sCrubs

Onsdag. Inte mkt att säga, en ganska vanlig onsdag. Inte gjort nåt speciellt. The story of my life.
Nu är det scrubs och sen sova, om jag får plats i sängen.. Kim har en tendens att breda ut sig rätt bra när han har somnat.

Nu är det scrubs!


krokodilen i bilen


T-t--tiissdag.. Jobb, stan. Jag är svag för allt som är påköpet, bedava så att säga (Bedava betyder för övrigt påköpet på turkiska där fenomenet är betydligt vanligare än här, i princip så får du nåt till vad du än köper, OBS överdrivning.. ) så jag köpte snabbt två Clinique grejer för att få den söta necessär påköpet. Necessären innhöll en ögonfransböjare (vet inte om jag klarar av den, ögonfransböjare är inte min grej), en liten mascara, två ögonskuggor, en ansiktstvål, en ansiktslotion och en liten tub med.. ja jag vet faktiskt inte vad den är bra till.. men det vet säkert min käre vän tess, om nån kan smink och krämer och sånt så är det hon. Men jag gillar konceptet påköpet, speciellt då jag tycker att Cliniques mascara High definition är väldigt bra, så den köpte jag och mamma vill ha en concealer så jag kom relativt billigt undan..

Nu ska jag bylta på mig för en stavgångspromenad med Tess. Stavar är så ute att de är inne.. eller ?


måndag.

Måndag kväll. Är trött efter en jobbig dag på jobbet, måndagar är allitd jobbigast, barnen har tappat lite av rutinen på dagis och det blir mkt mer spring och skrik vilket resulterar i att alla fröknar blir trötta, väldigt trötta. Då gäller det bara att man separerar och sysselsätter barnen, idag har jag till exempel läst säkert läst tio böcker, eller inte tio böcker utan jag har läst samma bok ett par gånger.. Speciellt den om Alfons Åberg. Den kan jag nästan utantill. Jag har även dansat till Sjörövar-Fabbe och En elefant balanserade.

Efter jobbet spelade jag och Kim badminton. Det är ganska kul men jag skulle väl inte klassa mig själv som nåt proffs direkt, jag gillar den snälla stilen alltså att man skjuter bollar som är menade för motståndaren att klara av. Det verkar jag vara ensam om..
Sen såg vi Snake on a plane, hm.. den var rolig, fast vissa saker som att en orm biter tag i en tjejs bröst, en killes snopp(hihi) och slutligen en tjejs tunga var lite hm ja komiska, och det skulle väl trots allt vara en skräck/thriller.. Men äh den var absolut sevärd en måndagskväll som denna. Sen såg jag city akuten, I love it. Gjorde en smoothie till cityakuten/frukost... Ingredienser: Frysta hallon, banan, naturell youghurt.. Det blir faktiskt ganska gott, iochmed att hallonen är frysta så blir det nästan lite som glass, eller sorbet kanske..
Nu tänkte jag sitta framför datorn till scrubs börjar, om 28 min... sen tänker jag sova.

Jag har tänkt, och syftet med en blogg måste ju vara att då får man berätta saker som egentligen inte är ett dugg intressant för någon annan. Man får ventilera sig typ, man kan diskutera saker (ja med sig själv) som ingen annan skulle vilja diskutera, helt oviktiga saker men ändå så bryr man sig. Man kan beklaga sig men ingen annan behöver agera klagomur, typ jag glömde blåsa håret och det självtorkadeoch det ser förjävligt ut, Det skiter väl alla andra i? Egentligen? Och det är väl inget kul samtalsämne direkt.. då kan man skriva det i sin blogg och sen kan man glömma det. Bra va?

Det här inlägget blev väl precis så som man kan förvänta sig en måndag.

don't push me, 'cause I am close to the edge


Har precis varit hemma hos tess & tittat på Happy Feet, väldigt söt & rolig film. Fick låna med mig Snakes on a plane, hihi älskar den typ av film. Du vet, filmer med antingen små kryp, en mördare eller hajar! Dinosaurier är också kul, Jurassic park är faktiskt väldigt bra tycker jag, trots att jag inte är en 12-årig pojke. Katastrof-filmer är också kul. Typ där ett jätte oväder drar in över staden och hotar att förstöra hela civilisationen med sin väldiga kraft (typisk filmbaksidatext). Men sådana filmer är i vilket fall väldigt roliga!
Jag har ganska bred film smak, jag tycker om komedier, teknat, skräck, drama, thriller.. ja de flesta genrer. Men jag skulle aldrig titta på en anime-film, jag är ledsen, jag förstår verkligen inte varför det är så uppskattat. Jag tycker det samma om äventyrs-filmer, typ Sagan om ringen. Okej okej de är väldigt bra gjorda, de är relativt spännande och ja man kan väl se den utan att känna WHHYY men de är väldigt överskattade. Men det känns som att jag inte delar den åsikten med speciellt många, om jag ska vara ärlig så skulle jag nog bara nicka och le om någon frågade vad jag tyckte om de filmerna för att undvika en predikan om hur bra de är. De filmerna verkar ligga ganska många varmt om hjärtat, ungefär som min stc-box för mig. Appropå Sex and the city.. varför tar de flesta bloggerskor upp det först nu? Aja. Sex and the city kommer alltid vara Sex and the city, kult.

