bajs

Helgen i korta drag;
Fredag : Bio
Lördag : Hm.. typ grillfest, bowlaget, platina.. Trevligt, trevligt. Dock så skulle jag gå hem själv när en främmande man frågar vart jag bor, försiktigt svarar jag "ungefär vid statoil" "Jaha, vad bra" svarar han "då kan vi ta sällskap, jag bor i salabacke" .. vad svarar man då? "nej, du får inte gå hem samma väg som jag" eller "ja, våldtag mig gärna" ja iallafall så gick det ju bra, han var ganska trevlig 28 år från malmö typ, kanske visa tendenser till att vara lite läskig men som tur var gick det ganska mkt folk både bakom och framför så det kändes okej. Hade inte så mkt val eftersom jag inte hade några pengar till taxi eftersom jag inte fått min lön. Hade jag blivit våldtagen hade jag stämt Uppsala kommun.
Söndag : Enköping, Ryssbo. Såg två rävar, crazy sunday.

jag har precis beställt lite kläder från asos rea, lite spontant så där.. blir säkert skit men jaja vad gör det om hundra år

HYR UT EN LÄGENHET I LINKÖPING TILL MIG

AAH. Jag måste hitta en lägenhet, annars dör jag. Jag kan inte bo kvar här. Det är otänkbart, det går bara inte. Jag blir tokig, jag är så fullkomligt uttråkad. Förhoppningsvis ordnar det sig, men jag hatar att det inte finns nåt mer jag kan göra för att fixa så det verkligen löser sig, jag har sökt alla lägenheter som finns ungefär. Jag hatar att inte ha kontroll.
Igår var min sista dag som "dagisfröken" också, usch det var jobbigare än vad jag hade trott att säga hejdå till barnen. Kommer verkligen sakna närheten av barn, nu låter jag väl som en pedofil men jag menar typ att bara sitta med någon i knät. Kommer dock inte sakna blöjbyten, toalettbesök med de små, nej det ska bli skönt att slippa sånt.

Nej nu måste jag ut o springa lite, till råga på allt så har jag blivit tjock(are) också, LOVE MY LIFE :)


London på torsdag iaf :)

Lägenhet i Linköping önskas hyras.

japp, jag vill flytta till Linköping och plugga beteendevetenskap. Jag måste hitta någonstans att bo först bara, någon som sitter på en liten trevlig etta möjligen tvåa, möjligen städskrubb och vill hyra ut den? hör av er.

Jag behöver miljöombyte, kan inte beskriva hur mkt. Jag känner det i hela kroppen och i knoppen haha. HAHAH. nej men måste härifrån ett tag, kanske bara för att inse och uppskatta vad jag har här. Nej men det är ju inte som att jag har något jobb här direkt.

nu måste jag springa lite tror jag

haha

Bajamajorna inne på Hultsfredsfestivalen

En röst hörs inifrån en av bajamajorna.
Tjej (som ett mantra hon upprepar högt för sig själv): Jag är på en vanlig toalett, jag är på en vanlig toalett, jag är på en vanlig toalett?

från tjuvlyssnat.se

Jag om 48 timmar?

packlista!

Här kommer min packlista inför Summerjam, främst för mina reskamrater så ifall jag har glömt nåt kan ni kommentera det eller så kanske ni blir påminda om nåt nödvändigt :)

1. Kläder; typ 20 par strumpor, underkläder, bikini(?), 2 par mjukisbyxor, tjocktröja, jacka, koftor, LEGGINGS korta och långa, tunikor, långa linnennågra lite finare, svart klänning, grön klänning, ett hårband eller sjal för den som föredrar det, lite smycken typ några armband samt örhängen, tofsar, hårspännen, hårborste,
1 par ballerina, 1 par flipflops, 1 par "sandaler", 1 par gamla gympaskor, 1 par tygskor.. gummistövlar?? orkar man släpa på det??? Regnponcho (förhoppningsvis slipper man packa upp den), paraply.. min snygga magväska ehe

2. Alvedon, p-p, magsjuketabletter, plåster samt sårtvätt. NÄSSPRAY!!! tvål, schampoo, tess - torrschampoo, DEO!, våtservetter, tandtråd, tandborste + tandkräm.. sminkborttagningsservetter, 1 liten handduk, 1 stor handduk.. smink, parfym?, toapapper, tvättlina, ficklampa, sen så klart sovsäck, liggunderlag, kudde.. sopsäckar :D, rosa kylväska som det står RUSTA på haha, regnskydd till tältet, TÄLTET får vi inte glömma, luftmadrass, filt,

3. Kortlek, bok, nya VR har jag köpt så om ni köper nån annan tidning :)? bussresan är lååång, penna, papper..

4. Pass, pengar - jag har 180 EURO det får räcka, mobil - Glöm ej ladda både med pengar och batteri.. VISA-kort..

5. Lås?

6. Knäckemackor, proteinbars, nåt att äta på bussen, typ mackor lr nåt i den stilen?, vatten..

Hm.. det var allt jag kom på nu, uppdaterar om jag kommer på nåt mer annars om nån har nåt tips så är jag öppen för förslag :)

?

ingen dusch torsdag, ingen dusch fredag, ingen dusch lördag, ingen dusch söndag, ingen dusch måndag. HAHAHAH

LONDON

Den 2:a augusti åker jag till London :) weeiii nåt att se framemot efter summerjam :)

Gårdagen blev inte så rolig som jag hade tänkt mig, och det ska bli så skönt att komma bort från Uppsala ett tag, verkligen skönt..