29:e februari!

Förmiddagen bestod av ett par väldigt jobbiga timmar, fyllda med ångest och ilska.
Men nu är allt bra igen, för nu fungerar mitt internet igen! Jag tror jag är lite små beroende av internet. När jag såg den lilla gula triangeln vid de små datorerna nere i det högra hörnet (som är symbolen för nätverksanslutningen) började jag kallsvettas, sen när det stod, efter jag försökt reparera anslutningen, att en ny ip-adress inte kunde erhållas, ja då kände jag hur ilskan började komma krypande. Det finns få saker som gör mig så arg som datorer som inte fungerar som de ska. De ska fungera felfritt hela tiden! Speciellt här när jag inte kan ropa på pappa för undsättning. Jag skulle också vilja vara duktig på datorer, var delvis därför jag valde att läsa inriktningen data på gymnasiet men vad fick man för kunskaper av det? Inte kan jag omformatera en dator iaf...(Men jag lärde mig göra ett sten, sax, påse-spel, en receptdatabas, en snygg flashfilm om en anka, fula hemsidor om diverse tråkiga saker, leta upp information i en databas, hur man gör en snygg layout genom att använda ett ordbehandlarprogram som ingen någonsin har hört talas om, star-nånting, just det, gjorde även ett "ping-pong-spel", jag använder citationstecken för att ge klarhet att det inte kanske är det mest avancerade spelet som gjorts, vissa kanske tom inte skulle klassa det som ett spel utan mer som två linjer och en boll som man kan styra med piltangenterna). Men när jag väl kommer in på internet så fungerar inte mitt facebook-konto, katastrof, men jag överlever så länge jag kommer in på mina bloggar som jag dagligen, om inte oftare, besöker. Jag är lite patetisk, jag vet, men jag gillar att läsa bloggar. Och det gör uppenbarligen ni som läser detta med (!)


I alla fall, trots denna känslofyllda morgon har jag hunnit med att träna och handla. Ska på korridorsfest/knyt-buffé ikväll, vilket ska bli väldigt trevligt. Imorgon blir det födelsedagsfest för Mattias, vilket också ska bli trevligt. Det mesta känns rätt trevligt för tillfället, men en sak som inte är så trevlig är att jag har läst ca 250 sidor i min bok men har ungefär lika mycket kvar, så ska väl försöka hinna läsa lite i helgen också. Man kan ju inte ha kul hela tiden!

Nu: makaroner och korv

then you go up a hill and down a hill

Är så där härligt svettig man bara kan bli efter ett spinningpass (+ en cykeltur upp för en väldigt brant backe) och skulle verkligen behöva en dusch. Jag har definitivt inte tid att sitta här, har ju faktiskt lovat att laga mat åt en viss person, som jag vet av erfarenhet, blir lite grinig om han är hungrig (han slår tom mig) så därför är det nog bäst att jag hoppar in i duschen nu!

kärlek är det enda vi behöver


FöR JaG äR unG,
må vaRa Dum,
men näR man äR unG
viLL man vaRa KunG


Kommer ni (som gick samma klass som mig då) ihåg när vi ville ha en skylt med denna text på avslutningsfotot i nian, men vi fick inte ha den av någon konstig anledning? Kommer ni också ihåg tjejen som gick på Brantan som fick ha bombarjacka, stora kängor och stå och heila på kortet. Vi fick alltså inte ha en liten oskyldig skylt medan hets mot folkgrupp var helt OK. Helt otroligt. Ungefär lika otroligt som att Che Guevara verkligen skulle ha gått i en klass på Heidenstam och att han bara råkade vara sjuk den dagen. Che Guevara?? Även om man inte kan säga exakt vem han var eller vad han gjorde borde man väl ha hört namnet förut i vissa sammanhang och därmed kunna dra slutsatsen att han antagligen inte går i 9A på Heidenstam.

