Dagen efter kvällen före

Det blev en väldigt trevlig kväll igår. Kvällen började hemma hos Nymans (Natalie och Sune Nyman) där vi drack lite och pratade, Sune lekte mest med en champangekork. Sedan begav vi oss till [hg] där det var rätt mycket folk. Efter lite, okej mycket tjat, började DJ:n spela relativt bra musik. Dock tog det sin lilla tid. Runt kvart i två begav jag mig hemåt. Lördagen har spenderats i sängen, jag har passat på att sortera mina smycken samtidigt som jag har haft ett SATC-maraton. Lämnade dock sängen för att promenera till Hemköp och köpa diverse godsaker till kvällen. Nu ska jag bada bubbelbad medan Jonatan pluggar (läs: spelar Empire total war) sen är det filmdags!

FREDAG!

Har varit nere på stan och försökt hjälpa ekonomin på traven, inte min egen dock utan mer allmänt. På H&M var det två koftor till priset till en! Eftersom jag älskar "2 för 1" konceptet köpte jag en mörkblå/vitrandig och en rosa kofta. På Monki var det galen rea, en massa kläder för 50, 40 och 20 kr. Jag köpte en svart t-shirt med en trevlig rosett på för endast 20 kr och en sjal i rosa, grått och svart. Den var dock inte på rea men det var ju så fin att den absolut behövde förgylla min garderob. Sen köpte jag även ansiktskräm (matkontot is the shit). Snart jag ska jag iväg och köra "Afro power dance" för första gången, ska bli spännande. Det är även en uppvärmning inför kvällen då det blir ett besök på [hg] (där alla kan ditt namn). Jaja, roligare än så här blir inte ett inlägg! Kram kram

Gr8

Jag har kommit på bästa inflyttningspresenten till Veronica! Jag och Jonatan ska lära oss den här dansen (den börjar efter nån minut) och sen framföra den på festen, innan vi börjar ska vi dedicera den åt Veronica. Gr8? Det enda kruxet är att det kommer typ 25 pers och lägenheten är 24 kvadrat... Vi får nog dansa den på Platina istället, det kommer ju nån känd DJ dit. Han är nog villig att fixa så att alla nynnar takten. För de som vill vara med på presenten; vi övar imorgon kl 17 utanför fiskaffären.


En onsdag i Uppsala.

Sitter och skriver hemtenta. Råkade skriva: "det är viktigt att Elias förstår att det är något fel på honom", skulle vara riktigt fint att ha lämnat in tentan så eller hur? Tror jag måste lägga ned skrivandet för idag. Idag hade jag och tess en date utanför tandläkaren. Igår kom vi fram till att vi båda skulle dit exakt samma tid. Det lät ungefär så här:
- Jag ska till tandläkaren imorgon...
- Jag med! Vilken tid?
- 13:45
- Jag med!
- Neeeeeeej du skooooooojar??
- Nej, jag lovar
- 13:45??
- Ja, 13:45!!! KUL VA??
- Ja!

Det kunde ha varit det optimala tandläkarbesöket om inte min tandläkare hade varit 30 min sen. Jag fick sitta ensam i väntrummet och titta på "Judge Judy" och bläddra i "Sköna hem".

Veronica Maggio!

Nu är biljetterna bokade till Veronica Maggio, eller rättare sagt nu har jag, Lisa och Veronica (Andersson, inte Maggio) bokat så nu fattas det bara att Jennie och Tess också bokar!! BOKA BOKA BOKA! 19 mars kl 20.00 är konserten, sen blir det antagligen Platå (Ett ställe som påminner lite för mycket om BJ men på torsdagar är det gratis inträde innan..23?, happy hour och mest studenter), på fredagen blir det antagligen [hg] - En tjejhelg som de gamla goda tiderna (alltså, kan nån minnas när vi senast allihopa gjorde något sånt här tillsammans?? Kom igen, boka!), kan det bli bättre? Frukost ingår i bokningen! Weeoooom VERRAN VERRAN VERRAN!!

Gråa dagar skyndar aldrig på

Idag har jag varit på TVÅ spinningpass efter varandra. Är faktiskt lite stolt över att jag orkade med det, det ska firas med en semla och lite mys i soffan!

Tisdag

Idag har jag;
- Tränat body pump. Hur jobbigt som helst men det var ett bra pass. Ledaren var rätt rolig, hon frågade om nån brukade titta på "Mia och Klara" och började säga "Bråa" (Ni vet som Görel säger bra) när hon tyckte att vi gjorde en övning bra. Det gjorde min dag!
- Haft en privat frisörsalong här hemma. Katarina klippte Louise och sen färgade Louise håret. Louise stannade sedan kvar på lite pastagratäng och sorbé. Vi tittade även på SATC-filmen efter middagen :) En brunhårig Louise lämnade precis Ryd och nu snart ska jag även sjunga lite sing star. Fyra sing star-sugna små pojkar är nämligen på väg. Imorgon är jag ledig men ska försöka plugga lite och spinna!

snälla ta mig tusen dagar härifrån

Är sjukt mätt efter att ha ätit kinabuffé. Orkar knappt skriva, så mätt är jag. Men tänkte ändå göra ett försök att återberätta de senaste dagarna för er nyfikna där ute (alla 10 trogna läsare). I torsdags blev det ett besök på Platå, en trevlig kväll var det! Jag, Malin och Natalie var där innan 10, kom in gratis, köpte cider för 24 kr och blev bjudna på shots. Vi fick även vara försökskaniner på ett par bra raggningsrepliker. I fredags hade jag ett obligatoriskt seminarium som, tack vare resorb, gick bra. Fick även tillbaka min seminarieuppgift från förra veckan och den var godkänd, trevligt. På kvällen var det parmiddag här hemma. Jag och Jonatan bjöd Wiktor och Camilla på middag (hur många vuxenpoäng!?), en trevlig kväll var det! I lördags gick jag på stan och köpte en kjol och en body. Känner mig som en förvuxen bebis i bodyn, men den är fin. På kvällen hade vi en liten sing star-förfest innan vi gick vidare hem till Viktor som hade inflyttningsfest. Det var också en trevlig kväll, hemgång relativt tidigt så mår hyfsat bra idag. Ja, det var ju ett riktigt välformulerat inlägg... men eftersom jag har ätit lite för många friterade räkor för att orka hitta på synonymer för "en trevlig kväll" så får det här duga. Snart är det "Mia och Klara"!