har gått sönder. Efter den har ramlat i golvet, som är hårt efter som det är klinkers, har den gått sönder totalt, inte ett ljud kommer ifrån den. Jag måste köpa en ny, jag kan inte duscha utan musik och det är trevligt när man gör annat där inne också. Intressant eller hur?

Idag är det som alla (förhoppningsvis) vet morsdag! Jag har köpt blommor till ballkongen, jag har även köpt nya mattor dit och krukor och lite ljus så att det ska bli lite mysigt därute. Det blev ganska fint faktiskt. Tror jag ska gå ut och sätta mig där nu. Hejdå

NEHE

Torsdagkväll och jag är mkt trött, sov inte på eftermiddagen idag.. Imorgon är det fredag jippie, the best day of the week och som pricken över i är det löning imorgon, alltid lika trevligt. Nej nu sängen

rmp

Linné,Uppsalas enda kändis?, fyller 300 år idag, woho.. eller nåt. Tycker kanske firandet gått lite till överstyr även fast jag visst kan hålla med om att alla blommor Uppsala kommun planterat lite varstanns är fina. Men jag måste säga att jag faktiskt är glad över att jag inte går i skolan just nu, tänk va mycket alla arbeten antagligen hade handlat om Linné. På jobbet firade vi honom naturligtvis, dock ganska trevligt. Vi gick med de äldre barnen till en annan förskola och hade picknick där. Tur med vädret hade vi iallafall. Jaja.. Snart är det Grey's!! I LOVE IT. Och sen WHO WANT'S TO BE THE NEXT PCD. Ganska kul det med.. om jag inte somnar innan, eller nej det lär jag inte göra, sov två timmar på dagen idag, mer än en 1-åring sover men vadårå. Men är väldigt trött i kroppen, har precis kommit hem från ett pulsmedel pass, och har fortfarande träningsvärk efter gårdagens springning och då hade jag träningsvärk efter måndagens pulsmedel pass, mina ben är som två stockar känns det som. Tre minuter kvar, tid att avrunda detta lite osammanhängande inlägg. Hejdå.

är det normalt?

Okej ska nu berätta vad som hände mig i torsdags, vid en shoppingtur på ICA maxi. Jag och Kim var där och köpte lite saker, bland annat två glasflaskor Cider 0,7% alkohol, i princip alkoholfri alltså. Vi går snällt och ställer oss i kassan för att betala när kassörskan begär leg för att vi ska få köpa cidern. Ja två glasflaskor cider med 0,7%, precis såna man köpte när man var mindre.. kostar 7 kr st eller nåt i den stilen. Jag hade inte mitt körkort med mig så vi nekades att köpa. Följde hon regelboken eller var hon en riktig bitch(subba/idiot/kärring välj själv) ? Till historien hör att hon är ett år äldre än jag, lika gammal som Kim alltså och även hon kommer ifrån Storvreta.. Kanske någon har varit elak mot henne, antingen Kim eller någon av hans kompisar ? Eller kände hon att hon skulle missbruka den lilla makt hon har som kassörska på ICA Maxi ? Eller är det helt enkelt så att man inte får köpa cider med 0,7% alkohol utan att uppvisa legitimation som visar att du är över 18 år ? Det tror ju inte jag, så nu i efterhand ångrar jag lite att vi inte gick till butikschefen eller någon och frågade hur det ligger till. Jag blev väldigt irriterad i vilket fall och är fortfarande det. Någon som vet exakt vilka regler och lagar som gäller i det här fallet?

