Ny blogg?

Tänkte att jag skulle testa att starta en ny blogg. Den här bloggen startade jag 28 januari 2007, vilket är nästan fyra år sedan. Mycket har hänt sedan dess och jag hoppas att jag har utvecklats och förändrats. Det har då inte den här bloggen gjort, jag menar, jag har ju inte ens kunnat få ihop något som ens skulle kunna kallas för design. Tack Hallbert för den gedigna kunskap jag fick i webbdesign. I den nya bloggen utlovar jag fiskar (som man kan mata!! hur kul??) och (med reservation för att jag prioriterar annat) regelbundna uppdateringar. Mina nyårslöften innebär ju något av en förändring, och då behöver jag en ny blogg (eh ja). Sibelkorkmaz.blogg.se kommer att sparas för att det är så kul att läsa gamla inlägg. Min nya blogg har den fantasifyllda adressen: http://annasibelkorkmaz.blogspot.com/ OOOOH...

Årskrönika - 2010, året som gått.

Det har blivit något av en tradition att sammanfatta året lite kort, det är ju rätt kul att kunna gå tillbaka och läsa om året som gått. So here we go.

Januari: Skrev tenta i socialrätt (VG), var på den typ enda roliga kravallen jag har varit på, SoCeR-planerade en hel del. Det mest storslagna som hände var att min VFU drog igång och jag satte min fot på ett socialkontor för första gången.
Februari: SoCeR-hängde även en hel del i Februari, var på [hg].. Introducerades för det optimala sociala hänget; After worken.
Mars: Blev invald i Kvinnojourens styrelse, åkte till London för att hänga med mamma & Betül, fick sommarjobb på EKO, socialkontoret. SoCeR hade sin fest; Vårkravallen.
April: Jonatan fyllde 23 år, jag firade Kvalborg och Valborg i Uppsala.
Maj: Jag sprang Vårruset (woho!), VFU:n började lida mot sitt slut. Jag hade under våren skrivit två utredningar (själv, fast med handledning såklart), haft egna samtal samt besökt rätt många behandlingshem. Kände en lättnad över att jag faktiskt valt rätt utbildning. Handledare-Malin blev vän-Malin
Juni: Firade Saras 30-årsdag, firade midsommar hemma hos Jonatans farfar, kallade mig vikarierande socialsekreterare för första gången.
Juli: Work work work. Åldrades typ tio år. Spenderade en riktigt trevlig helg i Sthlm med Louise & Erik.
Augusti: Spenderade en helg i Arvika med Uppsala-tjejerna, åkte till Turkiet, blev biten av en giftig fisk. Började Socionomprogrammet termin 5.
September: 100914, mormor gick bort. Jobbig tid. Riksdagsval, gick på valvaka där stämningen kunde ha varit muntrare. SD kom in i riksdagen. Katta började hålla i sitt grymma spinningpass!
Oktober: Jag fyllde 23. Gick på en hel del AW:s, eller för min del, "After School" snarare. Åkte till Island tillsammans med kvinnojouren för att delta i en konferens om mäns våld mot kvinnor.
November: En bra månad! Var på rödvin&socialism-fest, var på AW:s, söndagsmyste med Jonte. Hela familjen Korkmaz åkte till London <3
December: Jag och Jonatan åkte till Edinburgh, hade en supermysig semester. Glögg- och pepparkaksmys hemma hos Louise, en bra spontanutgång till [hg], LiTHe-blås luciafest tsm med Katta och spexare. Åkte till Uppsala för att fira jul, juldagsbowlade tillsammans med Jennie & co. Hade en storslagen nyårsfest med 17 personer till middagen och ytterligare ca 15 personer som kom efter. I skrivande stund är det fortfarande stökigt efter festen.

Nyårslöften inför 2011:
- Bli bjuden på nyårsfest i år. Det är riktigt pain in the as att städa efter en nyårsfest.
- Sluta älta saker som jag ändå inte kan påverka; att saker förändras är helt enkelt ofrånkomligt.
- Sluta oroa mig för framtiden och istället leva i nuet (klyschigt, jag vet).
- 2011 ska bli ett roligt år.
- Inte lägga onödig energi på saker som helt enkelt inte är värt det; lära mig prioritera helt enkelt.
- Bli modigare.

Det var nog de löften jag kommer på nu i skrivande stund.