Klockan är bara lite över 12 och jag har redan tvättat 8 maskiner tvätt (jag är inte jätte äcklig som väntar så länge med att tvätta så att jag kan fylla åtta maskiner med tvätt, det var tre maskiner med lakan som alla var i olika färger, en med handdukar i en färg, sen ett par med kläder i olika färger och material) . HIGH FIVE TILL MIG! Nu ska jag städa, äta, plugga och sen spinna. En härlig produktiv dag. Nej, men det är lika bra att passa på att göra allt tråkigt en tråkig dag som denna, det regnar och det verkar inte som att kommer att sluta göra det heller.

Det här skrev jag för ett år + en dag sen:
sjuuuk
Hemma och är sjuk, och tycker synd om mig själv. Jag mår jätte illa och har ont i njurarna (?). Kanske mår jag som jag förtjänar efter helgen.. Men jag tror att det beror på pizzan jag åt igår, eller den kom upp ganska fort men iaf.. Trevligt trevligt..
Lördagen var iaf också trevlig! Först var vi på 40-års fest och sedan åkte vi på en annan, jag sjöng sing star typ hela kvällen och det var trevligt. Mådde dock inte så bra igår, låg i sängen hela dagen och tittade säkert på fyra-fem filmer.

Jaha vad ska jag göra nu då? Det är ganska tråkigt att vara hemma faktiskt, även fast jag knappt kan ta mig ur sängen utan att känna att magen vänder på sig.. Har redan tittat på en film, Little miss sunshine. Tittar just nu på Days of our lives men det är ju inte så där jätte bra direkt. Och inte skriver jag nåt roligt heller, så kanske bäst att jag lägger ned för tillfället. Hejs
2007-feb-26 @ 13:31:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Vilken härlig dag.


- Jag söker Elisabeth Johansson.
- Jag hittar tyvärr ingen Elisabeth Johansson.
- Men jag ringde för fem minuter sen och då sa hon att jag skulle prata med Elisabeth Johansson (väldigt sur ton).
- Det var konstigt, för jag hittar ingen Elisabeth Johansson.
- Sa jag Elisabeth? Jag menade Cecilia.
- Jaha, det förklarar saken. (HUR FAN SKA JAG KUNNA HITTA RÄTT PERSON OM DU SÄGER FEL NAMN?!? HUR HAR DU MAGE ATT LÅTA SUR NÄR DET ÄR DU SOM SÄGER FEL?)
Det inom parentes sa jag naturligtvis inte, men jag skulle gärna ha gjort det.

Jobbar, men skulle helst av allt ligga i sängen hela dagen, men det går inte tyvärr, jobbar till 14.30 och sen ska jag träffa min grupp. Vilken underbar dag, regnigt och grått är det också. Dock matchar vädret mitt humör rätt bra, känner mig regnig och grå, om man nu kan känna sig regnig och grå.

if you are what you say you are

Allt känns verkligen värre när man är trött och hungrig. Ska väl laga mat så saker och ting känns lättare.

25:e februari, 2008

Såg en film som min käre vän Therese skickade till mig. Filmen hade två skådespelare, en häst och en man. Mannen sägs ha dött efter filmen, och att hästen var inblandad i hans död kan man minst sagt säga. Nån som vill gissa hur han dör (förutom Tess då)? Ledtråd: Rumpa. Ni som helt enkelt vill se filmen själva kan ju googla på lämpliga ord, typ 'man gets * to death by a horse'.

Det ser ut att bli en solig dag, kanske dags för årets första springtur? Ska sova lite mer sen får vi se... annars idag, ska jag bege mig ut till Tornby hade jag tänkt, måste köpa mat (och en maskara och så måste jag handla upp min värdecheck på h&m). Sen måste jag läsa om hr-perspektivet tills imorgon, jag måste även se city akuten ikväll. Måste även pussa lite extra på älsklingen eftersom vi firar fem månader idag. Det var mina måsten idag det...

Nu måste jag lägga mig igen.

du är brödet man vill lägga korven i...

