extra


Fick mitt paket från Buzzador idag med 20 askar Extra pastilles. Fem olika smaker, Dragonfruit, Cranberry lime, salty licorice, licorice lime, green mint. Dragonfruit var faktiskt riktigt god, de andra har jag inte hunnit smaka än.
Så nu har jag alltså 20 askar som jag ska bjuda mina nära och kära på, sedan ska jag fylla i ett betygsformulär på internet och där betygsätta de olika smakerna. Så om du vill smaka så säg till :) Det skulle bli ganska otrevligt om jag satte i mig alla askarna själv eftersom de är sockerfria, och sockerfritt godis innehåller ämnen som hm.. påverkar kroppen negativt. Som det står på asken ; Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. (Hur mkt är överdriven konsumtion?) Aja det är bara till att bjuda om man inte vill ha diarré (hihi).

Är så frustrerad, har hittat ett par skor jag vill ha men de finns inte i min strl. Eller de har fel strl. Normalt brukar strl 40 vara 26 cm, men på de här skorna är de 25,5, alltså behöver jag 40,5 vilket givetvis inte finns inne. Strl 39 är 25 cm, borde inte strl 40 vara 26 cm isf ? Mellan strl 39 och 40 skiljer det 0,5 cm medan mellan 40 och 41 skiljer det 1 cm.. WHYYYYYYYYYYYYYYY?

Idag var den fjärde dagen i rad som jag glömde cykeln vid jobbet, ja jag kom ju på det till slut och var tvungen att vända. Jäkligt jobbigt.

HIHI

Su Wong marries Lee Wong.

The next year, the Wongs have a new baby.

The nurse brings over a lovely, healthy, bouncy, but definitely Caucasian, white baby boy.

"Congratulations," says the nurse to the new parents.

"Well Mr. Wong, what will you and Mrs. Wong name the baby?"

The puzzled father looks at his new baby boy and says,

"Well, two Wong's don't make a white, so I think we will name him...

Are you ready for this???

are you sure you are ready??


Well....here it comes..............








Sum Ting Wong


huuuutryhx

                                                                    A little old fashioned, and a little modern.
                                                                    A little traditional, and a little bit punk rock.
                                                                    A unique woman like you needs a city that offers everything.
                                                                    No wonder you and London will get along so well.

Gjorde ett test som skulle visa vilken stad man passar bäst i, jag passar alltså bäst i London. Kanske jag ska gå i min systers fotspår och flytta dit ? Det skulle ju vara trevligt. Aja.. Var och såg The number 23 igår, obehaglig och dålig film. Den var inte alls bra och inte direkt spännande eller läskig heller, bara obehaglig. Nej den rekommenderar jag inte.  Var ute och sprang nyss, känner mig väldigt duktig! Men jag undrar hur lång sträcka jag sprang, det tog 15 minuter.. Och då sprang jag inte fort direkt, utan joggade mer eller mindre.. När det kom folk så sprang jag fortare av nån anledning. När jag kom bort vid liljefors så började jag bli trött, då var det mer vilja än ork som fick mig hem.  Men nu till frågan hur långt sprang jag ? Ganska viktigt eftersom jag på ett sätt tränar för att springa 2 km på tio minuter.. Okej för er som vet vart jag bor, jag sprang från mig ut på gång vägen mot gränby centrum. Vid solskenet svängde jag vänster och fortsatte mot råkskogen (eller vad den nu heter) vid slutet av den gångbanan tog jag vänster igen och sprang ned mot liljeforsskolan. Jag sprang där över skolgården och sedan hem. Hur långt kan det vara ? Jag har noll uppfattning om sånt. JAJA.

are you part of the problem or the sollution?


toorsdag

Imorgon är det Fredag!! Veckans bästa dag och tillråga på allt har vi planering imorgon, det är trevligt det.

Orkar inte skriva så mkt mer, hejs

give it to me.