Jaja

Fem år

Idag är det fem år sedan min morfar gick bort, han skulle då fylla 90 år.
Jag undrar om min generation kommer att bli så gamla, ärligt talat betvivlar jag det. Min generation är nog dömd till att antingen dö i fetmarelaterade sjukdomar eller en någon annan sjukdom som resultat av hur man som ung lever idag. Jaja men tillbaka till min morfar, Gottfrid Forsberg. Han var alltid glad, kan inte minnas att jag någonsin sett honom arg.. Han åt alltid potatis till en måltid, utan potatis var inte måltiden komplett. Kommer ihåg en gång när vi hade beställt pizza och hur han var väldigt tveksam till den, fast han tyckte den var god efter han med försiktighet hade smakat :) När jag kom på besök brukade morfar steka potatis och falukorv till oss (jag har fler minnen en matrelaterade). Han var en jäkel på poker, utan att anstränga sig fick han alltid mest pengar (vi brukade spela femkronors-poker). Min morfar rökte gula blend i säkert över 60 år men en dag slutade han bara. Han var inte så sjuk på senare dagar, men han ramlade och bröt både handleden och höften en gång. Sedan vid 89 års ålder mådde han inte bra och lades in på sjukhus, låg där en vecka och gick sedan bort. Kommer faktiskt fortfarande ihåg den dagen, jag var i skolan och skulle ha hemkunskap när mamma kom till skolan och sa att morfar hade dött och att vi skulle åka till enköping. Det var inlämningsdagen för ett arbete vi gjort på hemkunskapen, och eftersom jag prioriterade att åka till enköping istället så fick jag bara G i betyg av den läraren (kärring).
Finns mkt mer att berätta om min morfar men det här räcker för nu.

Har precis varit ute och sprungit (duktig sibel duktig) och är faktiskt inte så trött, det kan bero på ett speciellt te jag börjat dricka. Det ska (enligt säljaren) ge mer energi vid träning både under och efter, man ska återhämta sig snabbare och orka mer, det låter väl bra? Till saken hör det iaf att det här te:et är faktiskt ganska gott och jag med nöje kan dricka det. Ungefär som jag med nöje kan äta en proteinbar med choklad och jordnötter till mellanmål.

Ledig imorgon, men jobbar på fredag. Kunde varit ledig om jag velat men jag vill inte förlora mer pengar, var sjuk 4 dagar den här månaden, och dessutom är det skönt att jobba med lite barn och mkt personal. Speciellt när det bara är trevliga människor som ska jobba. Kan man sitta och prata medan barnen leker :)

Jaja nu ska jag väl ta och duscha, ska på födelsedags fika om ett par timmar.

gubben i lådan

Två dagar med shakes till lunch, funkar bra men mellanmål is the key word. Utan mellanmål skulle jag förmodligen dö. Men konstigt nog har jag under de här två dagarna varit mättare än vad jag brukar, annars brukar jag komma hem och vara vrålhungrig, och då antingen äta nåt onyttigt till mellanmål eller för mycket middag, men nu är det mer stabilt, hungerkänslan alltså. Kanske inte så kul att läsa om men just nu kretsar tankar runt dessa saker runt i mitt huvud, speciellt med tanke på FYS-TESTET (stora röda lysande bokstäver).
Tänk om jag inte ens kommer i närheten av att klara det? Har inte direkt lysande självförtroende när det gäller det så varje kommentar i stil med "du vet väl att det är jätte tufft" med en lite nedvärderande blick får mig att vilja lägga ned.. Det känns som att personen som säger så egentligen menar
" HAHAH ska du prova genomföra de testerna?? HAAH du kommer ALDRIG klara det, tjockis.. du kan lika väl skita i att försöka, save you some time "
Att jag tolkar en kommentar så kanske tyder på dålig självkänsla men egentligen, helt ärligt, vad kan en person som säger så annars mena ? Jag kan ärligt talat inte komma på nåt snällt iaf. Jaja man ska väl inte bry sig om andras åsikter så mkt, och försöka tolka folk. En del menar ju inte att vara elaka med en del lite felformulerade kommentarer, de kanske inte är smarta nog att förstå hur man kan tolka det på flera sätt.. Det kanske är det som är att vara street smart ? Hm.. ja jag tror nog det, vet man inte hur man ska formulera sig på bästa sätt är man inte street smart, då vet man ju inte hur man ger ett så bra intryck som möjligt hos folk.

jaja.. man känner sig faktiskt lite bättre när man har skrivit av sig.

when the sun shine, we'll shine together

En vanlig start på veckan. Min syster åkte hem idag, tråkigt men jag ska boka in en resa dit i början på augusti.

Två låtar som spelats flitigt den här helgen;
* Way I Are - Timbaland feat Keri Hilson & D.O.E
* Umbrella - Rihanna feat Jay-Z

Har även varit inne på MySpace i snitt tre gånger om dagen men det är ju inte så kul eftersom jag inte har så många kompisar.. Skaffa ni också! Sibelx heter jag.