Igår var det melodifestivalen här i Linköping, inget märkvärdigt i sig, men det betyder att Björn Gustafsson faktiskt var här i går. Såg klippet på hans underbara sång (undrar vilken artist det kan ha varit som han kan ha blivit inspirerad av med tanke på vilken stad han befann sig i, men Björn slår ju personen ifråga med hästlängder :D) till Carina Berg. Det finns nog inte många tjejer mellan 14-75 som inte skulle velat vara Carina Berg just då. Carina Berg funderar säkert just i denna stund om hon ska dumpa Christian och följa med Björn till Götet.

Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch

[...]

Du är allt en man kan få, du är bättre än Die hard 2
Text: Björn Gustafsson


Igår var det alltså Laserdome. Underbart kul, trots att det var väldigt svettigt, trots att jag slog i knä och armbåge i ett försök att fly (som misslyckades), trots att jag nog var sämst (men man kan ju inte vara bra på allt). Vi badade bollhav i pausen och hoppade lite i hoppborgen, sen fick jag även spela lite fotbollsspel (woho!). Dock hann jag inte köra tv-spel...Jag skulle kunnat vara där hela natten, älskar verkligen såna där spelgrejer. Men men, vid tolv var det dags att gå hem. Idag har jag ont i ryggen efter allt hukande men det är sånt man får ta.

Så länge vi har varann.

Det är nu jag verkligen skulle vilja kunna turkiska och skriva av mig alla tankar som behöver komma ut, men som jag inte vill att någon ska få veta. Fast iofs hade väl de som förstår turkiska fått ta del av mina innersta tankar, men jaja. Men jag har bestämt mig, kommer jag inte in på nåt av det jag söker till hösten ska jag lära mig turkiska. Var och hur vet jag dock inte än, men klurar nog ut ett sätt.


Nej ska väl börja göra mig i ordning, för ikväll blir det laserdome (eller lasergame som det egentligen heter).

Varför säljs det inga playstation till ett vettigt pris på blocket? De som finns säljs till samma pris som de gör i affärer, begagnat - nytt, begagnat - nytt, tough choice.. Vill ju ha ett singstar! Haha, jag kommer ihåg när jag och lisa sjöng singstar i Luckystrike-tältet i Tyskland och vi fick en engångskamera för en bra insats ;) Hm, vad hände med den kameran egentligen? Skulle vara kul att framkalla den för om jag inte minns fel tog vi en massa kort på gubben som låg naken på stranden. HAHA, det var så kul när han kom och frågade Tess om en tändare - naken. Så med en stor svart pung i ansiktet så gav Tess ifrån sig tändaren ganska fort. HAHAA.

Nej, göra sig i ordning var det ja...

happy face

& så kändes det lite bättre, jag fick min sladd idag så nu kan jag spela min musik som jag har på min dator med mina surroundhögtalare. Fattar ni hur teknisk jag är som lyckades koppla in det själv? (sätt in den ende på sladden som passar i datorn, ja i datorn och ta den andra enden och sätt in den i stereon/dvd:n)

Nu vibrerar min lägenhet, woohoo

torsdag

jag vet inte om jag orkar, jag vill men vet inte om jag klarar av det, jag undrar om det är fler som också upplevt den här känslan eller om jag är ensam om att känna så här...Isåfall har jag bara en fundering - blir det någon gång lättare?

MEMO

- Gå på 'Morgan Pålsson - världsreporter'. 2 för 130, mitt medmera-medlemskap har lönat sig väldigt bra tycker jag. Fast det är hårt att få svart på vitt att man har handlat mat för 1500, och jag som bara småhandlar på Coop... Oj, medan jag bläddrade igenom medlemstidningen hittade jag även tre kuponger till, oj, man kan få köpa en förpackning Fazer rågform och rökt skinka för endast 10 kr styck. Woho. Är det inte lite sorgligt när man blir glad för att man får köpa bröd för 10 kr? Buhu, mina pengar borde få gå till fina saker, typ ett par nya gympaskor, en vårjacka eller en massa söta klänningar. Eller ett playstation. Jag vill verkligen, verkligen ha ett playstation. Någon gång ska jag köpa ett och ett singstarspel. Typ år 2026 kanske jag har råd med det. Ibland suger det verkigen att vara student.

