lördag

Igår var min officiellt sista dag på Gudruns förskola, hade en klump i halsen hela dagen. Kommer sakna alla barn väldigt mkt, visa lite mer.. Ska iof jobba under sammanslagningen men det blir inte samma sak. För att göra klumpen i halsen lite större säger Jonathan helt plötsligt; " Du är min bästa fröken " Han är en sån liten sötnos! Buhu.. fick en massa presenter igår, ett par jättefina örhängen från personalen och bl a nagellack, blommor, presentkort, 1 bok från barnen. Det var jätte svårt att säga hejdå till Linda också, det var nästan svårast, trots att vi bokat iaf ett definitivt datum då vi ska äta middag o så :)


Ska snart ut o springa, tänker inte lägga av med det bara för att polisgrejen sket sig. Har dessutom ätit så mkt skit de senaste dagarna att jag borde spring två rundor.. får se hur det blir med den saken :P..

Ikväll blir det till att supa bort alla problem, weeihoo.. Jag och min absolut peach.. har dock kommit fram till att jag inte gillar att dricka sprit, det är så mkt enklare med typ aquatini. Men nu har jag en 1 L och jag är för snål för att låta den bara stå.

hejs

obs

SE INTE DEATH TUNNEL!!

trying is the first step towards failure..

.. så sant som det var sagt..

Efter en natt i Umeå var det dags för fys-testet. Jag klarade springningen och dockan men föll på smidighets-testet med ca 1,5 sek.. Jahapp.. snipp snapp slut. Känns hur surt som helst, går inte beskriva hur besviken jag är. Var så glad efter att ha klarat springningen, men sen så föll ju allt, med 1,5 sek!!! FANFANFANFANFANFANFANFAN. Hatar att känna mig misslyckad, det är nog den värsta känslan som finns. Jag klarar inte av misslyckanden bra alls, vad det en gäller.. Har väldigt svårt att se nåt positivt med att misslyckas.
Då jag tog det här hårt så undanbedes alla skämt samt elaka kommentarer om mitt misslyckande :P då ansvarar inte jag för min reaktion.. Även fast jag tror att den person som bäst skulle behöva denna uppmaning inte läser min blogg.. men aja mitt liv suger som vanligt och blev inte bättre av det här. Förnedrande var det också. Jävla skit, vad ska jag sikta in mig på att bli nu då? Nåt förslag?? Arbetslös anarkist? Okej, låter bra. Kanske ska börja knarka också, bara för att..tack o godnatt

lyser som guld.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1103120,00.html
Om värmeböljan drar in över Polen ibörjan av nästa vecka måste ju det innebära att vädret i Tyskland blir fint nästa vecka?? :P Håll tummarna! Det skulle ju vara helt underbart om det blev 30 grader varmt och bara sol, då slipper man nog frysa i tältet. Jag lämnar gummistövlarna hemma..
Håll även tummarna för mig imorgon, ska snart iväg till arlanda och vidare till Umeå.. Är sjukt nervös men en liten del av mig tycker även att det ska bli kul att bo på hotell o så.. Har dessutom aldrig varit så långt norrut förut. Sen själva testet ska inte bli så kul..


Måste skaffa ett baseballträ till innan vi åker.. Skulle kännas tryggare i tältet då. En tjej på mitt jobb berättade om när hennes lillasyster var på Hultsfred och hur det hade kommit in i hennes tält och bajsat, medan hon själv låg i tältet dessutom. Trevligt va? Hade någon kommit in i mitt tält och satt sig för att bajsa skulle jag utan tvekan slagit till personen, antagligen så hårt jag bara kunnat. Ingen skulle väl kunna klandra en?

Fick precis min premie från modette, ett jätte fint läppglans från Clarins. Mindre bra tidning men desto bättre premier..

Jaja hejdå!

11 days to go..

11 dagar kvar innan festivalen börjar! Tydligen kommer Sean Paul, trevligt trevligt :) Har kirrat en sovsäck, en gammal militärsovsäck, fryser jag i den fryser jag nog i allt.