Onsdag.
Om en liten stund är det Grey's, me likey.
Annars rullar det på som vanligt.. Känner mig redo för våren, och allt vad det innebär. Vill ha ljusa kvällar, så att man kan vara ute. Skulle vara väldigt trevligt med lite värme så att man kan byta ut vinterjackan mot en vårvariant. Väntar på en svart skinjacka från min käre syster (hallåå, kom hit och ge den till mig :D) och en brun skinjacka från h&m, får dock se hur den ser ut men den kostade bara 270 kr, tackvare en liten rabattkod. Vill också ha en svart kavajliknande. Vill ha massa saker och samtidigt spara pengar, vilket i-lands dilemma.

Fick nåt erbjudande om att prova på pastiller från extra som jag tackade ja till. Vet inte riktigt vad det förväntas att jag ska göra men tror att jag ska provsmaka dem och sedan betygsätta smakerna på hemsidan. Låter inte allt för betungande.

jag har ont i min vänstra bihåla (?)

nu börjar det!


sommar

sommar
                                        
Sommar

what am I longing for..



Känner mig riktigt seg och sunkig, lite depp också av någon anledning. Måste styra upp mitt liv, här är en liten lista som jag måste ta mig igenom inom en snar framtid.

1. Börja förbereda mig inför Högskoleprovet.
2. Söka kurser/program till hösten.
3. Kirra sommar/extra jobb.
4. Följa mitt tränings schema.
5. Bestämma hur jag vill ha det.
 
Fem punkter jag måste ta tag i. Jag ska fixa det här..

En annan, inte lika viktig, sak jag måste ta tag i är att fixa ny musik. Lyssnar på samma musik om och om igen för jag vet helt enkelt inte vad jag ska ladda hem.. tips?

nu ska jag spela lite av den tråkiga musik jag faktistk har jätte högt och med jätte mycket bas.

det är vår i bullerbyn

 

 First we had each other. Then we had you. Then we had everything.

Inristningen på skallran Trey köper till Charlotte när de börjar försöka skaffa barn. Ja det finns en möjlighet att jag har tittat för mycket på STC men jag tycker att inristningen är fin, nästan så fin att jag skulle kunnat rista in den på en skallra om jag fick barn, fast det kanske hade varit lite hm.. vilket ord passar bäst.. äh kommer inte på nåt passande men kanske lite nördigt haha ?


Har funderat på att utbilda mig till socionom, i väntan på att bli polis. För ärligt talat så tror jag inte att jag har en chans att komma in nu, men är man utbildad socionom, så är det meriterande. eller så kan jag ju helt enkelt jobba som det. Programmet är 2½ år vilket känns hyfsat lång tid, då är jag alltså 23 när jag är klar, vilket fortfarande är ganska ungt. Eller ska jag vänta ytterligare tills jag börjar plugga ? Men varför, egentligen ? ska jag sitta kvar här i Uppsala och dra in ungefär 6000 i månaden i ett år till ? Nej, det vill jag inte. Ska jag fortsätta jobba ska det vara ett bra heltids jobb så att jag får ut minst 10-15000 i månaden så att man kan spara mkt. Men jag vill hellre få ut nåt mer av tiden, utbildning eller upplevelser. Att flytta och jobba är ju också ett alternativ, men jag vill inte åka själv och om jag ska åka med en kompis så gäller det ju att man har samma drömmar. Att åka till en annan stad och plugga känns bättre, då vet man säkert att man inte är ensam om att inte känna en jävel där.
Jag skulle vilja plugga i Gbg, då har jag ändå min moster som nån form av säkerhet, någon som man kan ringa ifall nåt händer och så där.. Sen är Gbg en mysig och fin stad.  Men vi får se, vi får se..får se hur hp går också, jätte skönt att jag och jennie fick samma ställe att skriva på, då slipper man sitta själv alla raster, och de är inte få.

Skulle försöka mig på att baka mockarutor idag, men glasyren blev för tjock så jag blev arg och slängde hela kakan, hii. Fan. men jaja.. show must go on. nej jag börjar bli trött, och imorgon ska jag jobba så kanske dags att krypa till kojs (gulligt uttryck).. men först ska jag se insider där de testar alkoholmätare, en sån skulle jag vilja ha till dagarna efter kvällen före :P . Det skulle vara praktiskt. Har inte kört bil på ett tag och nu när det är så fint väder blir jag konstigt nog väldigt sugen att åka en tur, känner mig ungefär som en gammal gubbe.