- Måste komma ihåg att köpa kort plus någon liten present som är lagom att skicka till pappa som fyller år på fredag!

Nej, det var väl en hel del saker till som jag måste komma ihåg men börjar bli så trött att jag tittar i kors så dags att duscha och krypa till kojs :P Förhoppningsvis får jag sällskap i sängen efter tolv...

JAJA GODNATT!

Ja, precis.

TisDaG


Gröna linjen mot Hässelby, Stockholm

Det är midnatt och en berusad tjej ~20 går fram till spärrvakten och lägger fram sin åkremsa utan att säga något.
Spärrvakt ~50: Jaha, vart ska du?
Tjej (trött): Hem.
Spärrvakt: Jahaja, Haparanda alltså.
Han stämplar remsan sju gånger.
från tjuvlyssnat.se

Min dag: Vaknade 45 minuter efter jag borde ha gjort, måste ha stängt av larmet i sömnen. Dock gjorde det inte så jätte mycket eftersom jag alltid ställer klockan så att jag kan snooza x antal gånger (även fast vissa har starka åsikter om detta). Nu skulle jag ju kunna fortsätta att berätta om min dag men eftersom det inte har hänt något spännande så låter jag bli. Men jag bjuder på min morgon i alla fall.

HIT SKA JAG FLYTTA

HIT SKA JAG FLYTTA



Så att jag slipper betala den där jävla tv-avgiften. 508 jävla kronor för tre månader. VEM FAN HAR DÖTT AV LITE REKLAM?? OCH DET ÄR JU INTE UTAN REKLAM, MAN FÅR JU ISTÄLLET FÖR "ROLIG" REKLAM SE REKLAM OM DERAS DÅLIGA TV-PROGRAM ISTÄLLET, DET ÄR VÄL FÖR FAN OCKSÅ ETT AVBROTT I SÄNDINGEN??? OCH NÄR, NÄR VAR DET EN BRA FILM PÅ ETTAN ELLER TVÅAN SIST, OCH DÅ MENAR JAG EN FILM SOM INTE SÄNTS CA 10 GÅNGER PÅ TREAN FÖRE. JUST DET, DET HAR ALDRIG HÄNT. NÄR VAR DET EN BRA SERIE PÅ ETTAN ELLER TVÅAN SIST? OM DET ÄR DET, SÅ ÄR DET ETT UNDANTAG. DEN ENDA BRA SERIEN SOM SÄNTS PÅ ETTAN ELLER TVÅAN ÄR LITTLE BRITAIN.

"FÖR BARA CA 5 KRONOR OM DAGEN FÅR DU NYHETER, NÖJE, SPORT, REGIONALA SÄNDNINGAR, MUSIK, DEBATT, DOKUMENTÄR, KULTUR OCH MYCKET MERA - HELT UTAN REKLAMAVBROTT." och om jag klarar mig jätte bra utan allt det här och tycker att jag själv ska få välja vilka tjänster jag ska köpa, vilka kanaler jag vill ha tillgång till???

   
SVT 1
   

SVT 1 logo       
06:00 Gomorron Sverige

09:30 UR

09:30 I love språk

10:30 Världen

11:30 Ramp Höjdare

12:00 Rapport

12:05 Agenda

13:00 Sportspegeln

13:50 Att angöra en brygga

15:30 Andra Avenyn

16:00 Rapport

16:10 Gomorron Sverige

17:00 Garage

17:30 Krokomax

18:00 Bolibompa

18:00 Nicke Nyfiken

18:20 Jasper Pingvin

18:30 Allt om djur

19:00 Bobster

19:00 Lilla Sportspegeln

19:30 Rapport med A-ekonomi

20:00 Andra Avenyn

20:30 Kungamordet

21:30 Min stora dröm

22:00 Miss Gulag

23:05 Rapport

23:15 Kulturnyheterna

23:25 Melodifestivalen 2008: Delt...

01:00 Vita huset

01:45 Sändningar från SVT24

   
      
   
SVT 2
   

SVT 2 logo       
09:30 Utfrågning om vård för pap...

09:30 24 Direkt

12:00 Kungen delar ut Svensk Mj...