Har precis varit ute o sprungit. Smart som jag är väljer jag att springa ett jävla el-ljusspår i Storvreta, ett spår som går genom skogen med en massa backar och eftersom det har regnat de senaste dagarna så var det som att springa i lera. Vilket i sin tur resluterade i att jag naturligtvis inte klarade 2 km på 10 min vilket i sin tur resulterat i att mitt självförtroende är i botten, ja jag vet att springa på bana och i skog skiljer sig ganska mkt åt men ändå.. Sitter och funderar på om jag överhuvudtaget ska åka. Skulle vara så skönt att skita i det, visst jag skulle bli besviken på mig själv men det kanske inte är hela världen. Får se vad jag bestämmer mig för under kvällen.

tired of the sunset.

Jag är i en svacka, mentalt. Verkligen. Förlåt till alla som får smaka på mina dåliga sidor då och då... men de kommer oftare fram om jag inte mår bra. Förhoppningsvis blir allt bättre snart, har summerjam att se framemot iaf :) och sen vill jag åka till london i början av augusti, och en sista minuten i slutet.. men framförallt vill jag må bättre snart..





jag har fått en ny parfym iaf :)

midsommardagen

Midsommarafton;
Firade ute på landet med lekar och snappsvisor, med bad och bastu. Trevligt, men efter att hållt i gång sen kl 12 så blev man väldigt trött så jag och Bella fick åka med in till stan :) Hur fint det än är på landet är stan bäst. Och att somna och vakna i sin egen säng är också ganska skönt.. Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk, jippie.. Kan bero på att jag drack ungefär ett alkoholfritt på hela dagen, inte så bra. Nej idag blir en seg dag, obeskrivligt skönt att det är lördag idag och inte söndag.


http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1101658,00.html
Usch, läste det här på aftonbladet.se.. Kan få vem som helst att inte vilja åka karuseller mer..

nu äta mat.

hihi

Bajamajorna på Hultsfredsfestivalen

Fyra tjejer står i kö till bajamajorna. En kille ~19 går fram till den ena av dem.
Killen: Så? går du hit ofta eller?

från tjuvlyssnat.se

tio saker som gör mig arg.

1. Cyklister. Det spelar ingen roll om jag cyklar, går eller kör bil - jag blir alltid arg. Det finns så många idioter som är där ute med en cykel, de skulle uppenbart aldrig klara av att ta körkort, men de befinner sig ändå ute på vägen. Exempelvis korsningen vaksalagatan/kungsgatan, där cyklar man bara inte. Speciellt inte i mitten filen. Då blir jag arg. Jag blir också arg när jag själv cyklar, man cyklar lugnt på, sköter mitt när kärringen framför tydligen ska stanna, utan ens en liten blick bakåt tvärstannar hon. Ärligt talat man måste ju se sig för även när man cyklar, folk kan inte läsa tankar. Jag blir också arg när folk cyklar mitt i cykelbanan, och cyklar ungefär 1 km i h.

2. Järnvägar, järnvägsövergångar. Speciellt den som jag passerar varje dag påväg till jobbet. Vet inte hur många minuter av mitt liv jag spenderat stående där, minuter jag aldrig kommer få tillbaka. Om jag ska fortsätta bo i uppsala ska det vara på rätt sida av järnvägen.

3. Folk som ställer sig för nära när jag tränar. Ja det är ett gympa pass, ja man ska gå i sidled, framåt, bakåt och man ska lägga sig ned. Då är det inte så bra om du står och andas mig i nacken, risken finns att jag sparkar dig på smalbenet, och ännu värre - risken finns att du sparkar mig..

4. Mitt stökiga rum. Har ingen att skylla än mig själv.

5. Telefoner som inte fungerar.

6. Att jag inte vet vad jag ska göra i höst, fast det gör mig egentligen mer nervös..

7. Att jag är så ambivalent.

8. Folk som klagar när det är varmt. Hallå det är skönt när det är 30 grader! Det är jätte skönt och hur många gånger som helst bättre än när det är kallt och regn, eller när det är typ 23 grader.. det är inte varmt!!

9. Att jag har sand överallt, i munnen, i håret, mellan tårna..not nice.

10. Bittra kärringar vars humör smittar av sig. Ja, se bara den här listan, hur bitter som helst..

tisdag

- Men vad gör du Jonathan ?
- Jag gosar med dig Sibel, jag gosar med dig.