Igår var det dubbelavsnitt av Grey's anatomy. Den är faktiskt väldigt bra, börjar nästan konkurrera ut ER hos mig.. Allt tack vare McDreamy, me likey. Såg Can't buy me love, där han var ungefär 18.. inte lika söt då som nu. Eller söt kanske är fel ord, men aja nåt speciellt har han iaf. Fast ER har Dr Pratt.  och den nya doktorn, kommer inte ihåg vad han heter.


En riktig wannabe-kille glider in i butiken som om han ägde den och greppar tag i ett par skor.
Killen (skriker): Har ni dessa i 43, eller?
Butiksbiträdet (svarar snabbt högt och tydligt): Nä, jag brukar inte beställa så stora storlekar på damskorna.
Killen lämnar snabbt butiken.
Från tjuvlyssnat.nu


att leva utan nässpray vore otänkbart.

Japp, är förkyld och kan knappt andas. Vaknade kl 3 i natt utav att jag inte kunde det, kul.. Kunde dessutom inte somna om på en halv timme. Så det blev till att vara hemma från jobbet idag.
När man är hemma och är sjuk finns det inte så mycket att göra förutom att titta på tv, just nu är det är sjunde himlen, och då har jag bara en fråga, hur kommer det sig att man inte har fått någon förklaring till att Ruthie är praktiskt taget mulatt medan resten av familjen är väldigt ljusa ? Eller har man vid något tillfälle fått en förklaring men jag inte har sett det avsnittet ? Skulle ju va kul att veta.. 

Det känns inte bra att det är så fint väder när man är sjuk, det får gärna börja regna eller nåt så att jag kan nöja mig med att titta på tv. Kanske ska titta på filmklassikern Can't buy me love, med McDreamy som huvudrollen. Förresten så är det ganska tråkigt att Grey's och Top model från och med ikväll sänds på samma tid, vad ska man välja ? Jag vet iofs vem som vinner top model och det börjar bli lite tråkigt.. 

Sista dagen att söka polishögskolan imorgon, var och gjorde en synundersökning i fredags men fick sen reda på att jag kanske inte skulle behövt göra den eftersom jag inte har något fel på min syn. Tur att jag inte betalde något för den iaf. Men jag hade iaf alla rätt! Det skulle inte hänga på synen om jag kom inte eller inte sa optikern :P, kul att känna att nåt är bra iaf :) 

Nu längtar jag efter sommaren, men måste skaffa ett extra jobb och ett sommarjobb, eftersom jag bara har anställning till sista juni, iofs vet man ju aldrig om det kommer behövas folk som jobbar i sommar men ändå.
Sen till hösten blir det definitivt något annat, någon annanstans, antingen plugg eller jobb. Behöver omväxling och klippa navelsträngen och stå på egna ben haha. Sad but true, och så länge man bor hemma är det tyvärr omöjligt, även om jag inte vill bo allt för långt bort, vill kunna åka hem en helg bara så där om jag känner för det.
Det bästa scenariot skulle vara om jag kom in på polishögskolan där utbildningen börjar i januari nästa år, så i höst skulle jag kunna resa och jobba någonannastans, that would be nice. Men men.. det är ett senare problem.

När jag blir frisk ska jag börja springa, eftersom jag nu kommer börja senare på dagarna kan jag springa efter jobbet. En av de som jag är resurs för ska nämligen sluta vilket leder till att jag får gå ned i tid, suger pengamässigt men jag försöker se det positiva med att då kan jag börja träna mer ordentligt igen eftersom träningen blivit lidande pga trötthet. Det skulle vara kul att för en gångs skull inte känna sig obekväm på stranden.. Det här är året jag ska bli smal, så det så :P Fast ska försöka ett extra jobb, ett jobb där man kan jobba kvällar och helger.  