13:00 Seniorer i arbetslivet

15:50 Gudstjänst

16:35 Landet runt

17:20 Nyhetstecken

17:30 Oddasat

17:45 Uutiset

17:55 Regionala nyheter

18:00 Rapport

18:15 Fråga doktorn

19:00 Kulturnyheterna

19:10 Regionala nyheter

19:30 Carin 21:30

20:00 Bestäm dig!

21:00 Aktuellt

21:30 Hockeykväll

22:00 Sportnytt

22:15 Regionala nyheter

22:25 Beckman, Ohlson & Can

22:55 Tre violinister: Daniel Hope

23:55 Papas kappsäck

00:40 Nip/Tuck

HITTAR NI ETT ENDA BRA PROGRAM?????


IT

IT



Kommer ni ihåg den här filmen? Ungefär världens läskigaste film. Jag såg den när jag var runt 10, fast jag inte fick..och drömmer ibland fortfarande mardrömmar om It. I natt drömde jag dock om att jag var jagad av tigrar i en stor villa. Alla var där, till och med blondinbella. Dock kommer jag inte ihåg om hon blev offer för en tiger eller inte. Men i alla fall, vi blev jagade. Lite som de i '28 veckor senare' blev jagade av zombies, men av tigrar istället.

Söndag i Uppsala

Det finns få saker som gör mig så irriterad som dåliga hemsidor. Just nu ligger sj ganska bra till på min lista över dåliga hemsidor. Deras bokningssystem kan ju få en att bli tokig. Om det ska göras en miljösatsning kanske det bästa sättet inte är att göra det dyrare och krångligare att åka tåg. På en bra hemsida ska man; kunna backa utan att det blir tekniskt fel, man ska kunna se vilket alternativ man valt och vad det kostar om man väljer andra alternativ, informationen på sidan ska vara korrekt "Uppsala C - Linköping C 2008-02-18 (Måndag)Avgång: 09:53 Ankomst: 12:53 Total restid: 02:00 Byten: 0" Vadå restid 02:00? Såvitt jag vet är det tre timmar mellan 9.53 och 12.53, men okej. Eftersom deras bokningssystem är utformat så att man bara kan se ett alternativ åt gången och att man inte kan backa utan måste börja om man vill ändra, ja då kanske man inte borde bli inaktiv efter 12 minuter om man inte bokat en resa, för det tar längre tid att boka en jävla resa med deras jävla bokningssystem. När vi ändå är inne på SJ så kan jag ju fortsätta med min kritik. Jag köpte en biljett utan platsreservation i fredags, pratade med de på kundtjänst som sa att jag fick hoppa runt mellan olika platser om jag ville sitta, det finns inga obokade platser. Kommer till tåget, frågar en konduktör om det finns några obokade platser. "Ja, hela vagn två är alltid obokad" JAHA?! Och varför har de på kundtjänst inte fått denna information??! Ärligt talat, man ska aldrig, aldrig utgå ifrån att någon kan sitt jobb eller vet vad de pratar om. Man ska alltid vara misstänksam och fråga en extra gång. Cyniskt kanske, men sant.

Imorgon blir det alltså Linköping igen, lyckades tillslut boka en relativt billig biljett. Min helg hemma har varit bra, i fredags blev det Terassen med Tess, Susanna och Adde. I lördags åkte jag till den spännande affären Biltema och till Gränby Centrum. Sen på kvällen var vi hemma hos Tess och tittade på film, 28 veckor senare - zombiefilm, och "Jag vet vem som mördade mig"...

Nu ska jag och mamma gå en promenad.

jfdlejop

Dagens funderingar...