Jag måste fixa ny musik. Speciellt nu när jag har råkat raddera min Blandat-playlist i min iPod. FAAN. Det var bara att göra en ny playlist och lägga in låtarna igen, men nu hamnade de inte i samma bra ordning, där den sista låten jag addade låg sist osv.. nej nu är de huller om buller och eftersom jag inte är speciellt bra på varken låtnamn eller artistnamn hittar jag inte låten jag vill ha. I-landsproblem jag vet, men jag tror alla iPod-ägare där ute kan hålla med om att iTunes väldigt ofta framkallar ångest och ren ilska ibland.
Ungefär som kazaa, jag förstår inte varför jag fortfarande använder det (eller det gör jag inte för det funkar inte).. men DC funkade inte för mig då jag inte har så mycket att dela på min dator, torrents förstår jag inte mig på, känner mig lite efterbliven. Nåt tips någon ?

Jag tycker om SingStar. Måste vara det roligaste tv-spel någonsin. Jag tycker det är kul att sjunga, men jag kan verkligen inte, men när man spelar SingStar spelar det ingen roll alls. Jag sjunger som sagt väldigt dåligt men får ändå väldigt bra poäng, and that's fun. Dock är kim bättre än vad jag är så jag måste öva, har ju faktiskt hans playstation hemma hos mig så ska kanske ta och göra det..

Måndag imorgon. Börjar jobba kl 11, det är skönt, då kan man sova relativt länge. Det är farligt att jobba på stan, speciellt precis efter löning. Jag vill ha en kortärmad rutig skjorta som helst ska gå i rött och guld. Hm.. vart kan det finnas ? Köpte en klänning i fredags som jag är lite osäker på om jag ska behålla.. den är mörkgrön med kortärm, v-ringad med små knappar liksom. Bra förklaring va? Den går typ till knäna.. väldigt skönt material. Jag vill ha ett par pumps också. trots minusgrader.

OKEJ JAG VILL DÖ. Det ringde precis och jag trodde det var tess, har nummerpresentatör men det är ganska mörkt men såg att det började på samma siffror som hennes, så jag svarar jabbadabbadu. Det var någon som hette mats och ville prata med pappa. okej det var pinsamt. FANFAN

Långt inlägg. intressant inlägg. hejdå


Tillbaka ifrån en promenad med stavar med tess. Det är faktiskt ganska jobbigt att gå med stavar, och det kanske inte är det coolaste man kan göra men jag har läst att det ökar förbränningen med 40% om man jämför med en vanlig promenad, och då kan jag vara hur ocool som helst för nu är det beach 2007 som gäller.

Here we go again..

Jag har tänkt, och kanske jag ska ge bloggandet en ny chans. Problemet är ju bara att jag ibland, men bara ibland, påbörjar något men tröttnar efter ett tag av någon anledning. Aja vi får se hur det blir, och hur många läsare jag får, haha möjligen typ tre (ink. mamma).

Igår var det utgång, kvällen startade hos L med mat och mycket dricka. Trevligt. Sen åkte vi till Red Room och sedan fortsatte vi till Seven. Så nu får man väl se om man är med på kort eller film.  Jag hatar alla som tar kort på krogen, nej man kanske inte vill vara med på bild när man är lite överförfriskad, sminket ja är inte direkt bra, håret ja hm... och när man dansar till nån pipig låt som förövrigt är med på nya hitz for kids skivan. Och speciellt jag, världens mest ofotogeniska människa. Jag kommer nog vara den enda som inte kommer ha några bröllopskort där jag själv inte är med (om jag gifter mig någon gång dvs.)
Nu finns det ju risk för att jag låter som någon som fiskar efter falska kommentarer som "nej men du blir väl visst bra bla bla bla" men så är verkligen inte fallet. Till och med min mamma och pojkvän erkänner att nej jag blir inte bra på kort. Om min mamma säger så, så är det så. Hon är den sista som skulle erkänna det, det ligger väl i att hon ska älska mig oavsett och tycka att jag är bra vad jag än jag gör. Men inte göra sig bra på kort. Aja tough shit, men jag försöker se det positivt - det finns ingen som kan se ett kort på mig och påstå att jag ser sämre ut i verkligheten.

En annan sak jag har börjat med är pilates. Jag skriver det här för om man berättar det för folk kan man inte sluta, utan att ha en bra förklaring som i det här läget inte finns. Jag har dessutom investerat i en pilates DVD så.

En sak till. Varför VARFÖR visar tv3 hela säsongen av Top Dog igen, i ett sträck. Var det någon som kollade på det första gången eller ? Måste nog vara det mest tragiska program som någonsin gjorts.
Så nu är min bakis-söndag förstörd, att vara bakis handlar om att ligga i sängen och äta och titta på tv. Eller så handlar det om att ligga på badrumsgolvet och spy galla, men det beror lite på hur mkt man drack kvällen innan. Jag drack inte så mkt, eller jag mår bra iaf. Nu ska jag försöka få uppdatering om hur de andra mår hihi .

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!