Så söt, kommer verkligen sakna alla barn och alla konstiga saker barn kan kläcka ur sig.

Ett tillägg till min festival-lista

* Luftmadrass
* Baseball-trä, eller nåt annat i självförsvars syfte :)

you make me sing..

Perfekt dag att bara sitta inne och lyssna på musik, lovely.. ska kanske passa på att städa mitt rum, var ett tag sen.



AAAH inte många dagar kvar nu till avresan till Umeå, jag är ett nervvrak. Det här är det sista jag skriver om det för jag är nämligen i förnekelse, jag ska ingenstanns sen när jag väl sitter på flyget kommer jag antagligen gå in i typ standby och förhoppningsvis kunna springa, vad har jag gett mig in på? Kanske ska bli nåt annat ist, vad är en dröm mot all nervositet.. hoppas bara det är värt det.. it better be..

Snart summerjam, woho.. inte många dagar kvar. Läste i veckorevyn om hur man bäst förbereder sig för festival, några tips var att sova i tält på ballkongen, ha huvudet i ett sopnedkast ett par timmar, inte duscha på en vecka och så var det nog nåt om själva gå-på-toaletten situationen som jag antagligen förträngt.. bajamajor, vadå? nee.. inte jag.. vad har jag givit mig in på?? Fast det kommer antagligen bli oförglömligt kul :D
Men många saker måste inhandlas innan dess. Tänkte skriva upp ett par saker jag kommit på här, så att jag inte glömmer det sen;

* Öronproppar, tinitus är antagligen nåt man garanterat kommer åka på men öronproppar kanske kan lindra lite, eller så kanske det är skönt att stänga ute lite ljud när man är så där härligt bakis.

* En snygg magväska (finns det? :P), det finns en på asos men läste faktiskt om en från indiska också, 130 kr billigare, exl. frakt, än den från asos.. ska ta en titt på den.

* Torrschampoo.. I don't have to explain why.

* Knäckemackor hihi, var en höjdare på cypern och kommer antagligen vara ännu en livräddare.

* Såna här vätskeersättnings-tabletter, vad heter de nu igen? Aja, det kan ju vara bra att ha.

* Spray-balsam.. om man mot allförmodan vill borsta håret kan det ju vara skönt med lite hjälp. Eller så satsar man på en snygg huvudbonad ist..

Det var nog det jag kommit på hittills, kommer antagligen tillkomma ett antal punkter :) Nåt tips?


Nej nu ska jag försöka mig på ett av mina mål här i livet..

where did I go wrong?

Ingen grey's buhu ..






Om det är någon som vet vad jag ska göra i höst, maila mig, skulle vara väldigt tacksam för ett svar på vad jag ska välja att göra. Tack på förhand, om jag har tur slipper jag bli galen eftersom jag är nog den mest ambivalenta person jag känner.


Nu ska jag spela jätte mkt musik jätte högt!

I want that one

Läste nyss på aftonbladets hemsida att smhi varnar för kraftig åska i svealand, hoppas att det åskar lite under natten, det är mysigt tycker jag. Iaf om man sitter säkert i sin lilla lägenhet.. Eller det känns säkert iaf. Att vara ute på sjön är ju inte så kul när det åskar, eller att vara ute i överhuvudtaget. Men när man ligger under sitt täcke är det mysigt :)


Tänkte göra en liten lista på saker jag måste hinna med nån gång under mitt liv;

* Jag vill verkligen åka till USA nångång, främst till NY.
* Be a size 36. Nån gång, helst ska man väl hinna med det innan man börjar tänka på att fortplanta sig.
* Kunna springa en mil, dröjer förhoppningsvis inte så länge.. min kondition har faktiskt ganska snabbt blivit mkt bättre sedan jag började springa regelbundet. Är inte alls lika trött när jag har sprungit nu, och kan springa mkt fortare. Bara det håller för fys-testet.. Usch vill inte ens tänka på det, nerverna börjar komma nu.. men jag lever i förnekelse tills det är dags att åka..
* Klara ut BITCH-spelet på blip.se, kommer bara till näst sista nivån sen dör jag.. men en vacker dag kanske jag klarar ut det.
* Lära mig sluta älta saker, och förstora upp saker i mitt lilla huvud, allt får inte plats.
* Ha papper på att jag är nånting, karriär mässigt alltså.
* Hitta en lösning till mina känsliga fötter.
* Vara med de jag verkligen tycker om m.m
* Ge tillbaka lite till mina kära föräldrar :) Skulle vara härligt att en dag ha en sådan ekonomi, typ pappa här är nycklarna till din ferrari :P