- Hur kan Kina Li fortfarande gå runt? Jag skulle satsa mina pengar på någon form av olaglig verksamhet, typ knark. Jag har aldrig sett någon handla där, jag har aldrig hört talas om någon som har handlat där, nåt stämmer inte.
- Varför känner jag mig nere? Jag har en underbar pojkvän, toppen vänner samt världens bästa föräldrar + syster, men ändå känner jag mig lite nere. Kanske beror på trötthet just nu, har ju trots allt varit vaken sen kvart över sex och igår somnade jag runt ett efter att ha spytt upp min pepparbiff. Dock blir jag lite gladare av att det just nu går nya avsnitt av Scrubs på 6:an. Äh, i vilket fall är det ju bara i-landsproblem.
- Är x på x med x i x? Eller är x i x? Nu blev ni nyfikna va..
- Vad ska jag göra med mitt liv?
- jfdlejop

what is love



"Asså tjejen på russinpaketen hon verkar så jävla skön. Liksom glad för ingenting."
- Björn Gustafsson.


Sitter och tittar på klipp på Björn istället för att plugga, kanske inte jätte bra prioritering. Men han är rolig :) Skulle hemskt gärna vilja se honom live, passade ju tyvärr inte på varken när han var i Norrköping, eller Uppsala. Det är lätt att vara efterklok. Men men, kanske skulle ta och besöka min käre vän Jennie i Gbg den 6:e mars, vad säger du Jennie?? :P Eller kanske dra med Jonatan till Uppsala runt den 29:e och sen åka till Sthlm för att se Björn, också en möjlighet...Ytterligare en möjlighet är att jag åker till Göteborg och kidnappar honom och sen har honom i min garderob, ungefär som ett husdjur. Sen när jag är lite ledsen eller bara har tråkigt, ja då tar jag fram honom så får han säga något roligt.

Nej, nu ska jag göra ceasarsallad och sen fortsätta plugga, och sen är det grey's!

SOL

Ja jag ska börja plugga, alldeles alldeles strax. Ska bara göra lite saker jag inte kan vänta med först. AAh, varför är det så svårt att komma igång? Nej nu måste jag börja! Måste, måste, måste! Ah, längtar till efter 12 på fredag. Längtar även hem väldigt mycket.






I don't get many things right the first time
In fact, I am told that a lot
Now I know all the wrong turns, the stumbles and falls
Brought me here

And where was I before the day
That I first saw your lovely face
Now I see it everyday
And I know



siBeL






woho, webbdesignen från Lunarstorm fungerar, satt och tänkte ett tag att det var nog från webbdesignen i skolan som jag kom ihåg hur man gjorde linjer m.m, men nej det är från min lunarstormtid. (Min lunar har förövrigt försvunnit, är inte det taskigt att de bara tar bort den så där?)

tell me how I'm sopposed to breathe with no air

Visst är det läskigt när folk man inte känner addar en som vän på facebook? Speciellt när det är en flicka av modell -91. Känner jag henne? Jag tror inte det, min bekanskapskrets när det gäller folk födda -91 är ganska liten, närmare bestämt tror jag att jag känner en person som är född 91, och det är inte hon. Scaryy..

Nu har jag varit och tränat. Efter 25 minuter på löpbandet trodde jag att jag skulle dö, men det gjorde jag inte utan orkade faktiskt leka lite med maskinerna också.

Så, appropå ingenting, vem vill bjuda mig på en semester i sommar? Intresseanmälan görs i kommentarfältet.

det kommer mera...

Jag kom på en till sak som suger. Att jag nog inte kommer att vara i Uppsala när det är vår, och det suger ganska mycket. För det finns nog inte många städer som slår Uppsala på våren. Att sitta vid bryggan i solen en kall aprildag och inbilla sig att man nog blir lite brun har sin charm. Att sitta i Stadsparken (jaja, stadsträdgården, men vem kallar den det egentligen?) och äta en cupidosallad är också väldigt trevligt... och att ligga och gunga i handikappsgungan tills det blir mörkt. Jag kommer ihåg sommaren, hm.. mellan åttan och nian måste det ha varit, när jag, tess, Olle och Ph var ute och traskade omkring sommarnätterna igenom. Vi gick långa promenader, lekte i Tripolisparken och var egentligen allmänt luffiga, men vad härligt det var! Tänk om man fick vara fjorton igen och slippa alla jobbiga beslut och tankar som man nu måste ta itu med. Alla nätter man suttit vid fiskaffärn', alla promenader som utgått från brevlådan är förbi. Alla har sitt nu och har blivit vuxna, flyttat och är fullt upptagna med jobb eller studier, men that's life I suppose.