Hejdå

myspace

Jag har på min systers insiativ skaffat myspace, sibelx heter jag där. Skaffa ni också, jag känner mig lite ensam nämligen..


Jag var och "scanade" mig idag, dvs jag vägde mig på en våg som kunde räkna ut fett procent och förbränningsskala. Det var ju inte så kul så nu ska jag börja med en grej som heter Herbal life, både min mamma och syster håller på med det och nu är jag även övertalad. Herbal life är delvis måltidsersättning, delvis kosttillskott. Jag äter alldelles för lite protein relaterat till intag kolhydrater vilket leder till en långsammare fettförbränning, därför ska jag börja äta en protein-shake till lunch istället för den äckliga dagislunchen. Nu när jag ska träna inför fys-testen är det extra viktigt att äta tillräckligt med protein så att jag kan bygga maximalt med muskler. Jaja nog med sån't där prat. Får mig att må lite dåligt, jag visste ju att jag inte äter speciellt bra men att få det svart på vitt är lite svårare. Jag skulle själv inte klassa mig som överviktig, jag har strl M på kläder och även om jag inte är smal skulle jag ändå vilja se mig som normal stor, men enligt det där var jag närmare överviktig.. och det vill jag inte vara, inte nu och inte på sikt, jag vill ha en bra grundhälsa. Det är ju ändå nu man är på topp när det gäller ens fysik, sen går det bara utför.. nej nu är det dags att ta tag i det här på riktigt. Ska testa det här 1½ månad och se vad som händer.. Kvinnan som säljer det här hävdar starkt att man även får mer energi och blir uthålligare vilket kommer väl till pass nu när jag börjat springa ordentligt. Aja


Nu ska jag sova tror jag närmare bestämt.. godnatt

t i s d a g

Det är ganska bra att man kan kolla statistiken över sina besökare, idag har fem unika personer besökt bloggen och den har visats 11 gånger. Jag undrar vilka de fem besökarna är? Jag vet en.. men de återstående fyra vet jag inte.
Skriv en kommentar, det skulle vara kul.

Idag var jag ute och sprang i morse och så var jag på SM efter jobbet,känner mig faktiskt lite duktig. Speciellt det där med att gå upp tidigare och bege sig ut och springa. Har även städat mitt rum idag, ännu mer creds till mig.

Imorgon kommer min syster (en av mina läsare?) det ska bli kul! Har inte träffat henne sen September så jag saknar henne.


Nu duschen sen sängen.


Ett roligt barncitat av tjej tre år, vid maten idag;
- Jag har jätte små tuttor, mammor och pappor har jätte stora tuttor.
Det tyckte jag var kul iaf

OjOj

Idag är det måndag (igår) och den här dagen var som alla andra måndagar, barnen hade extra mkt spring i benen, var extra busiga och extra motvilliga mot att ligga stilla. Vi upptäckte också idag att en liten tjej på vår avdelning har löss, genast började det klia i allas hår och det blev en smått hysterisk stämning. Djur som bosätter sig på kroppen skrämmer mig, väldigt mycket. Håller tummarna för att inte drabbas (håll tummarna med mig). USSCCCCCH.

Fick också min kallellse till fys-testet till polishögskolan idag, den 26:e juni är det. I UMEÅ. KLOCKAN 08.00. Vilket betyder att jag antagligen måste åka dit den 25:e och sova där en natt. Jaja har aldrig varit i Umeå så det kan ju bli kul ? Börjar dock få lite små panik då jag verkligen inte trodde att jag skulle bli kallad, har alltså inte tagit tag i springandet som jag borde (till mitt försvar har jag faktiskt varit riktigt sjuk, så en vecka föll bort där) men nu är det dags att ta på sig löparskorna varje dag. Jag tänker inte åka dit om jag inte tror att jag har en chans att klara det, sen om jag inte klarar det så får jag väl ta det men jag tänker inte åka dit otränad, no way..
För om jag inte skulle klara det så har jag iaf tränat upp konditionen och förhoppningsvis trimat kroppen lite, inte helt fel till beach 2007.
Pirrigt är det i vilket fall.