Ja det finns väl en hel del mer saker jag vill hinna med men man ska egentligen inte ta något förgivet, läste Hemmets journal idag (jaja jag vet, lite töntigt kanske) och där stod det om en 19-årig kille som hade under en tid haft nackont, han gick till doktorn och det visade sig att han hade en väldigt aggressiv tumör i hjärnan, fick beskedet att han hade två månader kvar att leva, levde dock 20 månader till men han visste hela tiden att han snart skulle dö. Väldigt hemskt, och det är ju en sån sak som de flesta tänker bara kan hända andra, det händer inte en själv eller någon man känner. Men det kan ju faktiskt göra det, och vad gör man då, förutom att bryta ihop. Därför måste man leva i nuet och inte skjuta upp saker till framtiden, för det kanske inte blir riktigt som man tänkt, inte ens om man har tur att överleva. Därför kanske man ska omprioritera sin vardag lite, till exempel, varför ska man spara pengar för framtiden ? Visst ska man självklart spara lite, men man ska inte snåla allt för mkt och inte unna sig saker med motivationen att man ska ha det bättre sen, för om sen aldrig kommer så känns det ju surt. Läste en gång en artikel om ett par som under hela deras liv sparat och snålat, aldrig rest på semester, aldrig köpt nåt kul, aldrig ätit ute m.m. för att de efter pensionen skulle resa och leva gott. Men så dog frun två veckor efter de gått i pension.. Jaha, life sucks då ist för att ha ett lite roligare liv tillsammans så fick mannen sitta där själv med alla ihop snålade slantar. Då ångrar man nog att man inte levde lite annorlunda.
Djupa ord baserat på hemmets journal, kan man tänka sig. Jaja ska ta itu med en punkt på listan nu iaf, Bitch here I come..

bläääääääää

Bra rubrik, men det är ungefär så jag känner nu. Är så trött, inte trött fysiskt eftersom jag har sovit i 12 h, men psykiskt. Är så trött på allt. Verkligen trött. Jag mår inte bra.

Jaja Fredagen var iaf rolig, väldigt rolig skulle jag vilja säga. Kommer verkligen sakna mina arbetskompisar när jag, troligen, slutar. Vi ska iaf gå ut nästa fredag igen så det ska bli kul, fast då är det hela jobbet som ska ut, kanske blir lite mindre kul då. Jaja i fredags var vi iaf på Flustret, innan så satt vi stadsparken och delade på en box vin. Det var dansfestival på Flustret vilket var minst sagt en annorlunda upplevelse mot vad en utgång brukar vara. Kul att bli uppbjuden på ett mer traditionellt sätt :) Dock dansade jag bara lugna låtar, de lite snabbare vågade jag mig inte riktigt på med tanke på att alla som var där var väldigt duktiga på sin sak. Det blev lite mkt på fredagen, så var tyvärr tvugen att banga lördagens utgång, får ta igen det en annan helg :) men slockande vid 12 och sov till 12 så skulle inte varit något trevligt sällskap tror jag.. Men jag hatar att banga, känner mig taskig och framför allt tråkig. Känner mig så rastlös på sistonne, kan inte nöja mig med att bara vara hemma. Jätte jobbigt. Kanske för att sitter man hemma har man tid att tänka och det är ångestframkallande. En sak som dock är rolig att tänka på är SummerJam! Börjar bli mer och mer taggad, det enda som oroar mig är bajamajor. Jag som inte ens gillar vanliga allmäna toaletter, om det verkligen inte går att undvika håller jag mig hellre än att går på allmäna. Att inte duscha är inte lika jobbigt att tänka på, det går att fixa.. blir man väldigt äcklig får man väl ta vattenflaskor och duscha typ, men att gå på toa går inte att lösa lika lätt.. kan man äta typ imodium eller andra diarretabletter för att förhindra att man går på toa på 6 dagar eller kommer man få väldigt ont i magen då? trevlig fråga :)