Nu ska jag.. titta på tv.

......


Jag vill bara lägga mig under mitt täcke och dra det över huvudet och aldrig mer komma fram.

Hur lång tid tar en asos-beställning nu för tiden egentligen ?

jag är så väldigt, väldigt trött. Började halv 8 imorse och kom hem nyss. Vi hade avdelningsmöte nämligen så spenderade 11 timmar på jobbet. Så nu är jag ganska trött. Men imorgon är det Fredag! Jag älskar Fredagar, även fast jag nu för tiden är väldigt trött på Fredagar och slocknar ganska tidigt om jag inte gör nåt speciellt.

Min beställning från asos har inte kommit än, trots att jag har fått mail att den skickats. Har den inte kommit imorgon börjar jag misstänka att den har kommit på villovägar, kanske till någon brevbärare med bra smak ? :P 
Men alltså förut så kunde man räkna med att få sin beställning på typ två-tre dagar, nu har det gått längre än en vecka..

 Tittade på american idol både igår och i förrgår, kanske därför jag är så trött.. Men iallafall, vilka människor det finns! Det var en kille, en typisk "datanörd", som hade för övrigt världens sämsta sångröst. Han sjöng Oh my love, soundtracket till filmen ghost tror jag.. De lät honom hållas så han sjöng hela låten, det lät förjävligt. Han sa att hans jobbarkompisar hade peppat honom att göra det, de måste hata honom riktigt mkt. Aja det är väldigt underhållande i vilket fall. Men det är inte kväll tyvärr. Usch vad jag är trött, börjar bli sjuk också känns det som, vore iofs ett under om jag inte blev det med tanke på att jag jobbar i en bakterieodling typ. Allas näsor rinner och man kan räkna med att iaf minst tre ungar hostar en i ansiktet/dag. Mysigt. nej usch usch

hiihii

Krogen ?On Anon?, Piccadilly Circus, London

Man ~25 börjar prata med attraktiv mörkhårig kvinna ~23, som suttit vid bordet bredvid en stund.
Mannen: So where are you from?
Kvinnan: Italy, and you?
Mannen: Sweden.
Kvinnan: Oh that?s interesting, please say something in Swedish, I?d like to hear something!
Mannen: Jag vill att du föder mina barn.
Kvinnan: Jag är från Stockholm. Jag måste gå nu!

Från tjuvlyssnat.se


underbart


Tisdag. Jobbat som jag gör i regel varje tisdag. Kom för en stund hem från ett rekryterings möte med polisen, jag vill bli polis! Jag tror faktiskt jag skulle bli en ganska bra polis, eller så kanske jag blir en maktgalen polis.. you never know, nej det tror jag inte... Så imorgon ska jag köpa ett par löparskor sen är det bara ut och springa, måste ju träna mig i form om jag ska ha en chans.. Även om jag inte blir polis är det ju aldrig fel att ha bra kondition och vara vältränad så jag ser det som en bra investering iaf, nu när det börjar sakta men säkert bli lite varmare kan man snart ut och springa. Måste bara lösa musik frågan isf, det är ganska omöjligt att springa med en stor iPod dinglandes runt halsen, eller iofs kanske man kan ha en tröja med fickor och stoppa i den där men det måste finnas en bättre lösning, finns det såna här armband man kan fästa den på som det finns till nano:n? Någon som vet ?

Helgen var lugn, var och såg Se upp för dårarna, som för övrigt handlar just om två tjejer som söker till polishögskolan. En av tjejerna kommer faktiskt ifrån Turkiet. Den var ganska kul, klart värd att se. Sen har jag sett den nya Beck filmen & en film som heter nåt med the BTK-killer. Har även varit i Enköping och hälsat på min mormor och träffat det nyaste tillskottet i släkten Forsberg, jätte söt men sov hela tiden. Jag kommer vara livrädd om jag (förhoppningsvis) får barn, speciellt när de är så där små.. Han gjorde massa konstiga ljud när han sov, jag vet att jag antagligen inte kommer kunna sova nåt de första veckorna tills man kanske vänjer sig. Aja ett senare problem isf.