Nu måste jag sova så jag orkar upp o springa imorgon, woohja! (sånt där navy-rop som de gör i alla filmer :D)

solig söndag

En solig och varm söndag. Utekvällen igår var lyckad, slutade dock med en promenad barfota genom stan för jag hade så jävla ont i tån. Tå-smärtan blev inte bättre direkt av ett par högklackade skor men det är sån't man får ta helt enkelt. Idag är jag lite smått bakis men jag överlever. Har läst ut min bok, 24 h tog det nästan exakt att läsa ut den, 550 sidor. Den var bra men inte en av hennes bästa, den var lite för sorglig för min smak. Nu fattas det två böcker av henne sen är samlingen komplett :) Ska beställa dem från adlibris tror jag, beroende på om ekonomin täcker det.. av nån anledning är det roligare att köpa kläder än böcker :P Men det är trevligt att läsa böcker iaf, och då menar jag läsa som i sitta med boken i handen och titta på bokstäverna som bildar ord, inte att sitta och lyssna på nån ljudbok. Det är inte samma sak. Inte på långa vägar. Ljudböckerna förstör nöjet med böcker helt enkelt. Aja.

Måste. städa. mitt. rum. men. orkar. inte. just. nu.

LÖÖRDAG kväll

Snart dags att gå hemifrån, ska platta håret först bara. Det är fint väder, det är trevligt.. Har i brist på annat att göra gjort i ordning en drink att dricka i min ensamhet, backardi razz och schweps citrus, inte den godaste drink jag druckit men den går ned som alkohol brukar. Är så trött på bacardi och sprite, den har jag druckit alldeles för många gånger.
Ska ju som sagt på reggae-kväll och håller på att ladda med att pumpa lite reggae i min underbara bas, kanske inte uppskattas av grannarna men eftersom mina grannar själva brukar tycka om att föra väldigt mycket oväsen så tar jag mig friheten att spela så högt jag vill, så det så. Men saken är den är att jag har en massa reggae men jag kan inte typ inte namnet på någon så det är svårt att hitta någon låt i iTunes. Jag hatar för övrigt när folk frågar vad för typ musik jag lyssnar på, jag lyssnar nämligen på det mesta förvisso mer på en del men ändå på det mesta, jag lyssnar för känslan. Det kan vara en rätt dålig låt men den blir bra för den förknippas med en bra känsla, ett bra minne eller helt enkelt en tid man mådde bra. Därför lyssnar jag på allt (okej en del faller bort..)

Jag är förövrigt fläckig i ansiktet ? eller det ser ut så i ljuset i mitt rum, men inte i badrummet.. vet inte vilket ljus jag ska lita på.. äh jag orkar ändå inte sminka om mig så jag litar på badrummet.. väl ute på krogen så spelar det ändå ingen roll.

Jag har förövrigt (igen) kommit fram till att jag lider av en snart-20-års-kris. VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV? En sak vet jag, ikväll ska jag bli full och glömma alla problem. Trevlig kväll!

är det någon där?

.. är titeln på Marian Keyes nya bok. Fick den idag :) Woho, två dagars läsning here I come. Älskar hennes böcker, har alla förutom två som jag måste införskaffa för att göra samligen komplett.

Vaknade precis (efter en liten tupplur) och nu är det pumpning av musik som gäller, ska ut ikväll, reggae-kväll på Orange, ska bli trevligt.

Slog i min lilltå idag så jag ville börja gråta, men jag har tänkt på en sak, gör man illa sig utan publik, dvs när man är helt själv så ger smärtan inte samma utlopp som du skulle vara med någon när du gör dig illa. Eller det kanske bara är jag? Men det känns inte lika nödvändigt att svära och skrika om man t ex slår i sin tå när man är själv, då är det ju ingen som hör och kan tycka synd om än :P men det gör ju inte mindre ont för det.

Ska fixa naglarna nu, sen dusch

.. don't matter ..

Godkväll.. Onsdag idag, kändes som måndag men nej, det är bara två dagar kvar till helg och att få sova. Den här helgen ska vara vit, matmässigt. Lång helgen som precis tagit slut var svart, kolsvart. Har ätit så mkt skit rent utsagt och dessutom var jag sjuk förra veckan så inte blev det nån träning heller. Men idag tränade jag iaf, jag kommer dit otaggad men tänker det här passet brukar vara hyfsat så okej då men nej då har passledaren fått för sig att variera sig genom att använda sig av ett gammalt pass, från hösten -05. Det var dåligt och för kort, det var bara 40 minuter.. Normalt brukar ett pass vara 45-50 och det gör skillnad. Jaja..