Igår var jag hos min mormor på dagen, appropå bajamajor haha.. eller det är faktiskt en mulltoa som finns där (obs sommarstuga) och det är ju inte heller så trevligt. Men det var i allafall mysigt, låg och degade i hammocken och åt jordgubbar med glass. MUMS. Nej men nu ska jag nog sätta mig och läsa lite..
byebye

Sol men ingen vind och inget vatten.

torsdag.. ska snart ner på stan och äta middag med veronica och lisa :) ska bli trevligt i det fina vädret! Man står ju inte ut med att vara hemma i det här vädret, vill ut hela tiden.. så ska ut imorgon och på lördag :) Lika bra att ta vara på de fina dagarna, nästa vecka kanske det blir 5 grader och regnigt, som veckan innan den här.. Imorgon är det som sagt utgång med tjejerna från jobbet, ska bli kul.. Det är en liten lätt ålders skillnad, men det kvittar verkligen. Vi kommer väldigt bra överens ändå :) Vi har också väldigt lika klädsmak tydligen, jag kom och idag och berättade om mitt senaste inköp, en mörk hallonrosa klänning från h&m, när jag började förklara avbröt Linda mig och sa att hon också köpte en likadan igår, lustigt sammanträffande kanske man kan tycka men vi har jätte många andra plagg lika också, vi skulle verkligen kunna dela garderob för vi har typ samma strl också..

Min bränna är fortfarande lika ojämn, skit. Beror på att man är i samma position hela tden på jobbet, är ute hela dagarna men man sitter i princip stilla, i en sandlåda.. påminner lite om en öken när det är så här varmt tyvärr. Inget gräs, ingenting finns det på den lilla gården + att den ligger på en innergård så det är nästan helt vindstilla..

JAJA UT I DET FINA VÄDRET !

red

Jag är bränd. Utav solen. Var ute hela dagen idag på jobbet och nu är mina lår och höger arm(fan) röda och det gör oooont. Imorgon måste jag ligga på mage hela dagen och sola för att jämna ut brännan.. Måste köpa nån solkräm, vill verkligen inte bränna mig mer så att jag börjar flagna innan ens säsongen har kommit igång. Måste nog köpa nåt att ha på huvudet också, känner mig lite snurrig efter all tid i solen. Men vad kan man köpa ? En solhatt är uteslutet, jag är inte tre. Keps? Njaee, då ska den vara speciell, inte bara en "vanlig" keps då kommer jag känna mig jätte töntig, men vill samtidigt inte lägga de pengar som en speciell kräver.. Kanske en scarf ? Hm.. det skulle kanske funka, har sett några på h&m som ser helt OK ut..

Imorgon är man ledig iaf, nice..

weii är faktiskt snurrig, kan ju bero på annat också iofs.

Plötsligt händer det

Det har slutat regna, nu när jag vaknade på fredagsmorgonen så regnade det inte! :) Är på mkt bättre humör idag, efter en underbar dröm. Kommer väl dock snart komma över ruset efter drömmen :P Nej men iaf, på nåt känns det som att det finns en framtid och att det som hänt har hänt av en ganska uppenbar, men länge förnekad, anledning. Börjar inte förrän 11 idag, kanske ska vara en dröm-medarbetare och baka lite? Jag brukar baka ganska ofta faktiskt. Har även bränt två skivor till jobbet, en med Ronja Rövardotter (är den för läskig för små barn? Det kanske den är.. men jag vill höra den haha!) och med lite Pelle Svanslös och en skiva med Pippi i söderhavet och Lotta på bråkmakargatan. Eftersom jag själv är tvungen att ligga och lyssna på saga varje dag är det kul med lite variation, har hört tummen ungefär 10000000 ggr, kan nog citera den i sömnen.

Nej nu är det voice som gäller.