SISTA APRIL får jag inte heller glömma, Uppsalas nationaldag. Jag kommer ihåg en sista april för väldigt längesedan, måste nästan vara den allra första som firades på stan. Vi tjejer var ute på stan hela natten tills vi sist gick hem till Lisa och sov där, om jag inte minns fel så sov vi alla i Henkes säng och sen när vi vaknade låg vi och lyssnade på Pink och diskuterade vem som hade hånglat med vem. Det var tider det.

En liten ostrukturerad nostalgitrip...Nu ska jag sticka iväg och träna!

Ännu en härlig måndag

Idag är det vår och jag måste vara inne och plugga, det suger. Det är faktiskt ganska mycket som suger just nu. Nu ska jag berätta vad som suger mest:

- Att jag har cirka 500 kr kvar att leva för när jag köpt mitt gymkort (som jag känner att jag bara måste ha om jag vill kunna njuta av sommaren lite i alla fall).
- Att jag vill åka hem i helgen samtidigt som jag vill gå på festen hemma hos Natalie i helgen, men mina erfarenheter säger att man inte kan vara på två ställen samtidigt, så då måste jag helt enkelt välja. Och det är ju lätt.
- Punkt ett kombinerat med att jag behöver (vill ha) en ny jacka, nya gympaskor, fira alla hjärtansdag ordentligt etc.
- Att jag inte vet vad jag vill bli + att jag inte kan komma in på nåt jag kan tänka mig.
- Att jag inte vill jobba i sommar om jag nu ska börja plugga "på riktigt" till hösten, men hur ska jag då få pengar? VA??!
- Att de flesta låtar, som jag har inlagda i iTunes, inte går att spela. När man är på riktigt dåligt humör och tänker "ja nu vill jag lyssna på den låten för den får mig att må lite bättre" och så kommer den där fula lilla rutan upp som säger att orginalfilen inte kunde hittas, ja då vill man bara slänga datorn genom fönstret. Och hoppa efter.
- Att jag har tenta på fredag och har läst allt men kan ändå inget. HAHA, vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Nej, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och repetera lite om Durkheim, woohoo, för jag vet en sak som inte skulle få mig att bli gladare i alla fall, och det är en omtenta.

....

Dagens...

...fråga: Kommer Björn Gustafsson uppträda något mer i Melodifestivalen eller kan man helt enkelt skita i att se de andra delfinalerna? Att artister som Christer Sjögren går vidare får mig att aldrig mer ens vilja höra ordet Melodifestival. Sen att artister som Carola fortafarande är med är ju mest bara patetiskt. Hennes bäst-före-datum lär ju gått ut för längesedan...nej, den som var bäst igår var ju utan tvekan Björn (iofs såg jag bara vilka som gick vidare...). Han skulle vinna allt om han bara fick vara med.

Det låter dumt nu, men jag trodde på det.

bara ett lyckligt slut får mig att stå ut.

wouldn't it be nice

Wouldn't it be nice if we could wake up
in the morning when the day is new
and after having spent the day together
hold each other close the whole night through


Nu har jag läst klart om Weber, trodde då i min dumhet att jag läst klart boken, men nej, det finns naturligtvis ett "litet" kapitel till där de jämför gubbarna med varandra. Men det är ju bra, då har jag ju nåt att se framemot. Buhu.
Men mitt i min tentaångest finns det i alla fall en sak som får mig att le, ja till och med skratta lite. Och det är Veronicas blogg, http://veronic.blogg.se. Dock uppdaterar hon lite för sällan, men kolla in den. Hon är rolig.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen sticka iväg till Coop.

Rubrik

Anonym om haha

vad cool den där tjejen verkar!!!

En kommentar till mitt förra inlägg. Undrar vem som skrev den, personen bor i alla fall i Uppsala, det har jag kollat upp. Uppenbarligen ett fan till Therese.