Jag vill klippa mig, eller jag ska klippa mig.. såg en tjej idag som hade jätte fint hår.. Inte så speciellt egentligen men det såg så snyggt ut bara helt enkelt. Ska nog klippa lite lugg, fast inte mkt, och klippa upp håret mera än vad jag har, inte mkt där heller men lite mer struktur på ruffset behövs verkligen. Kanske behövs det tonas lite mörkare ? Eller rödare ? Eller ljusare, är väldigt klyven ( ungfär som mina hårtoppar mohaha, humor) när det kommer till den frågan. Kanske min stora läsarkrets kan komma med sina åsikter om färgval ?

Dags att titta lite på tv, godnatt

magkatarr, lovely

Hejhopp jag har magkatarr, var hos doktorn idag. Jag vet inte hur jag ska uttrycka det här på ett fint sätt, men jag tycker verkligen inte om att ha en doktor som man inte förstår fullt ut och att det känns som att  han inte riktigt förstår heller.. Man känner sig inte riktigt säker på sin diagnos även fast man antagligen inte  har någon anledning att tvivla. Just när det gäller ens hälsa vill man ju vara 100, skulle det handla om typ en tv eller nåt i den stilen så skulle det inte spela så stor roll. Aja hoppas illa måendet går över iaf!

Impuls beställde just två tunikor från asos, precis innan jag skulle trycka på bekräfta kom jag på att det kanske finns någon rolig rabattkod på rabattkod.nu och det fanns det! 20% på ordervärdet, vilket sparade mig en hundring :)
Dessa beställde jag, somriga men jag är optimistisk när det gäller sommaren :)
http://www.asos.com/Printed-Button-Tunic-Smock-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=153867&cid=3330
http://www.asos.com/Pleated-Detail-Square-Neck-Pocket-Tunic/Prod/pgeproduct.aspx?iid=148572&cid=3330

Övriga shoppings tankar, jag var h&m i tisdags och tittade lite. Såg en tjej som bar på en skjorta som jag måste ha, men hittade den inte i butik. Den var mörk blå med smala silver ränder. Ska nog även köpa ett par sommar sandaler i silver som jag hittade där, vet att det dröjer länge innan jag kan använda dem men jag vet också att det inte dröjer länge innan de är borta heller så.

Imorgon är det fredag, wiehoo.. men den här helgen blir lugn, men vet inte om jag kan äta nåt gott :( Är för en gångs skull inte sugen på så mkt, kanske beror på mitt konstanta illamående?, det enda positiva är att jag äter ganska lite och det jag äter är fettsnålt då jag inte kan äta fet mat just nu. Kanske man går ned några gram på det här? Fast jag har ju inte kunnat träna så det blir kanske +/- 0.. äh jag är hellre tjock och slipper illamåendet. Påtal om att vara tjock, såg en dokumentär om sån här magsäcksoperation i veckan. Där var det kvinnor som hade genomgått den och deras resultat, men jag förstår inte riktigt egentligen syftet med operationen. Speciellt när det gällde en kvinna, efter operationen började hon äta nyttigt och gå med stavar.. Hade hon gjort det innan skulle hon väl ha sluppit operationen ?? Man tänker på mkt ointressant när man ligger hemma, har iofs jobbat hela veckan förrutom måndag.. och idag bara halv dag men ändå. Jag känner mig ändå helt isolerad på nåt sätt. Väldigt uttråkad. Men jag tycker det var starkt av mig att åka och jobba halv 8 imorse trots att jag kräktes ut mina innälvor natten innan. Fast mådde mkt bättre efter att ha kräkts iaf, men är verkligen inte på topp. Är svag fast ändå inte, skulle hjälpa pappa bära upp vår nya tv och orkade knappt.. Men tv kom upp för trapporna till slut och på plats, very nice.

ännu ett meningslöst inlägg, fast vad definerar ett meningsfullt inlägg ? värt att klura på