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon och titta på the voice, som har blivit lite av en rutin för mig. Jag gillar musiken och så gillar jag Öz och Jakob.. Men jag tycker inte om den lilla telefon terroristen, skulle hon vara rolig eller ? Jag har aldrig inte ens varit nära att skratta, inte ett ryck i mungipan, inget fniss- INGENTING. Inte ens programledarna ser så roade ut direkt. Nej hon är bara en dryg unge som gör tråkiga busringningar. Borde ersättas med nåt annat. Idag btw pratade de om rulltrappsfobi, jag trodde i princip jag var ensam om att vara rädd när jag åker rulltrappa, inte rulltrappan på h&m men såna här långa, oändliga saker, speciellt om de går som i en tunnel ( liseberg, londons tunnelbana, ett "spel-hus" i london). Usch jag tycker verkligen inte om att åka rulltrappa, jag måste hålla i mig och jag känner hur paniken stegras inom mig. Speciellt jobbigt är det att åka upp av nån anledning, kanske för att jag föreställer mig hur jag tittar bakåt och ramlar ned, usch.. eller hur någon människa framför ramlar och drar ned mig i fallet, ännu värre. När man åker ned så ser man hur man närmar sig målet iaf, visst kan någon ramla ner bakom och dra ned mig i fallet men det känns läskigare att ramla bakåt. Jaja det är en fobi jag har iaf.


Första maj

Igår var det valborgsmässoafton (vintern rasar ut i våra fjällar.. nannanananaanaa..), en dag där man ska fira vårens ankomst eller nåt liknande, men dagen går kort o gott ut på att supa. En klart överskattad dag, hela Uppsala är ute och det är 15 meter kö till alla krogar, till och med de som normalt är tomma. På stan springer alla fjortonåringar runt och det är skräp överallt. Jaja, årets sista april var Helt Okej, inte otrevlig på något sätt, förutom ett snabbesök på en fest som ja inte var så kul. Nej jag tycker att en vanlig lördag är roligare, då kan man ju faktiskt komma in på nån krog utan att behöva stå i kö 1½ timme och trängas om bord. Det som gjorde den här sista april bättre än de tidigare var att det inte spenderades så mkt tid ute iaf, och med tanke på att det var kallt  så var det skönt.

åh jag vill ta studenten igen, den dagen var så kul. Inte minst vill jag ta studenten igen för vad det innebär. Då var man så optimistisk om framtiden, man kände inte lika mkt press att ta tag i sitt liv, för ett år av att LALA-runt är okej, ett år av ströjobb eller "skitjobb" är okej men sen är det inte okej längre, sen måste man ha planer för sitt liv. I värsta fall får man dra till med en vitlögn " nej men jag jobbar bara där för att jag sparar ihop pengar till en tågluffning i Uzbekistan" eller nåt liknande..  för bor man fortfarande hemma, jobbar med ett outvecklande jobb så måste man ha nåt o komma med.. eller iaf nåt o säga, nåt som påvisar att man tänker på framtiden.. Jag ska göra det sen, nästa vår så har jag de här planerna bla bla.. inte bara "jag jobbar för min fjuttiga lön för att ha råd att gå ut på krogen? och köpa 10 tröjor på h&m". Folk som köper lägenheter, pluggar vidare, reser utomlands tar tag i sina liv gör mig nervösa, de påminner mig om att jag fortfarande bor hemma, jobbar med nåt jag inte vill jobba med sen och inte tjänar speciellt bra. Men mitt enda försvar är att jag faktiskt bara är 19 (ibland är det bra att fylla sent, för 20 låter mkt äldre = mer press) och att jag faktiskt tycker mig ha ambitioner (hoppas,hoppas!) att göra nåt vettigt med mitt liv.

En vettig sak man kan göra är att fixa hem The three amigos - ståupp show. Så Jävla Rolig.. Pablo Francisco, Carlos Mencia och Freddy Soto är helt hysteriskt roliga, faktiskt. Pablo gör så roliga ljudeffekter, speciellt när han härmar bio-mannen (rösten som berättar trailern till en film).. Okej det är svårt att återberätta men ladda hem och titta!

nu måste jag göra nåt åt mitt stökiga rum..