31 mars.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade och en del har hänt. Jag har bland annat blivit invald i Kvinnojourens styrelse här i Linkan och fått sommarjobb på socialkontoret. Det i kombination med att jag gör praktik och därmed får uppleva rätt många hårda livsöden och samtidigt får känna på hur det är att jobba på riktigt gör att jag bara vill krypa in under täcket och vägra att växa upp. Jag känner att jag inte vill bli vuxen. Jag trivs bra med att vara ung och ansvarslös, fast jag kanske inte är varken så ung eller så ansvarslös längre. Därför kunde resan till London inte komma mer lägligt. Jag ska hänga med mamma och Betül och få känna mig liten igen. Sen längtar jag till sista april då jag tänker dricka cider i en park som back in the days (WHO'S WITH ME?!). Det blir man som sann Uppsalainföding aldrig för gammal för. Nu ska jag strax bege mig mot resecentrum för att ta flygbussen till Skavsta, sen är det LONDON BABY! Vem vet, jag kanske får för mig att stanna där, hoppa av utbildningen, skita i allt jag tackat ja till och börja jobba på någon bar någonstans i London istället...

söndag

Det är söndag och Linköping kunde inte vara mer grått.

the story of my life

Är det bara jag som skjuter "mitt nya liv" på framtiden för att jag är för trött för att ta tag i nåt? Jag vill vara en sån där tjej som bara har koll på allt, är duktig på allt och en sån tjej som klarar av allt. En tjej utan 20 lösa tuggummin i väskan, utan 100 ihopskrynklade kvitton i jackfickan och utan ångest över framtiden. En tjej utan übertorra händer, med fina naglar och som är oklanderligt sminkad. En tjej som "tar dagen som den kommer" men som samtidigt är väldigt strukturerad och lagar 20 matlådor varje söndag och som inte tänker "jag dammsuger en annan dag för idag är jag trött" JAG ÄR JU TRÖTT VARJE DAG. NÄR SKA JAG DAMMSUGA EGENTLIGEN?? Jag vill inte heller vara en tjej som tänker "jag tränar en annan dag", vilket jag kan berätta att jag är (om någon mot all förmodan inte hade kunnat räkna ut det efter att ha sett min kroppsform). Men jag är för trött för att ta tag i den här förändringen. Kommer jag någonsin att orka?

Nu ska jag gråta lite för att jag är så trött. När traktorn plogade 01.21 i natt så tänkte jag för ett kort ögonblick att det kanske skulle ha varit skönt att inte vara en så laglydig tjej som jag nu är (det kanske skulle ha varit att föredra att vara en icke laglydig tjej med ett hagelgevär till exempel).