Igår var det först middag hos Natalie och sedan Flamman. Trevligt, trevligt men nu är jag så där lagom seg och peppad inför att läsa om Weber hela dagen. Nej kanske bäst att sätta igång, kanske skulle gå och köpa någon plugg-proviant...


herråå

haha

"Therese Granberg skaffa facebook annars..."

Facebooks bästa grupp? Bra initiativ där Veronica.

fan

Jag skrev ett jätte långt inlägg, skulle bara kolla upp en sak, öppnade en ny flik, skulle gå tillbaka till den här fliken, råkade stänga fliken. Fan. Nu kan jag ju inte ens skylla på blogg.se, jag har bara mig själv att skylla... Eller jag kanske kan skylla lite på Mozilla Firefox, bara lite.

Nu orkar jag inte skriva mer.

hihi

Biosalong 3, Sickla

Filmen "Bee movie" har precis börjat och en mamma och pojke ~5 har just satt sig ner.
Pojken (upprört): Den här filmen har jag sett på Bolibompa!!
Mamman (ointresserat): Jaha?
Pojke: Jaa, fast det var ritat.
Mamma: Jaha?.
Pojke: Och så var det en annan film!

från tjuvlyssnat.se

Tack mamma!

Tack mamma för att du finns och för att du alltid ställer upp för mig.
I och med att jag vet att du alltid är där och stöttar mig, så vågar jag ta mig an saker jag annars inte skulle, jag vet ju att du gör allt i din makt för att hjälpa mig om jag skulle köra fast. Din kärlek gör mig stark och din röst gör mig lugn, tack för alla gånger jag har fått ventilera mig hos dig.
Jag hoppas att jag blir i alla fall en hälften så bra mamma som du är, men om jag nu inte skulle bli det så skulle ju inte det göra så mycket, mina barn skulle ju ha världens bästa mormor.

Älskar dig mamma. Hoppas att jag får chansen att ge tillbaka lika mycket som du givit mig, och att jag en dag får göra dig riktigt stolt.

/ Sibel

Psst.. Tack för strumporna :)

ett helt meningslöst inlägg

Nu jobbar jag igen. Det är så charmigt med en snorig telefonist, men försöker att inte snora allt för mycket när jag pratar med någon. Det kommer att bli en lååång dag, jobbar fram till 16.30. Längtar hem till min säng och min tv, idag är det både Outsiders och ER.

Usch vad det kliar i halsen, blir tokig. Det är väldigt pinsamt när man känner att man måste, bara måste hosta när man pratar med någon. Man försöker kväva hostningen och tårarna bara rinner.

Rör inte min cykel!

I fredags kom min cykel, idag trodde jag att jag hade blivit av med den.
Hade parkerat den utanför Jonatan, med fraktlappen kvar på. När vi kom hem såg vi hur en man stod och tittade på lappen, men tänkte inte så mycket mer på det. När jag sen skulle gå hem och ta cykeln så var den borta! Jävla förbaskade skit, tänkte jag. Sen blev jag väldigt ledsen, speciellt med tanke på att jag fick hit den för två dagar sedan...Jag hann nog tänka att nu får jag ha min fula rosa cykel ändå, men vi letade runt lite och hittade den tillslut i förrådet i Jonatans trapphus. Någon i huset hade alltså tagit sig friheten att dra in min cykel i förrådet. Kanske personen trodde att, eftersom det stod en annan adress på lappen, så skulle ingen sakna den, eller åtminstone inte leta efter den där. Men sådan tur skulle tjuven inte ha. Nej jag hittade den. Nu, om jag så mkt ser någon petar på min cykel, kommer jag bli tokig. RÖR INTE MIN CYKEL! Jag har förlorat en fin cykel, men tänker inte förlora en till. Imorgon är det jag som köper en vajer!

pling pling

Nu har min cykel kommit :) "Jag provade att cykla på din cykel på terminalen, va skön den är att cykla på" Jo, jag vet. Den slår min skrutiga rosa cykel med hästlängder! Btw, nån som vill köpa en ful, rosa cykel som växlar varje gång man bromsar kan ju höra av sig.